Vardag igen

.. Så var man tillbaka från en liten minisemester från vardagen. Köpenhamn är verkligen helt underbart för en weekend. God mat & Dryck & givetvis de bästa sällskapet man kan tänka sig - Castor och Joline!

Men nu är de vardag igen och dags att ta tag i de vardagliga, vilket är mysigt de också. har ju turen att vara mammaledig och hemma med världens gladaste lilla bebis. Upptäckte i fredags när vi satt och åt på ströget att lilla prutten fått en tand, en liten söt liten tand i underkäken. Sylvass! Senare samma dag såg jag minsann en granne till tanden, så två små tänder har kikat upp och *peppar peppar* så verkar hon inte må så dåligt över de. Hon har dock vaknat på natten och varit väldigt ledsen men de räcker att man tar upp henne så åker tummen in och hon somnar om. Min lilla bebis så stor, men ändå så liten.


(Myser på Ströget - Köpenhamn)


Kommentarer
Tess

Grattis till tänderna! Junie sa inte så mycket om den första men den andra blev det lite gnissel om men sen gick det över..funderar på om det är så att det kommer mer tänder nu för hon är så otroligt gnällig och dreglar konstant..men visst blir de stora fort! :)Haha..ja..karatebebis känns det som om man har ibland ;)

2011-07-05 12:27:17
URL: http://kakaombord.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0