Seghet och Regn

Yjja vilken seg morgon detta är. Vaknade vid 05 då Castor brötade omkring i sovrummet. Nästan så han ska ha en iloge som orkar gå upp vid den tiden. Jag skulle ALDRIG palla de, bara tanken på de får mig trött.
Så nu sitter ja med datorn i knät o en kopp kaffe i handen o gäspar värre än någonsin. Ska köra idag, med markus tack o lov. De blir hektiskt då ja egentligen börjar 15 o ska köra 16.50, så de blir till att lämna nyckel till Emyli så hon får öppna, sen springer ja ner efter lektionen o jobbar så Emyli kan gå på sin planerade Bio. Rörigt men dock den enda lösningen.

Igår jobbade ja igen efter 4 dagars ledighet. Va riktigt kul o jobba igår. Hade bara barnfamiljer vilket jag älskar o servera. Föräldrarna och barnen är alltid så tacksamma för dom små sakerna. Vi ger ut en målarbok med kritor och en nallebjörn med en harrys tröja. De sår aldrig fel, man blir alltid populär bland dessa barn.
Dagar som igår gör att man älskar sitt jobb.

Just de ja, vi har bokat resa nu. Åker den 14:e september. Blandade känslor, mest kul men också nervöst. Jag har aldrig suttit på ett flygplan eller vart utanför skandinaviens gränser så de är lite spänt. Men de ska nog bli bra de också. Nu ska ja dricka mitt kaffe och halvsova i soffan . . .


Love ♥


Små grodorna Små grodorna

Jaha då va midsommar över ja, eller iallafall midsommarafton. Idag är de midsommardagen vad man nu gör på den de vet ja inte direkt. Varken jag eller Castor e bakfulla som vi trodde vi skulle bli då vi inhandlade himla massa alkohol. Så våran planerade bakfylledag gick inte riktigt som väntat. Så istället för att åka till Borås så åkte vi till Hyssna till mina föräldrar. Så nu sitter jag o bloggar på mammas dator.

Igår va lugnt o sansat, lite lekar, MASSA mat , lite alkohol och trevligt sällskap. Blev färre än väntat men vi hade trevligt vi som va där. Jag o Castor, hans bror med respektive och Castors pappa me fru. Lagom folk och rätt skönt att slippa massa nya ansikten att komma ihåg. Så de blev en rätt tidig morgon idag vilket va riktigt oväntat för Castor va säker på att han inte skulle kunna köra bil förrän på kvällen.

Så ikväll blir de fotboll i Hyssna me mina föräldrar och våra odjur. Skönt me en lugn helg då jag ska jobba hela nästa vecka. Så är de me de. Nu ska ja o min käre pojke ut o dammsuga bilen, kuligt kuligt . . .

På återseénde Tack o Hej

Midsommar=Lediiiigt

Ja för er som kollade Sverige matchen igår vet ju att dom förlorade, även dom som inte sett matchen har väl inte kunnat undgå resultatet. Sverige förlorade vilket i sin tur betydde ledighet för min del, så ja klagar inte. Sen kunde ja inte brytt mej mindre heller om ja ska vara ärlig. Ville bara vara ledig och fira midsommar me min käre Castor och stor del av hans familj. En hel del av dom jag inte träffat än trots våra 2 år ihop så ja ska jobba på min charm så gott de går. Alkoholen vi köpte idag lär ju inte bättra på charmen men men . .

När ja fyllde år fick ja presentkort på Gina Tricot så jag va där idag och handlade lite. Får väl se om nåt av de ja handlade idag passar för morgondagens hoppa grod dans. Köpte b.la detta midjeskärpet , ska nog få ihop en outfit till imorn. Kommer säkerligen komma upp en bild på de i slutet av helgen.

Annars har denna dagen vart ganska lugnt. Tvättat och varit ute me Diva o Diesel i skogen i två timmar. Tyckte dock Castor blev tröttare än hundarna.  Men de va en mysig tur i skogen iallafall . . .


Just de ja, ska flika in en bild på min klocka som ja fick av mina underbara föräldrar på min födelsedag. Är helt kär i den, kollar på den mer än jag ens vill veta tiden . . 
Är den inte underbar ?Sverige - Ryssland

Em fortsätter, dessa matcher varje dag. Kan inte hjälpa att tycka att de är rätt tråkigt faktiskt. Okej att folk vill se Sverige matcherna, men vem fan bryr sig om Tyskland, eller Turkiet. Tydligen en hel del då vi haft folk som kollat på varenda match på jobbet.
Så idag spelar Sverige för tredje gången och givetvis är de fullbokat. Kan dock erkänna att Sveriges matcher kan vara rätt roliga då de faktiskt är en sjuhelvetes stämming, gäller att inte ha känsliga öron. Så jag har laddat med min supertuta, ansiktsfärg o våra Em- tröjor som vi tydligen måste jobba i. Vet inte alls hur jag tror de går idag, vet bara att om Sverige vinner idag så kommer dom att spela på Lördag och då måste folk som faktiskt skulle vara ledig då harrys Ska vara stängt, jobba iallafall. Klurigt detta. Fattar inte när jag blev så insatt i fotboll, men jag skyller på jobbet.

Har gått o vart glad hela dagen idag då jag tänkt på min uppkörning. Är lite blandade känslor då jag givetvis är nervös för att bli kuggad. Har även en känsla av att de är så de komme bli, fetkuggning. Hoppas givetvis inte de men en magkänsla som jag har skvallrar om de. Ni kommer givetvis få reda på hur de går. Säger inte vilket datum de är men de e nån gång i sommar iallafall.

Redo för jobbet står på schemat . Tack o bock !

Nu så närmar de sig . . .

Detta inlägg är första inägget som 21 åring. Wohoo, eller vad man nu ska göra när man fyllt år. I söndags minsann, då va de min dag,va en lugn o trevlig födelsedag. Firade på natten til söndag då jag jobbat o folket hade köpt champange så de startade bra.
Sen fick ja ju komma hem o pussa på min underbara sambo, vilket bara de i sig va en bra present. Han hade köpt Wii fit till mig, ett grymt roligt spel till vårat Nintendo Wii som vi fick i julas. Så de har tränats för fulla muggar på den där brädan. Fick en klocka me vilket egentligen va de enda jag önskade mig o lite annat, b.la ett halsband av Emma som va så fint så ja kompleterade de idag. Hade besök hela dagen så jag var helt slut på kvällen där.

Har kört bil idag, hade lilla uppkörningen som är ett test för o se om man skulle klara en Uppkörning. Hade visserligen en del brister men tydligen inte såpass allvarliga att jag inte fick boka tid för uppkörning. SÅ, nu har jag äntligen en tid o den ser ja fram emot. Tack Markus♥

Vart ledig idag så de har shoppats lite, de jag kan allra bäst. Även vart i skene o hälsat på Min mor som blivit inlagd idag för riktigt urusla blodvärden. Så hon skulle ligga inne en natt  för att få i sig en påse med blod. Så jag o Castor tog med oss en blomma och åkte för o kramas me henne lite.

Grattis Studenter !

Har badat. Har badat innan också men inte nykter så nu kan man säga att ja har badat på riktigt i år. i Lördags natt åkte ett gäng upp efter jobbet vid 04 tiden. Faktiskt så bangade jag doppet då, hade jobbat o va egentligen rätt trött och klockan 04 på morgonen är de rätt kallt i luften. Den gången blidde de inget bad. Men på måndagen tog jag igen de då vi åkte upp igen efter jobbet men då runt 00. De va riktigt gott i vattnet faktiskt, de är bara steget ner som är jobbigt. Så jag har officiellt badat i år och är stolt då jag är en riktig badkruka.

I söndags samlades vi ett Harrys gäng o drack lite cider på Lilla torget. Rktigt mysigt, synd att de stängde 23 o vi blev tvugna o dra till Tonic som inte är de roligaste stället direkt. Riktigt trevligt faktiskt, ett skönt gäng som jobar på Harrys.

Annars har veckn vart rätt lugn, jobbat mestadels. Nu är jag ledig hela helgen o ska åka till mina föräldrar me Castor o Diva. Ska bli jätte mysigt.  Imorn ska ja visserligen till stadsparken me ett par kollegor o spela kubb o dricka cider. Hoppas solen håller i sig.

Tog me Diva ner till stan idag och kollade studenterna, Emma, Sofie och Jasmine va väl dom jag gick ner för egetligen. Grattis vänner Ni har varit jätte duktiga. Nu är de rätt in i vuxenlivet som gäller, kul och skrämmande. Inte för ja själv e så vuxen men iallafall. Diva tyckte inte de va så kul så jag kompenserade henne med att köpa ett ben till henne. Lämnade henne hemma för o sova medans ja gick och firade Emma hemma hos henne me ela hennes släkt. Hon fick massa fina presenter så mitt halsband kändes lite löjligt egentligen, men ja gillade de och hoppas hon gjorde desamma.

OOO just de ja, såg en huggorm idag. Den slingrade sig runt på gården och in i en av trappuppgångarna, riktigt äckligt. Som tur va så va grannens pappa på besök o hjälpte oss att flytta iväg ormen till skogen.

Nu ska ja klappa på min sambo som ligger här brevid o snarkar. . .