Tår..

Grät idag.

SingelPappan

Säger inget mer ...

Förlåt Artin :/

Min käre kollega (M) Artin tyckte ja bloggade dåligt. Vad gör man inte , jo man skrvier ett inlägg.
Är inte så lätt att skriva när man har en 12 veckors valp som kräver all ens uppmärksamhet o kiss pauser stup i kvarten.
Men de är övervägande mys med hundarna så ja njuter i fulla drag.

Är ledg i helgen och detta ska firas, eller hur man nu ser de.
Ska till Mazni, min kära kollega, på fredag å hon fyllde hmm 26 ? igår. Så då ska vi dricka sprit o bete oss så som alla gör på Harrys. MEN vi ska inte göra sönder något, de e la skillnaden.
På Lördag ska jag o c till fritsla och träffa familj. Va längesen alla samlades då alla jobbar helg i den familjen och givetvis samma helger. Ska bli rikigt kul OCH hundrikt.  Kommer springa runt 7 hundar där nere, Kul!

Nu är vi iallafall klara i vardagsrummet på tal om Ingenting ...

Tack o bock ...

.

När hade vi sol senast ? Går runt i konstant mörker här :/

Har vart kasst skrivande de sista men de va min helg på jobbet så de har vart segt i huvudet minst sagt. De märktes i helgen att folk inte haft pengar på länge. Kön va enorm, juldagen släng dig i väggen. Glad att jag är ledig kommande helg för då är de löning igen, alla får ju inte den 25:e. SÅ de e dubbel lönehelg dena månaden- Wohoo.

Får gå ut me valp nu hör jag. 

-------------------------------------------------------------------------------

Tävling på gång, intresserade ? 

_____________________________________________

 

Lets Dance

Igår för första gången någonsin kollade jag lite grann på lets dance. De fick mig att inse varför jag aldrig kollat på de tidigare och aldrig kommer kolla igen.
Men då va de ju massa snack om BlondinBella. Är jag den enda som inte har en åsikt om henne ?
Hur orkar folk ?

Utlovade Bilder

Här kommer lite bilder på charmtrollet som ja lovade igår. Han är som en loppcirkus, riktigt svår att hålla koll på och få still framförallt.


(Klicka på dessa bilder för att få upp dom i deras naturliga storlek)
De är full rulle hemma hos oss nu men ack så mysigt. Tror t.om Diva börjar fastna för den lille.

Familjen växer ..

.. Ingen som är gravid oroa er inte. Vi har skaffat en bebisvalp, en Amstaff!
Har tyvärr inga bra bilder än, men de ska komma under morgondagen tänkte ja.Vi behöver namnförslag, skicka gärna in bidrag (";)

Han har förövrigt ett blått och ett brunt öga som är så himla charmigt♥

Diva är ändå den bästa hunden fortfarande, de kommer ja alltid tycka.


///////////

Ikea Baby

Åkte till Ikea i Jönköping idag. Mysig utflykt !
Fortfarande liiiite hög ..

De är ovant att vara hemma i sin soffa klockan 18.48 en Tisdag kväll och knapra på en morot (moroten är kanske skit samma men ändå)
Detta kommer jag att göra ända till onsdag (moroten ännu en gång, skit i den) då vi har stängt Harrys för renovering. De ska läggas nytt golv i disken och de ska även slipas o poleras golv ute i restaurangen. För att inte förlora timmar så hjälper vi über duktiga anställda till. Jag o Mana framförallt är klockrena arbetare som äter lunch mest hela tiden o fikar.
Skit samma, de vi spenderat mestadels av  dagarna me är att lacka och olja barer med mera.
De va okej den första halvtimmen igår, men ju längre tiden gick o doften trängde sig in så känner ja att de nog inte va så nyttigt. Är de normalt o ha ett surrande ljud I hjärnan ? O se svarta prickar o skratta åt en sten på golvet ?
Hmm tror ja ska stämma min chef och bli rik.  Nej nu ska vi inte vara sånna.

Ja o C har haft en liten dispyt här idag. Jag har gnällt om hur tidigt jag måste gå upp nu när ja jobbar dag på Harrys, han tycker ja e dum i huvudet när ja gnäller på att 09.20 är tidigt då han går upp mellan 04-05. Men de är ju rent onaturligt, omänskligt. Den tiden går jag och lägger mig. Ska nog visa honom . . återkommer senare ♥
-Flinar fortfarande åt ollonbacken hihi

Ollonbacken ..

Va ute o gick me diva idag.


Kolla vad jag hittade på OLLONBACKEN


Detta ser minst sagt misstänksamt ut :)

Kort Uppdatering

Klockan är nu 13.25, jag är nyvaken och sugen på att gå och lägga mig igen. Är de okej ?
Ska bara flika in detta korta inlägget för att visa hur de börjar arta sig i vårat hem.
Take a look my friends.

_________________________________
De såg ut som f*n ett tag här, Och C svor nog inte en enda gång


_________________________________________
De fortsatte i samma anda, glad o trevlig ton. Förvånad nästan
då Ikea har en tendens att skapa familjegräl


____________________________________________
SSåhär ser de ut för tillfället, fortfarande under uppbyggnad


Bombnedslag . .

Mitt hem. . .De ser just nu ut som en byggarbetsplats. I Fredags inhandlades de en ny tv. Efter mätningar hit o dit så insåg vi att den inte gick att ha i våran bokhylla (som vi hatar ändå så) vilket ledde till att vi fick köpa ny tv bänk. Så jag o C tog bilen och åkte till IKEA. Längesen jag va där nu och som vanligt blir jag som ett barn på julafton och hittar massvis med saker som jag "behöver". Efter många om och men hittade vi iallafall en riktigt snygg tv bänk som min käre sambo håller på och monterar nu. Egentligen borde jag hjälpa honom, får dåligt samvete av att sitta här. Återkommer med bilder och sånt senare


Hittade denna söta bild på Facebook. Anki hade tagit på nyår ♥

______________________________________________________________
Just de ja, höll på att glömma. Angående nyårdramat med vaktens "fru". Träffade honom på jobbet i fredags. Inte ett ord, inte ens ett hej. Hörde han hade sagt ill någon att han inte mindes. Då tycker ja de är skumt att han beter sig så, eller?
Skit samma, nytt år ny tag.

Ta Hand Om Er /

ET

De bästa tv4 kunde göra idag var att sända ET. Den filmen är helt underbar. Ler, hela kroppne vrider sig av att jag ler så mycke. T.om en dag då ja skulle vara som mest nere så blir jag glad av den lille utomjordingen. ET♥Känner mig nästan lite blödig här i soffan. Efter alla dessa år har denna filmen fortfarande den effekten c",)

Höjden Av Svartsjuka Jo Jag Tackar

Jaha så nu sitter ja o knapprar första inlägget på 2009. OJ vilken skillnad HA! Har som tradition att inte ha ett enda nyårslöfte utan istället så har ja riktlinjer. Så inga löften som kan brytas , utan bara riktlinjer som följs bra eller mindre bra. Win Win Situation! Återkommer med mina riktlinjer längre in på året .

Hoppas iallafall alla hade ett riktigt bra avslut 2008. Början kommer för dom flesta vara bakfull så ja hoppas de börjar bra den 2:e januari istället. Mitt år slutade bra, med min familj. Lagom firande faktiskt då ja anser att nyårsafton är den mest överskattade dagen på hela året.

IALLAFALL, året började riiiktigt roligt då ja fått uppleva Höjden av svartsjuka eller psykos om man så vill. Jag är anti mass sms men igår pallade ja inte skicka till var och en så de blev ett mass sms som löd : "Gott nytt år med allt vad de innebär. "
Tycker personligen de är ett rätt formellt och sånt där tråkigt nyårsms, så ja skickade iväg de till övervägande i min telebok. Sorry, men DU va inte speciell!
Efter de stängde ja av telen, de skickades sms hit o dit o jag blev trött på de o stängde helt enkelt av den. När klockan va strax innan 02.30 så tänkte ja sätta igång den igen för o se om nån rolig hade hört av sig. Då hade jag minsann fått 2 stycken röstmeddelanden på 3 svar.
De va från en kvinna, denna kvinnan är gift med en av vakterna på jobbet. Aj va sur hon va. Fick känslan av att hon tror att jag ligger med hennes man som är hmm ja inte mycke yngre än min egen pappa. Hon ville att jag skulle förklara va fan jag menade med mitt sms som då löd "Gott nytt år med allt vad de innebär"
Fick mig ett gott skratt iallafall, framförallt när jag i de andra meddelandet hör hur han förklarar sig för henne i bakgrunden.
Herregud säger jag bara. men tackar för att ja o min käre C fick oss ett gott skratt som har räckt hela denna dag också.
Ska bli sjukt kul o se vad han säger imorn, Om han säger nåt. Annars komemr iallafall jag inte kunna hålla käft.

Ta hand om varann //