Tack

Så nu har födelsedagen kommit och gått. Blev en lång dag eftersom Castor ville fira mig innan han gick till jobbet kl 05. Eftersom jag inte kunde somna om efter de så blev de en lång dag. Dagen var kanonlyckad och tack alla som kom, tack för fina presenter och blommor.
Nu ska jag njuta av lugnet med två sovande hundar.

Favoriten igår blev denna ↓

Marc Eckõ Klockan sitter nu som en smäck på min arm ..

Sista dagen ..

.. Som 22 åring!Ny vecka

Säger samma som ja brukar .. Herre jisses vad tiden går långsamt. Nu syns de verkligen att jag är gravid och jag får nog släppa bomben på jobbet idag då jag hört att vissa redan börjat spekulera över min runda mage. Så mycke kakor äter inte ens ett kakmonster som jag.

Vecka 14+1 altså graviditets vecka 15. Jag mår verkligen jätte bra. De har jag gjort under hela graviditeten än så länge. Har kunnat äta allt och utan att behöva springa på toaletten så fort maten åkt ner i magen. Eftersom tröttheten har börjat lägga sig är jag t.om social igen. Längtar så till UL, allt går med snigelfart !
Nu ska jag göra mig redo för jobbet, ta hand om er ♥

Barnvagn

Vi hade egentligen tänkt vänta med alla inköp till Uljtraljudet är gjort. Men vi hittade ett sånt kap så vi kunde bara inte låta bli. OM *ta i trä* något händer på eller visa sig på UL så känns de som att 500:- är okej.


Jag har idag gått 14 hela veckor. Bilder på magen kommer upp imorgon. Nu är de Söndagsmys som gäller .. .. ..


Prisa Gud Här Kommer Skatteåterbäringen


Ja de minns ni väl när Broder Tuck tjöt i Robin Hood?
Nu tjuter jag likadant. Jag tar ALDRIG ut pengar egentligen och när ja gör de så tar ja deffinitivt inte en minneslapp. Men igår gjorde jag bägge delarna och såg minsann att skatteverket tyckte jag och min underbara sambo förtjänade ett par extra 1000 lappar lagom till semestern. Inget att klaga över! Finns ju en del hål att stoppa dom där pengarna me nu när de ska inredas ett barnrum.
Små grodorna små grodorna ...

Tänk efter vilka sjuka traditioner man har egentligen. Hoppa runt en midsommarstång o sjunga om grodor utan svansar ? Om folk vill kolla snett på oss svenskar under midsommar är de heeelt okej ...
Vad gör ni på midsommar ? Vi är i valet o kvalet om vi ska vara i Varberg eller inte . . De börjar ju närma sig så man borde börja planera lite .. Suck !


                                 Midsommar 2009

Jobba

Börjar bli dags för jobbet . . Går lagom segt för mig idag.


Ny vecka

Tiden ... Hmm den går inte fort men vi har iallafall kommit in i vecka 14. Börjar kännas mer och mer verkligt för varje vecka som går.Mage har verkligen vuxit och börjar bli svår att dölja.
Längtar nu till den 7:e juli för att se hur många bebisar de finns därinne.


Gammal & Vis

En tanke slog mig precis. Om 8 dagar, alltså nästa Tisdag den 15:e Juni fyller jag 23.
Då kom ja på att jag vill att någon snäll själ ska ge mig en Systemkamera och kanske en Marc Ecko klocka. Vad säger ni ? Förtjänar jag inte de ? *blink blink*

Kanske är hmm födelsedagstomten ( ?? ) snäll mot mig!


Tjock & Glad

... Idag känner jag mig redigt svullen. De med all rätt då jag går in i graviditetsvecka 14. Fet & Lycklig !

Dåligt samvete!

Här sitter jag med mitt KanDee linne ut och in. Har inte orkat vända de trots att ja sett för längesedan att de är åt fel håll. Jag har inte varit ute en sekund idag. Har legat och sovit och sovit och sovit. Vridit och vänt mig i sängen och mått väldigt dåligt. Igår va de Castor som mådde kasst och tidigare i veckan var de brorsan och hela hans familj. Klockan är nu 17 och jag ska försöka besegra illamåendet och bege mig ut i solen. Jag ogillar verkligen att vara sjuk när de är fint väder. Kanske är lille Bebis i magen som spökar. Hur som. Är ledig tills på tisdag så jag ska ta vara på detta fina vädret nu. Ta hand om varann !
Sommarn är här ..

.. Ja de är 1:a Juni idag. Ni vet vad de betyder va, SOMMAR.


Blir glad i själen när jag vaknar och solen strålar igenom perisennerna och man öppnar altan dörren och kliver ut och man fryser inte. Mmm underbara sommar.
Vaknade av detta mms:et från min bror, de värmde också!Lille Leon firar sommar morgonen medatt spela fotboll innan dagis. Sämre kan man väl ha de när man är 1 ½ år ?