Schka ru me häm ?

Ännu en vecka har kommit och gått, näst sista dagen på de gamla året. Har alla uppnått de dom velat under 2007?
Jag  har nog presterat bra, en bra år helt enkelt.

Ska fira denna sista söndag 2007 me att tvätta, ensam! Min käre sambo behövde tydligen jobba inte bara idag utan även imorn.. kuuligt ! Så ja ska underhålla mej själv på bästa sätt me att tvätta o sedan vika skiten. Perfekt då jag jobbat sent sen i torsdags. Men Men, gnälla ska man inte sysselsätta mig mig.

Igår på jobbet gick ja runt o studerade folks beteénden. de är ju ett känt faktum att man itne är så smart alla gånger på fyllan och de är kul o få de bekräftat. Folks desperata blickar efter kärlek, eller sex i dom flesta fallen.
Den mest desperata jakten är runt 01.45, då dom lugna låtarna börjar pumpa ut ur högtalarna. På fyllan o villan ser ju fan en vält bajjamajja super sexig ut så då jävlar klängs de. Har dom tur lyckas dom få me tjejen/killen (tyvärr oftast killar detta gäller) till garderoben där dom i ett sista försök kläcker ur sig -"schka ru me häm? *hick*"
Förvånansvärt ofta säger fan tjejen ja. Vi e ju inte heller smarta på fyllan. Underhållande iallafall.

Mist Stockholm -VS- Makeupstore !?

Lördag ännu en gång. Jobba ännu en gång. Kul liv man lever egentligen. Så kommer de vara tills den dagen man kolar, eller iallafall tills du går i pension så de e ju många år kvar hur som.

Hade djupa disskusioner igår angående vilken sminkmärke som va bäst, jag hävdar bestämt Mist. Inte bara för att de är bra utan också för att hon som har affären e så grymt hjälpsam och trevlig.
Makeupstore har väl i princip samma utbud men en personal som är ûber tröga, otrevliga o kräkvänliga.

Mia å andra sidan bojkottar Mist utan att ens veta, inskrönkt åsikt som hon har och vägrar o ändra på. Detta gjorde att Liza som redan va på grymt dåligt humör från att ja vaknade hamnade i luven på Mia som va förbannat sur o tvär. Pms tror ja bestämt, eller hon sa de iallafall. Hur som helst så löste de sig, Mia gillar 
Makeupstore och jag gillar Mist. End of it!

Hade även massa andra oerhört intressanta samtalsämnen torsdag och fredag som inneöll b.la analt,vaginalt och oralt. Sjuka människor jobbar inom restaurang om dom inte sitter intagan vill säga. Gränsen e hårfin!
Ska bli intressant o se vad som ligger på schemat för groteska o sjuka samtalsämnen idag .

Ett samtalsämne som ligger högt på listan nu är nyårsafton, vilket aldrig har varit något som jag brytt mig om så mycke. Folk planerar hit o dit, beställer cateringmat, köper vin,sprit o champange för flera 1000. Är de fel o krypa ner i soffan me en grymt bra film i sina underbaraste kläder med en påse chips i knät o personen man älskar vid sidan? De känns så. Man ska köpa fina dyra klänningar o festa tills siste man stupar. Ångest över skiten faktiskt.

Ska fan spela Wii hela nyår ..


Juldagen=Amatörernas Afton

Så underbart skönt att juldagen är överstökad. Ren jävla kaos, eller som min chef uttryckte de: Titta på de här, värre än andra världskriget! Ja ni fattar ju själva. Stängde insläppet redan 00.30, de är inte varje dag de är så. Hade försäljningsrekord igår också faktiskt. Med garderob inräknad va de ca 320 000 på en kväll. 
 De är min plånbok älskat att äga men men, i ett senare liv kanske.

Förstår inte va de är me juldagen och alla dessa amatörer, de slår nämligen aldrig fel. Folk e Dyngraka, snåla, fult klädda och riktiga drägg. DOCK får jag nog flika in här att de va ovanligt lite bråk. Men så mycke idioter på en o samma kväll är de bara på just juldagen. Boråsare är ju snåla överlag men denna dagen vill dom ha rabatt på ALLT. Me tanke på att dom inte köper mycke per person för dom felsta har supit till som fan innan dom går ut just för att slippa handla den dyra drinken för 105 spänn inne på krogen.

-Vanligaste frågan på juldagen: Öööhh, va e de billigaste ni har ?
Varför går ni ut då om ni inte har råd o faktiskt handla som man ju gör när man går ut ?! Kommer alltid att förundras över denna så överpopulära "högtid".

Va hemma 04.30 och somnade nog inte långt därefter heller. Sov ju mer eller mindre på jobbet redan så ja va ju inte förvånad över min plötsliga insomning i en skön säng.

Vaknade 13 i förmiddags och sen dess har ja inte gjort mycke får ja nog erkänna. Pillat navelludd o klappat Diva över ryggen, kul annan dag - Bästa! castor kom hem tidigt så ja har fått sällskap i mitt soffliggande vilket va mysigt som fan. Inte nog me de, sympatisökande liten flicka som jag är så fick jag Castor o laga mat till sin utslitna sambo. Får dock inte veta vad de är som kokas men även om jag inte gillar de ska jag säga att jag gör de bara för att han va så snäll o lagade mat till mig. Älskar dig Castor !

Har tänt över 60 ljus här hemma nu, ska lägga mig i soffan återigen o bara njuta av myset.


Jul jul strålande jul ...

Jaha all denna stress för en dag. Nu är den över, stressen har lagt sig och de är som inget hänt. Ett år kvar till nästa gång denna sjuka hysteri sprider sig på våran glob. Skönt.

Hade jätte mysigt o trevligt både dagen innan julafton och julafton it self. Firade för första gången hela julen me min kära sambo. Faktiskt första gången jag firade me någon utomstående hemma hos mina föräldrar. Känner mig Nästan (nästan) vuxen. Även om de va sjukt hysteriskt me 3 hundar, två katter, 3 syskon, föräldrar,släkt o barn så va de iallafall en mysig julafton.

Fick mer saker än jag ens kunde drömma om då ja inte önskat mig något. Eller jo, en tatuering önskade jag mig faktiskt o Castor fattade den hinten o bokade tid o gav mig ett grymt snyggt presentkort på de.
Fick även Nintendo Wii av mina päron, dom kan me fatta en hint. Ska installeras ikväll av Castor medans ja e på jobbet o super ännu fler folk under bordet. Imorn är jag ledig vilket betyder att då jävlar ska ja få fram mitt inre barn o lira Wii. Fick massa annat fint också och är grymt nöjd me denna jul. Tackar alla för den och ses igen om ett år!

Har precis suttit på mig ansiktet, gjort the finnishing toutch me håret o nu är de enda som kvarstår bussresan till jobbet. Mhm Liza ska jobba denna juldag,  Förbannar er alla som måste gå ut idag o tvinga mig till jobbet när ja e som tröttast.

image22 
kan kalla detta spel som en gåva från himlen, hehe. Kommer vara fast i skiten!

Sista Bloggen...

..Innan jul. Kan även hända att de blir sista för i år. Åker iväg till Svärfar nu och kommer hem på tisdag, juldagen! Den berömda -Supa Sig Full- Dagen. Jag jobbar givetvis. Så ifall jag inte hojtar till här innan så e de julens fel.

Julen började igår för min del, hade min underbara Hilla här. (Ni glömde Nellies napp förövrigt) Fick en fin fin sparbössa, grytvantar o en grymt snygg ljusstake. Den står på min köksbänk as we speak. O inte att förglömma Diva, hon fick minsann också en julklapp, Vet inte om hon va så fascinerad av den, mest rädd egentligen. Men bra förvaring för matte o husse .

image20image21

De va en grymt lyckad liten sammankomst, Älskar dej Hilla. Oändligt <3

Ingen rubrik idag.

Fattar inte hur mycke ja sover nuförtiden. Vi gick o la oss runt 22 igår o ja sov till 10.30 imorse. Inte direkt så att jag jobbat heller. Kanske har en himla massa sömn o ta igen. Vi kör på att de är den rimliga förklaringen på mitt törnrosa beteénde.

Sitter ensam hemma, Diva sover o Castor är i stan. Han ska handla julklapp till mig så jag fick minsann inte följa me. Men jag hann hinta honom en hel del på vad jag ville ha. Fick min favorit parfym förra julen som nu lider mot sitt slut, bara ett par användningar kvar av min älskade -Dolce Gabbana "The One". Så får ja inte den av honom så räknar jag me er *hint hint*

Har vart o handlat pepparkakor o julmust, Hilla me familj kommer ju. Får ju visa att ja är en snäll tant som bjuder hennes barn på godis o sånna goda saker. Så jag gör när min guddotter är här, hon får göra precis vad hon vill. Stöka, kladda, äta o kasta. Tant Liza tillåter. Bästa gudmamman ever !                                                                                 image19

O jag trodde ju jag va färdig me mina julklappsinköp, men icke. Köpte massa mer både igår  och i förrgår. NU är jag färdig. Ska gå o titta på dom nu o få lite julkänsla . . . . .

Julstök på högsta nivå

Idag e de inte långt kvar till julen. Har fokuserat så på julklappar så jag har glömt o städa. De ska jag ta tag i idag hade jag tänkt. Tror castor blir glad när han kommer hem till ett nystädat hem. Började me lite små pill igår. Pillade in nejlikor i ett par apelsiner som jag la fram på ett fint fat på köksbordet. Luktar gott o mums där inne nu. Finns de ingen snö får man skapa sig julkänsla på annat sätt.


Imorn får jag besök utav min allra bästa vän, Hilla Pilla !
image17 Finns ingen människa på denna jord som jag gillar o umgås me så mycke som henne. Saknar henne faktiskt, va längesen vi sågs. Tror jag ska ändra de lite granna under nästa år, träffa min gamla vänner mer. Hoppas på körkortet då också vilket gör de lättare att ta sig till ställen.
Ska ladda upp me kaffe o de bästa vi vet ....
 
image18
Saladfingers ! WIEEE .... Kan inte förklara riktigt va de betyder för oss men de är iallafall grundstenen av våran vänskap. Ja oj oj ..

Nej nu har jag inte tid o drömma mig bort, får börja me städningen tror jag ...


Jasså minsann ..

Jag hittade låten tillslut, nu har den gått i högtalarna hela dagen.
Under tiden ja diggade till låten bäddade jag sängen extra fint så Castor blir glad när han kommer hem

Hade inte blivit liedsen om ja slappimage14

gå ut i kylan o gosa ner mig där i kuddanr istället. Har ju på mej mina mys ull strumpor. Hade vart idelaiskt att ligga där. Men man måste ju jobba också va de nån som kommit på.










Borde klä på mig egentligen, eller iallafall kanske tänka på de men jag känenr inte för de. Fryser som fan och vill egentligen inte alls bort från min stol. Borde ringa o sjukanmäla sig, säga att jag har frostskador. De vore inte helt osant iallafall.

Har idag tagit en bättre bild på min oerhörda förändring i håret som ja ska dela med mig utav. Håll i er nu!

image16Men nu e ja sugen på o göra nåt helt annat me håret, ljusa o svarta slingor. vet inte om ja ska göra de före eller efter jul o alla helger. Kom gärna med förslag!


Låt Letande

Har nu i flera dagar tänkt o hitta en låt som jag hört. Skrev upp den på telefonen och idag kom jag faktiskt ihåg att leta upp den. Men jag hittar den inte. Har melodin och allt men jag kan inte hitta den. Vill tro att de är The Motorhomes-Into the night men de verkar lönlöst o hitta låten. Kan itne ge mig nu heller när ja väl fått för mig detta.

Ger upp detta nu och återkommer senare !

Rullgrus är farliga grejjer!

Ja givetvis ska Liza ramla o slå sig innan hon ska jobba. Bara föll pladask, bara sådär. Vaktmästaren på gården har tydligen bestämmt sig för o lägga grus här utanför, som om de ens e lite halt när de e plus grader.

image11image12


Ja ni ser ju, knäna ser ju ut som dom gjorde när man va liten och hade varit ute på bus. Jag hade inte ens busat så jag fick ju inte ut nåt bra utav detta. Fast jag känner mej lite som ett barn på nytt får ja väl säga då.

Jag ska iväg o köra bil innan jobbet idag, ska vi se om ja kan skilja på höger o vänster denna gång. Undrar om jag inte kan de eller om jag bara har ett behov utav att göra tvärtom mot vad min körskolelärare säger. Vara sådär rebellisk som man kan vara. Ska undersöka de idag.

Ja hårfärgen blev bra förrästen, ska se om ja hittar någon bild på eländet. *leta leta leta*
Ja detta va de jag hade tyckt va en snygg o bra bild, så ser de iallafall ut och ja e nöjd me de. Eller ja, utväxten e borta iallafall som om de skulle synas under mössan. Idiot Liza....
image13


Jobbar två dagar till denna veckan sen är jag ledig fram till juldagen, inte helt illa pinkat. Ska hjälpa Far min o slå in hans julkallapr till mamma. Han skyllde på att han inte hann slå in dom i affären men i själva verket tror jag aldrig att han slagit in ett paket. Ja ja, jag gör de mer än gärna.



Ska slänga på mig min ullstrumpor nu när ja går ut, känner mig frusen.. Intressant javisst!

Dan före Dan före Dan före Dan före Dan .......

Snart alla barn kommer han, knackandes på dörren me massa julklappar förhoppningsvis. Har bidragit med min hjälp till tomtens alla klappar så ja e färdig, bortsett från lite kompletirings paket bara för att fylla ut.

Dricker min andra kopp kaffe för dagen så nu börjar jag vakna till liv. Sitter med färg i håret me serru. Samma färg som innan, men utväxten e lite extrem nu så ja fick se till o fixa de. Bytt lakan under tiden me, produktivt att förena nytta me nöje?!
Ser minsann att de är dags att att skölja, återkommer med rapport om detta!

Julreklam denna julreklam

We wish u a merry christmas yada yada yada ... Jag som är en sjuk julfantast e grymt trött på julreklamen, börjar i mitten av november o håller på till slutet av januari. All annan reklam verkar ha rast. Ja Ja . Man behöver ju inte titta på den men alla kanaler verkar ha en tendens att alltid ha reklam sammtidigt .

Hade sista julbordet igår, wohoo.. Detta firade jag med att gå ut efter jobbet, shotta lite o mingla runt bland gästerna man serverat. Dom blir alltid lika förvånade när man är ombytt och "en av dom". Verkade vara en allmän åsikt igår, fira efter jobbet. 2 servetriser och 3 kockar tyckte att sista julbordet var värt att fira så de vimmlade av "civilare" på stället. Kul.

Kommit fram till att jag älskar o vara den tjejen som tjejer inte gillar och som mer än gärna skapar intriger. Lite utav mitt kall i livet. Lite spänning i folks vardag, de är de jag står för.
Fanns en tjej som jag bara inte tål och de ville jag mer än gärna visa med att säga till hennes vänner vilka skumma personer dom hänger me. Hon tog visst åt sig för hon ville inte vara me i leken mer. Jag är egentligen en mycke snäll person men jag gillar bara när de händer saker.

Hade annars grymt kul på jobbet igår. Jag o Mia hade en kul tävling om vem som kunde skicka snuskigast o sjukaste sms, vi låg på samma nivå men de slutade me : - Mia "Jag vill värma mina tår i din mun" . Hon vann och de va också de sista sms:et vi skickade till varann under gårdagen.
En av vakterna ville gärna också va me, där vann jag och de sista sms:er skickades av mig runt 02 tiden. Man ska ha kul på jobbet sägs de, De har vi!

Ska hugga in på min julklappsparadis o kolla på "Shall We Dance" . . .

Apotekarnes

image10

Wieee, bästa med dagen. Åka till jobbet o dricka julmust. Nöjd!

Mensen kontrollerar mitt liv

Känner att jag inte är så trevlig idag, lite lätt stött o allmänt sur. Mensen håller på o ta över mitt liv. Tur att övertaget bara är i max en vecka. Sen e ja tillbaka på banan igen o då jävlar.

Grannen va över o lånade ett par skor, hon ville inte ha stövlar me klack för hon tyckte hon gick som en kass transa i dom, fick aldrig se och skratta åt de. Kanske borde säga till henne att hon er sketa snygg i dom o göra narr av henne på krogen då hon i själva verket går som en förklädd man.
Hatar hennes kompis, idiot brud. Kaxig liten skitunge som tror sig vara så världsvan när hon i själva verket precis lärt sig kissa på pottan.
Hon ska till mitt jobb imorn TROR hon, men eftersom ja e överjävlig då jag är ett mensmonster ska ja se till att hon får stå i kö, sen när hon kommer fram så säger dom i dörren: Tyvärr gumman, de är 20 här. MOAHAHAHAHAHA *plan laugh* Älskar denna sidan av mig själv, den sidan jag spelar extra mycke på när den tiden på månaden är kommen. Ska gulla extra me Mia också så att min plan verkligen går i lås.

Ja just de, ikväll kommer en gammal polare till jobbet, inte träffat honom på evigheter, 3 år iallafall. De ska bli jätte kul faktiskt. Sjukt att han bor i göteborg vilket är ca 30 minuter bort me bil, o vi har inte setts på 3 år. Pinsamt nästan.

Ser nu hur mitt hår ser ut, ska ta till min last i livet - Plattången!

vad har du gjort me min skinkesmögås ?

Trodde de skulle va hysteriskt på jobbet igår, när klockan va 22 va de mer personal än gäster. Jag som hade glitter i håret och allt! Då kom jag iallafall på de sjukt bra förslaget att göra min kassa o gå hem. Drack en Baileys, eller ja drack två faktiskt för att sen åka hem o väcka en Castor som redan va vaken. Han låg o grymtade över att grannarna spelade hög musik när han skulle upp klockan 5, som om folk inte tog hänsyn till de. Sen somnade han och efter ett litet tag började han yla i sömnen, detta är ett ganska vanligt fenomen hos denne man. Han ylar, en del snarkar, han ylar! Låg o skrattade men jag ville inte väcka honom så ja grävde ner huvudet i kudden. O där somnade jag också, vaknade igen någon gång runt 03-04 tiden av att grannarna hade karaeoke tävling ovanför. Kul för dom, mindre kul för mig. Somnade!

Min kära granne (Inte samma granna) ringde o väckte mig tiiidigt imorse, hon ville kolla om jag skulle me till granngården me hundarna vid 14 tiden. Ring gärna o fråga i tid, de e bra! Blev sur o tvingade ut henne med en gång istället. Skönt om Diva får springa av sig på morgonen då e hon rätt trött sen och då kan jag sitta o slösurfa i lugn o ro. Idag va dom sjukt sugna på o springa runt i cirklar o se allmänt smarta ut, ni vet så som bara hundar kan. Dom tog ingen hänsyn till att kära J. stod i vägen och mejade ner henne ordentligt. Hon missade bajset som låg på marken, de hade vart extra kul om hon fick de i ansiktet! Mohaha, skadeglädje e sköönn o varm glädje.

Hon ska komma och låna skor av mig sen, dom ska ut imorn flickorna. Givetvis ska dom till mitt jobb så ja kan supa dom redigt under bordet. Inte minst heller för att ja ska komma ihåg alla deras pinsamheter och påpeka de på söndagen när ångesten redan ligger där, explosionartad. Jag är en snäll människa, mamma sa alltid de.

Julbord idag, kommer va död o begraven när denna kvällen e över. Galet mycke bokat och givetvis dubbelsittningar, hatar julbord. Älskar Julmust ...

image9

 (Ovan: Diva o Diesel)

Sankta Lucia skänk mig en tia ...

Så va de den tiden på året, då en ljusklädd kvinna kommer skridandes o sjunger vackert. De e mysigt me Lucia tycker jag. Men ja tror de va mysigare som barn, eller iallafall som förälder till små barn. Nu går hela denna högtid ut på att supa, vilket "barnen" kanske tycker e kul men föräldrarna har nog ändrat uppfattning och istället för o titta på sina barn i Lucia tåget så får dom hålla koll på dom ute istället.

Jag ska iallafall jobba idag, börjar 15 så de betyder att jag iallafall slipper vara kvar till stägning. Har bestämt att jag ska ha glitter i håret, lite lucia känsla får man ju faktiskt se till att ha. Så långt sträcker jag mig i år.
Jag är glad att de inte är julbord idag iallafall, sista helgen nu fredag-lördag. UNDERBART! Tycker inte om att servera under julborden faktiskt, mycke slit är väl de enda de går ut på för oss servitriser. Kan ju inte påstå att jag ser fram emot julbordet den 24:e december, där man själv är "gäst". Tröttnar inte på julmusten iallafall, de är de som räknas! Nog tjatat. Ska mysa me Diva o kolla på Ellen DeGeneres.

Humörsvägningar man tackar

Har iallafall strukit mer än hälften av de som ska stykas, vikas o hängas!
Har vart på promenad me djuret, riktigt mysigt faktiskt. Hittade en rolig teräng i skogen som Diva sprang hej vilt på medans ja fick se ut som ett flygplan me armarna i vädret, balans de e något jag äger mycke utav!
De som är kvar på dagslistan är ..hmm.. ja de e rätt mycke. Bädda o plocka upp i sovrummet. Diska o även plocka upp i köket. Sen ska de handlas, något måste vi ju äta o eftersom Castor jobbar fortfarande och jag inte kommer orka laga mat seeeeeeent så blir de kanske att handla något färdigt från ICA.

Borde fortsätta me strykningen om ja ska komma någon vart.
tackar Annelie för att hon ändrade mitt super dunder sura helvetiska humör till ett rellativt glatt sådant De enda som behövdes va två fotografier på Loke Och Vilja, hennes underbara barn. Dessa ska jag dela med mig av dessutom. Snäll som jag är.

image7
                              
                                      (Ovan: Tomte Loke)

                                                                                                      image8
                                                                                                                         
                                                                                                                                 (Ovan: Tomtenisse Vilja)

KUUUUUUUL

Sjuklig mensverk, massa tvätt o vika OCH stryka plus att hunden vill ut.
Ville bara gnälla lite o nu har jag gjort de *förpestar o går*

image6

Tampong sex

Where to start Where to start!

Inte nog me att jag redan va sur när jag vaknade, de skulle givetvis va mensdags också.
Sämre tajming nästa gång tack. Min enda lediga dag, som om Castor vill leka vampyrleken med mig då!
De närmsta sexet jag kommer få denna veckan är med min tampong!
Positiva med de e väl då att jag inte behöver anstränga trimmningen på kroppen idag.
Tänk positivt Liza, POSITIVT!

Anledningen till att jag redan va sur när jag steg upp från den varma, mysiga ,mjuka sängen imorse va för att ett par idiot gäster igår fick mig att NÄSTAN (nästan) flippa ur! (Pulsen-huset förövrigt)
Folk e duktiga på o supa, och notan stiger rätt fort och blir dyr efter ett litet tag. Sjukt nästan va de kostar att bli full. Hell Well. Notan, vem ska betala notan. De brukar ju alltid lösa sig och framför allt när ett företag är ute. Men så var de icke i detta fall. ALLA då menar jag ALLA vägrade betala, spriten smakade inte bra o jag har inte beställt de o bla bla bla. DRICK INTE UPP DE DÅ ERA AAAAAS!
Inte nog med detta, 3 av dessa idioter hade stuckit o gömde sig bakom hörnet på utsidan. Dom skulle heller inte betala, nej nej! Sen vände dom de till att de va mitt fel som hade bemött dom illa och vart otrevlig och sur. Jag är förhelvete utbildad till och vara trevlig. Slutade iallafall me att polisen fick komma och ta hand om de.
Fick 100:- i dricks! Älskar mitt jobb...