Hej då Sverige ..

Detta är nog mitt sista inlägg från kalla sverige på ett par veckor. Vi är nerpackade för vårat semesterparadis - GOA.
Ikväll åker vi till Arlanda, en 50 mil lång bilresa som bara de ska bli riktigt roligt. Ska se om de bloggas nåt nerifrån, tror inte de men ja kommer ta massor med bilder iallafall. 5:e februari är vi på svensk mark igen.

Kommer sakna mina dagliga bloggar - Emmelist, Fröken Bitterfitta, Linda Hallberg. Dessa tre som ligger under favoriter kommer ja sakna lite grann. Men ja kommer hem och läser som aldrig förr.
Nu är de sags att fixa de sista, ta hand om varann ♥

Snabba Cash

Citerar Tobbe I En Annan Del Av Köping - "Nej jag har inte ont i munnen, jag har ont i käften"


De drar ihop sig nu. Snart är de avresa! Ser fram emot resan till Stockholm t.om då vi ska resa från Arlanda. 2 veckor semester, bara vi 2. Sämre kan man ha de.

Ja mina tandproblem då. Uj Uj!
Fick åka akut till tandläkaren i fredags och trodde jag skulle få punga ut runt 2000 :- för den smärtan då de va de tandläkaren sa att de skulle kosta de.
Bara de är ju smärta. Innan semester, att behöva betala för att få ont- usch!
Men men, har man ont får man åtgärda de!
Så jag åkte med min kära mamma till stan och sedan kom C ner och mötte upp mig då jag märkte att jag hade sjuklig tandläkar skräck.
14.oo tog vi hissen till tredje våning men märkte att vi kommit fel varpå C är på väg in i hissen när ja säger: Sluta vara lat vi går ner.
Mmhmm tji fick jag. Converse och snöslask på en stentrappa är INGEN bra kombo kan jag säga. Jag ramlar ner för den ca 20 trappsteg långa spiraltrappan. Jag trodde jag skulle slå sönder varenda ben i kroppen. Som tur va så är jag nu bara blå på hela höger sidan. Så inte nog med tandvärken nu har jag ont i hela kroppen istället och inte nog med de - svanskotan! Den är INTE kul att slå i.
Hur som, jag hade fått in smuts under tandköttet då min visdomstand växer sakta men säkert, så dom gjorde rent den och de gjorde sjukt ont då tandläkaren va riktigt hårdhänt och nonchalant. Enda fördelen va att de gick på 400:- istället för 2000:-
Så nu är de bakteriedödande gel som gäller och hoppas på de bästa i Indien.Igår va de SNABBA CASH som gällde. Jag tillhör ju den stora skaran som läst boken och föll som en fura- Vilken bok! Jens Lapidus .. Wow!
Va nästan säker på att filmen inte kunde mäta sig med den underbara boken och jag hade rätt. Jag blev t.om besviken då jag tyckte de saknades för mycke. Dock en applåd till Joel Kinnaman, han är en oerhört duktig skådis. Men min rekommendation, har du läst boken se inte filmen. Har du inte läst boken kan filmen nog va riktigt bra.AJ aj ..Sovit gott ?
Tanden har hållt mig vaken från och till hela natten. Kl 14.10 kommer de förhoppningsvis bli ändring på de. Akut tandvården - Here I come.


:'(

Inte många timmars sömn inatt. Håller på att få en visdomstand och den passade på att göra ordentligt ont inatt.
Kommer ju verkligen lagom att behöva slänga ut massa pengar på tandläkaren veckan innan semestern. Surt!
Ska avvakta tills imorgon och se om de blir bättre, den ligger precis under tandköttet och skaver. Känner mig lite som en ballong i ansiktet. Ja skit samma, de är ju iallafall sol ute.

Hur har ni de ?

Jobbade min sista dag för veckan igår, vi hade de lugnt o skönt faktiskt. Märks att de är Januari månad och mitten av månaden med för den delen. Får passa på att njuta av lugnet för de håller inte i sig så länge- Äta behöver ju alla göra.

Ska försöka ta mig in till Knalleland och se om de finns någon Bikini överdel jag kan inhandla.

Off to Work

Hoppas alla får en underbar dag..
Snöbollskrig ?

En hund i knät, en annan ihopkrupen i ett hörn på soffan. Så ser min tillvaro ut just nu. Bara C som saknas för att skapa den perfekta bilden av denna Tisdag.

Egentligen har ja inte sådär jätte mycke att dela med mig av, är knappt vaken trots att jag varit uppe i över 1 timme. Segstartad, kanske börjat bli gammal eller nåt ? Aj Aj.

Får väl gå ut o göra snöänglar och kasta snöbollar på oskyldiga för att bevisa mest för mig själv att ja fortfarande är ung som ... ja något som är ungt! Vilken super idé. Eller så gör ja som vanligt, tar med mig försvarslösa Buster och trycker ner han i snön - Mohaha! Nej uscha. Han har ju Diva på sin sida.

OO igårkväll satt vi och taxfree beställde inför Indien. Köpte med oss massvis med Svenskt godis ner, vissa saker klarar man sig inte utan. På den listan fanns Ahlgrens Bilar med såklart.
De drar ihop sig nu, är lite pirrig i magen. Ujja, får sysselsätta mig med något nu för att skingra tankarna.Kan knappt vänta tills ja får byta ut halsduken mot ett linne och solbrillor!

10 dagar kvar

Måndag .. IGEN! Man borde kanske vara tacksam att man klarat sig igenom ännu en vecka i kylan.
Satt o räknade lite på hur många dagar jag ska jobba innan vi åker iväg till värmen i 2 veckor och de är hela 5 dagar kvar på jobbet och 10 dagar kvar tills vi åker till Arlanda för att ta flyget mot Indien.
Avundsjuka va ?
Vi har grundat med en bra solariebrun färg nu så folk inte blir rädda när vi klär av oss där borta.
Kommit igång med träningen igen ÄNTLIGEN! Efter operationen blev de väldigt lugnt och sansat men nu är jag fit for fight ännu en gång.
Nej nu blir de lite dusch för min del, ska ju trots allt jobba också.

Ha en riktigt bra dag och Ta hand om varann.Vackert...

Sladde omkring på nätet och trillade som vanligt in på Fröken Bitterfittas Blogg och hittade en bild som ja gillade.
Kolla hennes hår, underbart. Hela hon är vacker.Kika in på henns blogg → Frida Frithiof

Kl är 10.10

Och de är ingen hemlighet att jag precis masat mig upp ur sängen. Underbart! De som möter mig när ja tittar ut är enorma mängder med snö. Gårdagens "oväder" ligger nu vitt på backen. Ska bli mysigt med en promenad i snön senare.

Kaffet är på ingång för att verkligen kunna starta dagen.

Jobbade igår, trettondagen. De va lugnt och skönt att jobba, kändes som folk är lite trötta på att festa nu efter jul och nyår. Vad vet jag?

Hur spenderar ni dagen tro?
Juste de ja. Vi har haft en pågående tävling på jobbet mellan den 17:e November - 31:e December. Tävlingen gick ut på att sälja så många förätter och/eller tapas som möjligt. Jag vann stort ~ WOHOO.
Dock vet jag inte VAD jag vunnit, får kolla upp de ....

3:e Januari 2010

Ovant de känns att skriva 2010, de är dessutom första gången jag gör de och fick skriva om de 2 gånger.
Tar lite tid innan hjärnan ställer om sig.

Ja Nyår har kommit och gått och vardagen är ifatt. Hur hade ni de på Nyår? Firade ni med dunder och brak eller som jag - Med mina nära och Kära!
Att kyssa C på tolvslaget va den ultimata avslutningen på 2009 och den perfekta starten på 2010. Detta året kan inte bli sämre än förra och vi börjar året med en resa till Indien den 21 Januari. Underbart.

Träffade killens bror och tjej igår, badade tunna, drack KALL cider och åt god mat. Även min svärfar och hans fru var där och de var väldigt mysigt. De är en häftig känsla att klä av sig i snön, hoppa i badkläder och bada medans de snöar. De är mys på hög nivå.

Denna dagen spenderade vi hos Svärmor och hennes sambo där de var middag och lite julklapps utdelning. Så våran reskassa fylldes på ytterligare och de tackar vi för.

Vad har ni för planer för de nya året ?