Negerboll!!!!

Suttit inne på facebook och läst kommentarena på gruppen - Bevara negerbollen! Folk är helt otroliga.
De är rasande människor, givetvis svenskar. Att kalla något för vad de alltid hetat är inte rasistiskt, tror inte att någon annan än just vi svenskar anser att de är så. För vi är så förbannat rädda att verka rasistiska.
Ska vi hårdra de så kalla henne inte för snövit utan snökaukasisk. Eller om man gör en negerboll av vit vhoklad kalla de Kaukasiskboll, see if I care.
Sluta vara så jävla korrekta, NEGERBOLL. Kalla saker för vad de är. Neger betyder svart inget annat. PUNKT!



-6

När ja satte mig i bilen för att hämta brorsan vid tåget va de -6 grader ute, De är kallt! Nu ligger ja i soffan me yllestrumpor, en filt o en hund som värmer. MEN ja tror att de iallafall är nollgradigt här inne. Blir förbannad av denna kyla. Sommar, värme o inga dunjackor JA tack. Vilket gnälligt inlägg detta blev. Ja skit samma, HATAR VINTERN!
MEN för att flika in något positivt i de negativa. Fördelen med vinter o kyla är att man kan ha mössa. Mössa innebär MYCKE mindre hår problem iallafall för mig med lockigt hår. Inget ont som inte för något gott med sig !




.

Finns bara ett ord att säga efter denna dagen

TRÖTT

26 December 2008 - AnnanDagen




God jul på er. Hoppas ni haft en underbar jul med mycke kärlek och paket. Min jul har varit bra, iallafall julafton. Underbart att fira med sin familj och bara få vara. vart en hackig julvecka så jag varit ledig och jobbat varannan dag.
Jobba Måndag och Tisdag, ledig Onsdag, jobba Torsdag, ledig Fredag och jobba Lördag. Man har ingen tid till att varva ner och min kropp är så mör idag.
Som alla vet va de juldagen igår, juldagen innebär utgång för folk. Juldagen innebär JOBB för restaurang folk. De va inte annorlunda i år. Fullbokad restaurang och dricka gäster på de, vi fick jobba hårt.

Idioternas afton in deed. På dom 3 åren jag jobbat på Harrys var gårdagen den värsta dagen än så länge. Som Mana sa: Man upphör aldrig att förvånas.
Går inte ens beskriva med ord. Gäster som vägrade betala, 15 förbeställda oxfilé men inga gäster som kom m.m. Ren idioti.

Hursom, idag har jag fått sova ut. C tog med sig Diva till jobbet så jag fick sova till 13. Gick upp och gjorde INGENTING, sen kom C hem och vi åkte till knalleland. Vi va inte ensamma om att komma på den braiga idén att åka o kika lite. De va såååå mycke folk. Jag som älskar o shoppa fick avsmak och åkte dit för o kolla på ny tv åkte och käkade istället.
Blev en lugn eftermiddag i soffan. Vi tog sedan med oss Diva och promenarade till Katrin som bor 5 minuter bort. Drack lite kaffe och pratade. Mysigt!

Ska plocka undan lite så C vaknar upp till en fin lägenhet imorn. O förresten, fick världens bästa julklapp av min underbara sambo,
Den 14:e februari åker vi till Lundsbrunns Spa över natten. Ska bli underbart ♥


Artikel för trångsynta.

Varje dag sedan jag skaffade min underbara hund Diva har jag fått försvara henne. Hon är fel ras, har fel utseénde och media smutskastar henne. Snälla läs DENNA artikel!



Paradis

Söndagen kom igen, skrämmande fort som vanligt. Helgen är över! Så vad har fröken hittat på denna helg?!
Jo, om ni läst tidigare inlägg så vet ni att ja jobbade i fredags och de sitter i fortfarande. Sån sjuklig träningsvärk i varenda muskel i kroppen. Så ja ni kan ju kanske tänka att ja verkligen jobbade då ja jobbat där i över 3 år och inte haft träningsvärk en enda gång. Hursom. Tog med mig C till stan och handlade dom sista julklapparna och lite till mig själv, de va de bästa. Bodyshop är ju Affären med stort A.

Denna gång:


Efter förra julen blev jag helt frälst i vaniljserien så jag slog på stort.
Duschcreme, Bodylotion och Bodymist. En av världens goaste dofter som också går att kombinera med Bodyshops cocos bodybutter. NÄSTAN så ja vill äta mig själv.










Köpte även en klänning som jag ska ha på jul, har ingen bild på den än men de kommer.

Va hos brorsan idag och käkade lite julmat och myste med den sötaste bebisen i världen, brorsonen Leon♥
Vi kommer inte ses innan jul så vi passade på att träffas idag istället. Va riktigt trevlig. Sen kom min andra bror upp med Anki och deras lilla valp Fidde. Bebismys ännu en gång.

Direkt från Bror till Harrys där personalen skulle träffas för lite julmiddag med glögg och liknande, de slår aldrig fel- Paradis askar går alltid hem. Nu sitter jag hemma i soffan med 4 ljus tända, en sambo brevid mig, en sovande Diva och grannens Rottweiler Diesel. De är så tyst o skönt ska njuta av detta nu

Ta hand om er ////

Över Äntligen.

Denna helg var min lediga, men ack nej. Fick jobba idag för de va de sista julbordet för i år och de avslutades storslaget. Massvis med folk, fullbokat och lite där till. Intressant o se min chef trolla med platser OCH personal. Va en hektisk afton iallafall, tror gästerna va nöjda. De som e så tråkigt med julbord är att de får verkligen fram de värsta ur folk. Finns ingen månad som är värre än December. Folk blir verkligen snor fulla. Företaget betalar ofta iallafall så de räcker till en redig fylla, oftas är dom bara ute en gång om året med sina kollegor och då ska de festas till rejält. De är tråkigt för oss att behövas neka folk att köpa men tyvärr händer de allt för ofta framförallt under julborden. Slit o släp. Som ni hör så tycker ja inte de är så kul med julbord, tror alla mina kollegor håller med mig om de. SÅ alla är glada att de är över nu och nya tag till juldagen.

Imorgon ska de shoppas lite, de sista julklapparna ska inhandlas. Ska även slå in vissa saker som ja inte haft tid me nu. Sedan bär de av till föräldrarna iallafall ett par timmar på eftermiddagen.

Söndag blir de julbord eller liknande på jobbet för oss anställda. Alltid lika mysigt när vi har våran årliga julträff. Alla samlas, äter lite, dricker lite och umgås innan julen. Inte för att vi inte kommer ses då vi har dom mest hektiska dagarna kvar. Juldagen, annandagen och trettondagen. Men man får iallafall kramas o umgås utan att behöva pass upp på någon. Ska bli riktigt mysigt. Så om jag inte bloggat innan dess så återkommer jag om hur de gick.

Ta hand om er
 







































Terrorister.

Valpar är jätte söta, luddiga, busiga o allmönt underbara. MEN 8 st valpar som ränner runt benen, äter på sladdar, bajsar och kissar är mer som en flock terrorister än något annat. När dom sedan somnar är dom ljuvliga igen.
Min mamma övertalade mig att följa med henne till veterinären med dom 8 odjuren för vaccinering o chippning, ångrade mig så fort jag sarre foten innanför mammas och pappas dörr.
FÖRST, få ner dessa illbattingar i bilen. ja just de ja, nämnde jag att dom va ÅTTA STYCKEN !
Sen ska man få tyst på dom i bilen, mm 8 STYCKEN . .
Efter de ska man få ut  dessa 8 odjur ur bilen. inte nog me de, man ska hålla koll så dessa 8 valpar inte tuggar på sladdar till tydligen väldigt dyra apparater.
De gick bra iallafall, nu är alla chippade och redo för leverans. Ska bli skönt för mamma o pappa att iallafall bli av med 4 av dom.

Mamma Och Jag♥


Tidig morgon för en nattmänniska. .

Klockan är nu 08.44 och jag har vart uppe i ca 1 timme. Nyduschad o klar.
Ska ner till Kinna och lämna in bilen på in-och-utvändig rekond. Ska bli kul o få en fin fin bil.
Sen ska ja till mamma som är barnvakt åt mitt monster♥ Jag ska hjälpa min kära mor att ta med alla 8 valpar till veterinären där dom ska vaccineras och chippas. Imorgon är dom levernasklara dessutom, finns en och anna kvar - sugen någon?























6000:- och en av dessa valpar är din. Dom är bedårande!

Ha en underbar dag allihop, Ta hand om varann      [Kram]







Tävling Hos Jackelin Perez

Inför jul är de massa som har tävlingar på sina bloggar. Just nu deltar jag i denna och håller tummarna (",)


Tävlingen hålls hos Jackelin Perez
Vill egentligen inte uppmana er att tävla då mina chanser isåfall minskar.

                                                                                                                                                                              ha en bra dag

Hamnat på efterkälke. .

Nu under juletider har vi mycke att göra på jobbet så ja har inte haft tiden till att skriva. Eller orken iallafall då man är rätt trött efter en helg på Harrys.

Idag har jag fixat färdigt |Hilla's blogg| och jag blev rätt nöjd för mitt första projekt. De slutade med att alla koder föll ihop till en enda salig röra, ungefär som när jag pluggade matte. Skillnaden va att ja gjorde färdigt denna uppgift.

Så har ni handlat alla julklappar än ? jag är NÄSTAN klar faktiskt, lite småplock kvar men de är ingen panik med de. De enda som e svårt är till C då vi kanske har en grej på gång i Mars (säger inte vad än) så har vi bestämt att spara pengarna till de. -surt- Allt är iallafall inslaget, nu är de bara ettiketter som ska på me.

Vinnaren av örhängena blev förresten [Sandra] . Grattis till henne ♣


O fröken va tärna på Jobbet igår (",)




































FärgadeLinser






Fick nys om en jätte rolig sak idag. Om man bloggar kan man få ett par gratis linser ifrån min favoritsida
|Färgadelinser|
Har beställt linser från dom massvis med gånger och rekomenderar dom varmt om du vill pröva på och förnya ditt utseénde lite grann. De är även snabb leverans om ni vill byta ögonfärg till t.ex nyår.

Uppskattning.

Idag har jag funderat. Funderat på vilka människor som finns i mitt liv. De finns 2 vänner som jag älskar så de inte ens finns ord som räcker till.

tack för att ni finns, ni är Underbara.





Skulle de finnas fler som er vore världen
en mycke bättre plats !



























<3

Ja första dagen på veckan har ju flytit på som den ska. Jobbat och haft mig så nu kommer resten av veckan att gå undan.
 
Imorgon hör o häpna ska Jag o C till banken. . . och prata PENSION. HA! De trodde jag aldrig jag skulle göra men nu så är de så iallafall. Börjar ju bli gammal och grå nu nör ja fyller 22 nästa år!

Julborden har börjat hos oss också, detta resulterade i överflöd med julgodis o peooarkakor på jobbet idag. Detta kommer göra att man kommer gå upp ett o annat Kg dom kommande veckorna. Vem ska följa med mig o träna bort fettet sen??

Igår va jag o C hos Jonas och Anki och åt mat. Dom hade lagat jätte god kyckling med gratäng som satt gott i min ursvultna mage. Efter maten bjöds de på glögg, lussekatter och hembakta pepparkakor. Diva gillade verkligen pepparkakorna. Tack för en jätte trevlig kväll till er ♥





Har på mig halsbandet som jag vann av Kelly, Jätte fint är de!

Middag (",)

Söndagen har krypit fram, och inte vilken som helst. De är andra advent. Så vackert och mysigt med juletider och alla dessa ljus. Sitter med min kaffe och mina 2 ljus tända.


Ikväll är vi bjudna på middag hemma hos min bror Jonas och hans söta tjej Anki. Deras lägenhet är så fin så de är ett nöje att äta middag där. Vill gärna ge deras julklapp idag men de går ju givetvis inte






Dom är väldigt Söta tillsammans, bra kap Jonas!♥







C jobbar idag så jag o Diva har en mysdag tillsammans. Legat i sängen o myst o nu har jag henne i soffan brevid mig. Älskar den lille skiten. Folk som har förutfattade meningar om Amstaffs, träffa |Diva|i 1 minut och jag lovar att du ändrar uppfattning.



Nu ska ja återgå till mitt Ingenting


Ha en SUPER mysig andra advent och ta hand om varann


Handla handla . . .

Idag hade jag o C sovmorgon. Okej att jag har de men han har de sällan så att vi gick upp 11.30 är en extrem sovmorgon.
Vi gjorde oss iordning snabbt och lätt för att åka o kolla på en soffa. De fanns MASSA fina soffor på LivingRoom, men ja vet inte om jag vill lägga ut 20-25 000 bara för att sitta bekvämt då och då. Vi avvaktar med de tills vi flyttar som vi förhoppningsvis gör snart. Kommer berätta mer om de när allt är påskrivet. De blev hursom ingen soffa idag.

Vi åkte sedan till Knalleland och inhandlade iallafall övervägande julklappar och detta gjorde vi på ca 1 timme. Effektiv shopping är vad jag kallar de. Ska komplettera vissa saker men annars så.

Valet jag gjorde för dom som undrar var att lämna tillbaka Dogge, hunden som vi tog från brorsan. De va inget jag ville men tyvärr var tungen till. Nu är vi tillbaka till vardagen igen med en Diva, världens bästa Diva.






































.

Försöker hitta ord som beskriver Dig. Men de finns inte tillräckligt ord i hela världen som räcker till just nu!

Ångestfylld dag

Igår fick jag göra ett val. Prioritera de som är viktigast.
De va ett val som gjorde ont i  hjärtat att behöva göra. Men nu gjorde jag de och de gör ont.
Vet att jag gjorde de enda rätta för dom felsta parter. De gäller att inte vara egoistisk vilket jag verkligen inte va.
Hoppas de löser sig till de bästa, kanske inte nu men på lång sikt!

julklappsångest

Jag har handlat EN julklapp till Min bror Jonas och hans tjej.  De är en bästa presenten ja kommit på men nu har ja resten kvar! Vad ska man köpa ?

Skicka tips till mig. De uppskattas ♥

Utflykt . .

Är jätte sjuk. Feber och förkyld, känner varken doft eller smak. Tråkigt ! Tur i oturen kanske då de är min lediga helg. Skönt o slippa jobba när ja låter som ett rossligt maskineri men tråkigt o behöva va sjuk när man för engångsskull är ledig en hel helg.


Tog denna dagen till att göra saker som jag saknat. Hälsa på mina underbara vänner i kinna.




Linda Och Josefin♥
Märker hur mycke jag saknar dom. Min söta guddotter Melissa va också där och givetvis Josefins sjukt söta son Liam.
Vi tog igen massa skvaller och fikade. Märks hur tråkigt de är utan dom i mitt liv. Får träffas oftare.
Och de bästa är att vägg i vägg me Josefin bor världens bästa Hilla


Va en mysig dag. Fått träffa dom bästa i mitt liv och även kramats med min mamma.

KÄRLEK♥

Tävling Hos Julia Berg <3

Nu kommer en tävling som jag SÅÅÅ gärna skulle vilja vinna. Mitt hår tycks ha stannat i växten och jag vill verkligen ha tillbaka mitt hårsvall.



Va me och tävla du också Hos ->|JULIA BERG|<- men framförallt, Håll tummarna så att jag vinner.
Håret är från snap-on och ser verkligen jätte fint ut. Saknar mina extensions:(


Måndag igen, eller Tisdag nu.

Så nu är helgen Äntligen över. Överlevde jag denna helgen klarar jag nog allt tror jag.

So whats new?! Nu har våran lilla peugeot  ställts på hyllan, på parkeringen nu står istället ett Volvo v70 från 2006. Den är så fin och underbar att köra. Så nu äger man en kombi. Hundarna får iallafall plats. Så ser ni en liten brunett köra omkring på Borås gator med riktigt hög bad är de bara jag som är ute o slirar.

På Torsdag så ska jag o Min kära Kollega till lage 157 och handla kläder till hennes lilla dotter. Eller liten och liten hon är la 7 men iallafall. Ska bli kul att få slösa lite pengar innan jul. Hoppas på att hitta iallafall en julklapp.
Tips? Till mammor, pappor, bröder, pojkvän? Har ingen aning i år, kanske en men de är ju så många. Tips  är väldigt välkommet.

Fredag börjar våra julbord, första julbordet är verkligen fullbokat. Tror ni jag är glad som är ledig denna helgen! Alla vill äta första julbordet. Tror folk tycker de är fräschast då maten är helt orörd. Så nu är de en månad med fylla och svineri som stundar. Men har klarat detta i 3 år nu så jag ska nog klara det ännu ett år.

Glöm inte att vara med i |TÄVLINGEN| där ni kan vinna ett par jätte fina pilgrimörhängen .