Hjärtat

Nu är vecka 25 kommen (24+2) och idag var de dags för 25 veckors kollen.
Lyssna hjärta, Mätt magen (sf mått), kolla alla mina värden, blodgruppering m.m.
ALLT va bra vilket gjorde mig väldigt lättad. Jag känner ju bebisen hela tiden men ändå så var jag lite orolig innan hjärtat lokaliserats där inne. Bebisen busade runt ordentligt där inne och man hörde sparkar och volter och h*n ville inte alls ligga still. Men tillslut så, 140 slag i minuten vilket ska vara bra. Sf måttet låg på 25 vilket också var som de skulle.
Järnvärdet har dock blivit lite sämre än sist så nu blir de järntabletter ett tag framöver. Detta är så mysigt att jag saknar ord.
Online Shopping

För 6 veckor sedan gjorde jag en beställning på HM och igår när mitt paket fortfarande inte kommit så ringde jag. Fick prata med en jätte trevlig kvinna vid namn Berit. Hon sa att beställningen inte kommit fram till dom och bad om ursäkt och fixade lite rabatter. Så i början av september ska en del komma iallafall då allt inte fanns i lager.


Längtar tills Bebisen är här så jag kan gosa o dofta på bebisen ♥

Tävlar


Är med och tävlar om sjukt coola mjukdjur från Luna d sign.
Tävlingen hittar du HÄR och den pågår till den 1 September.
Lycka Till


TävlarJag tävlar om 3 stycken hjärtan från Villes Veranda hos Agnes 

Håll tummarna!


Velpellar .

Nu har vi velat fram o tillbaka om vilken bil vi ska ha. De har hela tiden varit en v50 på tal och vi bestämde färgen vit. Nu va frågan R-design eller Orginal?När man lägger såpass mycke pengar på en bil vill man VERKLIGEN vara nöjd!


Ligger på soffan och klappar på magen. Bebisen har nog somnat efter lunchen de är lugnt o stilla i magen. Ska jobba kl 16 och jag kan nog säga att jag är så seg man kan bli. De har varit så sjukt mycke jobb nu i Augusti att jag veeerkligen ser fram emot min första lediga helg på en månad. Behöver någon om drar tag i mig känner jag...
Neeeeeeeeej nu räcker de, ja ska fixa håret. Ta hand om er !Nu har vi bestämt oss..

De blir en ny bil. Så idag ska vi upp till Volvo och beställa en fabriksny Volvo v50 som kommer i November. Nu är bara kruxet. Vilken färg ?
Svart eller Vit ?


Vi får se i eftermiddag vad vi bestämt oss för..

Nu ska jag duscha och mysa med vovvarna lite. Ta hand om er.

Cravings ..


Skulle nog kunna göra vad som helst för lite choklad just nu. Jag vet hur de brukar vara. Jag blir sjuuuukt sugen på något och när jag sedan fått de så var de en besvikelse. Så jag tror jag låter chokladsuget vara. OM de nu inte är så att någon vill ge mig lite ?


Kaos

Jag och min sambo har ingen som helst tur med motorfordon.
Vi köpte en svart Volvo v70, en riktig pärla som gick som f*n. Vi sålde den när vi kände på oss att växellådan va på väg att kaaaaanske inte hålla längre. Vi saknar den bilen och ångrar att vi sålde den.
Hursom ...
Sen efter de köpte vi en SUV Huyndai Santa Fee. Oj Oj Oj om vi ångrar de bilköpet. Den står på verkstad sedan i mars. Den är krockad och motorn har skurit. Vi fajtas nu med försäkringsbolaget om ersättning vilket inte är den lättaste eller snabbaste prossesen.
Seeeen köpe vi en moppe, ja mina vänner ni hörde rätt - en moppe. Bara för att kunna ta sig till och från jobbet. Tror ni inte den blir stulen och totalkvaddad ? Jo men visst.
Så vi köpte en Volvo v50 på BoråsBil. Jätte fin från 2007. Tror ni inte den har pajjat? Den har varit inne på verkstad 3 ggr och nu ska vi göra återköp på den.
Vad är de med oss och bilar ? Nu lutar de åt en ny v50. En sånhär↓ Vad tycks ? 
Vi ska upp till volvo imorgon och se hur vi ska göra. Jag känner att vi är i stort behov av en bil när bebis snart är här och de blir kallare och kallare att gå. Håll tummarna.

Lägger upp en bild på magen som Emmelist frågade om. Hon har förövrigt en höjdar tävling på sin blogg. Kika vetja.


Graviditets vecka 23 ( 22+2)
Ska försöka fixa lite bättre bilder på magen om dator och telefon vill sammarbeta !

Mobilblogga?

Försökt att mobilblogga heeeeelt utan att lyckas. Kommer bara fram ett tomt sms utan bild eller text.
Så jag får helt enkelt blogga utan bilder då mina USB-portar på datorn valt att lägga ner.

Låg i soffan och myste i förrgår då Castor äntligen fick känna Bebis sparka. Måste ju bli mer verkligt för honom när han känner den lille krabaten. Bägge va helt saliga och njöt av känslan. Nu väntar vi till den 31 Augusti då vi ska träffa BM för att mäta mage och lyssna på hjärtat ♥
De är väligt mycke häftiga intryck att ta in och vi njuter av varje sekund.

En tråkig nyhet också tyvärr. Min bror har valt att flytta till Gävle med sin familj vilket gör att jag missar Leons uppväxt på ett helt annat sätt än vad jag hade gjort om dom bodde kvar i Borås. Inte direkt att man hälsar på över en kopp kaffe innan jobbet, de är trots allt 50 mil emellan. Detta är väldigt ledsamt och jag försöker bearbeta de så gott de går även om de är tråkigt.Har som tur är en till brorson här i Borås. Även om den ena inte ersätter den andre så får jag lära ut ALLA bus till Jaime istället.[Bilden lånad av Jaimes söta mamma - Anki]   ↑ Har ni sett ett så urgulligt barn ? Mitt hjärta smälter !

Börjar ta form

Vi var ju på IKEA i Söndags och de blidde en hel del till bebisrummet. Nu börjar de likna något !Buster tycker också de är mysigt där inne !

Mys

Har ni sett polarna. Dom kollar på Barnkanalen tillsammans.


• Buster • Jaime •


Liv och rörelse ?

Tror minsann att lille Hugo/Joline sparkar mamma i magen. Svårt att veta då man inte exakt vet hur de känns men jag tror iallafall att de sparkas. Barnmorskan sa att hon trodde de kunde dröja då bebisen va väl skyddad därinne, men jag tror att hon hade fel. Detta är så mysigt blir helt varm i kroppen.

På söndag blir de IKEA äntligen. Ska inhandla lite grejjer till bebisen, sänghimmel o skötbord och lite sånt.


Jag Älskar Dig Min Underbare Man ♥

Tillbaka med råge..

Har jobbat i 2 dagar och jag är helt färdig. Varenda liten del i min kropp värker och nu är man ju lite tyngre än vanligt.
De pågår vattenpolo VM i Borås och vi har spelarna hos oss varje dag och givetvis tar mina gravida semesterfötter stryk av de. Hoppas de lugnar sig nästa vecka annars blir de svårt att orka med.

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe o myse me hundarna. Ta hand om er
Förbereder mig ..

.. för att jobba igen. De är svårt att ta tag i sig själv efter 6 härliga veckor hemma med min underbara sambo. Hade jag fått välja hade vi varit lediga tillsammans och bara legat i sängen och myst. Meeeen så funkar de tyvärr inte. Blir 3 ½ vecka med mycke slit, sen blir de lugnt den sista tiden innan jag går på mammaledighet.
Skumt de känns att säga, jag ska vara mammaledig. Undrar när man vänjer sig vid tanken på att bli mamma.

Nej nu får jag ta tag i det här och slänga på mig lite smink då jag känner mig lite blek. Ha en riktigt bra Dag.
Regnet öser ner ..

Jaha för tredje dagen i rad så öser regnet ner. Nu börjar de likna en sommar i Borås. Det gör de dock lite lättare att gå tillbaka och jobba efter nästan 6 veckors semester. Så idag blir de inomhus sysslor som gäller. Jag ska även bege mig till knalleland för att inhandla kläder som jag får plats i nu när magen växer i ruskig takt. Har inga jobbkläder alls att ha på mig så ...
Kan även hända att jag hittar nått till Bebis i någon kul affär.

Vi har börjat med barnrummet lite smått. Fått dit en spjälsäng och börjat fixa lite garderober. Myser varje gång ja kommer in och ser hur de börjar ta form.