God förmiddag Och Grattis till Castor

Klockan är 12.18 och efter att ha kollat på film till 05 så är jag väl lite lätt seg denna förmiddag.
Haft en förhållandevis bra helg faktiskt. Varit ute mer denna helgen än jag varit på flera år känns de som.
Torsdagen hedrade min kära Hilla med mig ett besök och de blev en o annan drink, men vi hade riktigt kul.

♥-Kärlek-♥

Saknar henne väldigt mycke då vi så sällan ses sedan jag flyttade till Borås. Men när vi ses är de som om vi se varje dag. Tack för du finns Helena.

Fredagen skulle också bjuda på utgång men jag va väldigt trött faktiskt. Styrde kosan mot Hyssna och träffade mina föräldrar istället. Men ja fick erkänna att de drog lite i utgångstarmen så jag ringde min kära Emma och bad henne följa med ut på nykter utgång.


Emma är en riktigt vän och med henne skrattar jag alltid. Love.

Lördagen då? Ja den började rätt kasst med att jag hade fått p-böter. @£$€[]€"#¤¤%/
Sådana grejer kan förstöra en hel dag och ja väldigt aggresiv i trafiken den dagen. Ett tips, kör inte på gator där gående har företräde när du är på dåligt humör. De svors en hel del vill jag lova. Men Men dagen artade sig rätt bra faktiskt.
Jag har en halvbror som jag trodde va bosatt i Västerås men de va tydligen Korea sedan 2 år tillbaka.
VI har aldrig träffats men skickat något brev till honom någongång. Poff så fanns han på Facebook och jag hade fått ett jätte långt mail om hur han har haft de, vad han gjort, vad han gör, om hans familj- Ja allt.
Sken upp som en sol och skrev ett lika långa mail tillbaka. Tanken om p-boten försvann iallafall.

Tog tag i den kvällen och ringde Jennifer för o se om de blev utgång. Givetvis.
Gjorde mig iordning för att förfesta hos henne och vi hade riktigt trevligt.
Jag o Jennifer fick höra att vi va tvillingar av taxi chauffören och tro mig, så lika är vi inte. Men Jennifer är jätte söt så de va en komplimang.
Vi hade jätte trevligt hela kvällen och möttes upp av våra andra vänner nere på Harrys.
Over All en riktigt bra helg
Tar även och grattar Castor som fyller år idag. Första födelsedagen på över 3 år som vi inte firar tillsammans. Hoppas din dag blir underbar.Ensam o trött

Bor ju hemma hos brorsan med hans familj (sambo o sonen Leon 8 månader) vilket är super mysigt. Har bott här ett par veckor o trivs faktiskt med att alltid ha någon omkring mig.
Imorse åkte dom till Tunisien o lämnade mig ensam med mitt hjärta Diva. Känner mig så övergiven o ensam men orkar inte ta mig härifrån heller. Man blir lite lat av att ha haft bil i ett år o nu behöva åka buss.
Vad ska jag göra ?
Stopp..

De har varit stopp här väldigt länge. Har inte haft tid eller ork att skriva då de varoit en omtumlande tid i mitt liv.

Har efter 3 år gått isär med min sambo och har p.ga detta fått sälja av min älskade hund Buster. Så nu söker jag lägenhet, om någon har något bra på lager så hojta gärna till. En stor etta eller en två i centrala Borås är vad som sökes. C fick ju ta över bilen också så nu krävs de mer centralt än innan. Kan inte bo på en madrass hos min bror och hans sambo hela livet. Så som jag sa- omtumlande.

Hursom, jag har semester nu och detta ska firas med en tripp till Smögen på fredag. Har ni vägarna förbi så leta efter ett förvirrat gäng som försöker sätta ihop ett tält. Tur de finns alkohol o trevligt sällskap, för ja tror inte vi kommer lyckas med tältet.

Ska även försöka hinna med en tripp till Stockholm vilket ja verkligen ser fram emot. Finns så många ja vill hälsa på att ja inte vet hur en helg ska räcka till. Ska se om jag blir bättre på att uppdatera här framöver.

Ta hand om varann ♥

"Om du lever i 100 år vill jag leva i 100 år minus en dag så att jag aldrig blir tvungen att leva utan dig - Nalle Puh"