Djurpark?!

Idag . . suck . . Jag är trött oerhört trött. Kvällen på Jobbet ballade ur totalt med bråk som inte va utav denna värld. Dagar som igår får mig att fundera på om folk verkligen går ut för att ha roligt?!
Hoppas alla förstår vilket jobb vi gör som jobbar på krogen. Vi får stå ut me MYCKE saker. Lämnar de vi detta för tillfället, är för trött för att skriva då ja va hemma vid 05.

TÄVLING-Vinn PilgrimÖrhängen!

Blev så inspererad av min vinst på Kelly's blogg att jag bestämde för att själv ha en liten tävling.
Tänker lotta ut mitt absoluta farotismycke, PilgrimÖrhängen. Finns i mängder av olika färger och är kanon fina på.



Ni väljer färg själva. Dessa ovan är bara ett par exempel så ni får givetvis välja en annan färg också.

Allt ni behöver göra är att skriva en kommentar under detta inlägg, länka de gärna på eran egen blogg så har ni
dubbelt så stor chans att vinna.
Tävlingen Avslutas på Lucia den 13:e December
Lycka till Sweeties♥

Jag Vann !

Jag vaknade av att två hundar hoppade i sängen och lekte som aldrig förr, de regnade även ute och jag visste att jag skulle jobba inatt. Detta gjorde väl så att mitt morgonhumör inte va de bästa.
Gick ut i regnet på den dagliga morgonpromenaden, halv tvär och allmänt less på vädret.
Kom in, gjorde mig en kopp kaffe och gjorde min dagliga bloggläsning. De va som mitt humör ändrades hastigt.

KELLY♥


Jag, Fröken Liza Johanna Good vann en tävling. Tror om jag inte är ute och cyklar första gången någonsin. Så jag tackar
Kelly som fick min dag att gå från grå till rosa.

Detta inspirerade även mig till att ha en tävling, håll ögonen öppna under dagen

Kram på er -Liza-



Dagens Inköp



BC Color Save Shampo - Schwarzkopf 149:-
BC Color Save Conditioner - Schwarzkopf 149:-
Mysiga Innetofflor - Kappal 129:-
Årets Glögg -Blossa Blåbär 79:-

Dadaaaa. .


 
Nu är jag hemma igen. Nyfrisserad !

       -Före-


-Under Tiden-


-Efter-








Frisören

De här med vårat nya tillskott Dogge har börjat att sakt men säkert göra mig galen. Han är en stor valp som skäller om han inte får som han vill, måste behålla tålamodet TROTS detta känner jag. Om jag försvinner och ni läser i tidningarna "Ung tjej intagen på GÖKBOET då hon plötsligt tappade förståndet"  Då behöver ni inte oroa er, de är bara Liza som inte klarade pressen. Nu sover både Diva och Dogge, njuter av lugnet.
























Klockan 15 idag har jag tid hos frisören. ÄNTLIGEN! Är dock kluven på vad jag ska göra, Tips?
Tror att jag ska klippa lugg, de är så fint på alla andra men frågan är om jag passar i de, minns inte nämligen.
Tror min frisör kommer sucka högt när ja säger att ja ska bli mörkare då jag spenderade halva sommaren där med att gå från mörk till blond sakta men säkert. Men frågan är hur mörk ? Ljusbrun, Röd lr mörkare brun? De är sååå svårt.
Kanske helt enkelt ska ge henne fria händer då ja litar på henne till 100%. Om ni någon gång är i Borås och bestämmer er för att klippa er så gå till Marina Cleo Klipp.


Såhär har jag haft håret mestadels av året



Nu kanske jag ska gå tillbaka till något i stil med detta


AFV

Varit ute i kylan o har nu bäddat ner mig under en filt i soffan. På tv just nu visar dom AFV. Barn är såå roliga.

"Mamma jag sitter o kollar i kalendern o har kommit fram till att jag är född på min födelsedag"


Färjan vs Harrys

Fördelen med mitt jobb är att de finns massa tv apparater där. Så när de är lugnt kan man titta på tv o dricka julmust (fast om min chef läser detta så jobbar ja mest hela tiden)
Idag va Färjan på femman. Ett program som jag inte sett ett helt avsnitt av men de lilla jag sett har fått mig att flina liksom jag gör en lördagkväll på Harrys.
Så man hade lika gärna kunnat sätta en kamera hos oss en helg och få lika mycke om inte MER underhållning än på Färjan.


Avslutar detta inlägget med att skicka en tanke till Maria, min morbrors fru som idag åkte in akut med en mindre hjärnblödning. Håller tummarna för att du klarar dig igenom detta galant













Kyla . .

Idag va de extremt kallt att gå uit på prmenad me djuren, 4- grader. Dum som jag va hade jag givetvis inga handskar på mig.
De bästa med denna kyla förutom den oerhört vackra snön så är de när du kommer in. Då kokar man upp mjölk, blandar i obóy och toppar de med vispad grädde. Mysigt!





Glad

Blev glad när ja vaknade o de jag mötte var detta



De va tydligen inte bara ja som ville se den vackra snön♥



Behöver Inga Ord.

Titta Själva :)



Sånna här små illbattingar ränner de runt hos mamma o pappa, 8 st !

Snart är de jul. .

Idag är de den 20: November, vilket innebär att de är 34 dagar kvar till Julafton. Jag tycker att jag överlag är bra på att köpa julklappar och ha rätt bra fantasi. Men i år står de helt still vad gäller ALLA. Har inte haft en tanke på julen i år och de är ovanligt när de kommer till mig som är som ett barn runt denna årstid.

Någon som har några tips till -
Mamma,Pappa,Pojkvän,Bröder ?

Snart står man där , den 23:e december och har
inte köpt nåt. Visst de är sport men va fan.































Hur som, idag ska ja städa . Se på fan! Ska börja med att rensa min garderob, har massa saker som jag vet att ja intw använder så de e lika bra att rensa ut de så de får plats för nytt. Ska se om min underbara mamma kanske hittar ett o annt plagg som hon kan ha. De brukar vara uppskattat ♥
Va hos mina föräldrar i Tisdgas, tror jag skulle svimma. Dom är "mamma o pappa" till 8 st goldenvalpar som springer omkring och är allmänt söta. De är svårt att inte falla pladask för dom. Ta er en titt . . .


Detta Är Fidde.  Bror o Ankis blivande
Bild lånad av : Anki Hansson





GratisMode

Alla pratar om GratisMode så jag tänkte göra ett försök. Bli medlem ->HÄR<- och få 50 poäng som gåva av mig!

Har man samlat ihop tillräckligt med poäng kan man byta in detta mot presentkort, skadar ju inte att ge de en chans!

Julkänsla

Drack årets första glögg idag. Kommer bli en HEL del mer med tanke på att julborden startar på jobbet den 5:e Decmber. Då ska de frossas !





















Fullspäckat

Har inte haft ork eller tid till att blogga alls nu. Va en fullspäckad vecka med jobb. Va ledig onsdag då ska man hinna me allt man inte hinner på resten av veckan.
Torsdagen kom Bror med familj hit - Johanna och Leon. Jätte mysigt o kul att träffa dom. Mitt hjärta smälter varje gång jag ser på Leon även om han bara är en bebis som inte gör något väsen för sig. Sen va de jobba som gällde, MusiqQuizen är populär som tusan. Kom o va me vetja, t.om personalen gör sitt bästa för att vinna. Slutade tidigt så jag o Korre drog till Statoil o fikade. Bor man i Borås o inte vill på krogen finns de inga fik som är öppna efter hmm 20 (?)

Fredagen va fullspäckad, va en hel del matgäster och jag visste att jag skulle gå till stägning så de va lika bra att ta tag i sig själv o dricka tonvis med kaffe och redbull. De funkade la sådär, tur att vi hade våran underbara praktikant Adam som verjligen hjälpte till. Du kommer få extremt bra omdömen känner ja på mig!
Kl 04 ramlade jag innanför dörren här, kl 05 somnade jag. Hade varit okej att somna 05 och sova till 12-13 men nej då Nej då. Lördagen va fullspäckad den också.
Upp kl 10 och dra till jobbet 12.30. KUL! Vi öppnade 14 i lördags då Borås Hockey Klubb skulle spela match och vi skulle ha deras supporter klubb hos oss. Wiii.
Så mellan 14-16 va de full rulle, mellan 16-17 va de lugnt sen började de igen. Hade EXTREMT bra gäster och hade riktigt kul på jobbet så de gick rätt okej att vara där i 14 timmar.

Kan meddela att söndagen blev LUGN. Åkte hem till Bror Jonas och hans tjej Anki och drack kaffe. Åkte dit för o lämna en matta b.la. Dom har en såå fin lägenhet och de fixas o donas, kommer bli jätte fint när ni är klara ♥

Funderar på att byta header här på min blogg, vad säger ni ?



Eller denna ?


| K Ä R L E K |

Får inte nog av denna ungen. Han är 2 veckor gammal men underbar. Ni har gjort ett bra Jobba Thomas o Johanna♥





|Förtrollad Faster|



|Förtrollad Hund (?)|





Tävling [Lindaslya.blogg.se]

Jag vinner aldrig på trisslotter eller  tävlingar men vad gör man inte!
                                

Denna är av märket Koola Anna och är från |Paprikastore| och fröken som har tävlingen är den här damen . .  *fanfar*

    [Linda Blom] 

Gå in och tävla ni också, finns mycke fina saker att välja mellan.
                                                                                                                                                           
Hur än tävlingen går så rekomenderar jag hennes blogg framförallt för er som gillar hår, bra och användbara tips.




Nu håller vi tummar och tår för Liza ♥

. .

Dagen började grått o mörkt, precis som vädret. hade två hundar som skulle få upp mig till vilket pris som helst. Dom lyckades. Så de fick bli en promenad me djuren.
Kom fram en gubbe Han ville ge dom godis o berömma rasen så han brukar kolla på Cesar-mannen som talar med hundar. Han va söt o inte fördomsfull, vilket gjorde att min dag genast blev lite ljusare.

Gårdagen på jobbet var den segaste på evigheter. Fick ett "jobberbjudande" av en dansk som tyckte jag skulle pröva mina vingar medans jag var ung. Han skulle komma förbi idag med visitkort så får man väl se vart den vägen leder.
Blev även bjuden på efterfest med 4 fastighetesmäklare som väntade på mig på andra sidan gatan på deras hotell. Jag smög förbi för att slippa umgås me dessa damer och herrar. Jag klarade de galant förövrigt.

Castor vaknade imorse med att de stod 10 röda rosor i hallen och väntade på honom, ibland kan jag vara en riktig romantiker.

Gör ni idag då ?

Skidåkning..

Äntligen har jag fått Dogge att bli trött o somna. De krävdes en timmes intesiv lekning med Grannens rottis Diesel. Efter de blev de en dusch och efter ett tag sömn. Njuter av tystnaden ingen Tv ingen Stereo. De enda ljudet som hörs då o då är ljuden från msn.

Va inne på sidan jag egentligen hatar mest av alla sidor på internet FACEBOOK. Vad ska man göra där ? Okej, han/hon vill bli vän. vi pratar aldrig i verkliga livet eller på internet men vänner på facebook sak vi va. Hmm ?! Vissa som man hittat från förr är kul o se vad dom har haft för sig den sista tiden men annars så ser ja inte grejjen med sidan. Massa requests,applikationer o allt vad de nu är. Jag ignorerar ALLA men ändå så envisas folk med att skicka till mig. SLUTA!!

Hur som, jag va inne o kollade på dom nya upplagda bilderna då jag såg massa kort från en skidsemester då de slog mig: jag har aldrig åkt skidor.
De ser mysigt (kallt men mysigt) ut så jag kanske borde pröva. Alla ja känner åker på skidsemester, men jag håller mej till varma utrymmen. Funderar på om man ska stryka de från listan av att göra och faktiskt åka på en skidsemester.

Återkommer om detta . . .

Regementet

Idag va de rejäl utröttning på hunden som gällde. Tog med honom upp till regementet för att han skulle få springa av sig. Men han va mest sugen på att gräva ett hål, intressant allraminst. Men trött är han så nu ligger han slocknad på golvet. Så nu ska jag passa på att byta lakan o lite annat. Ska ni hitta på mina kära vänner ?





















                                                                                                                                              

Vacker Höst

Denna nya familjemedelm som kommit till våran ägo kräver extremt mycke motion. Så de har blivit många promenader dom sista dagarna. De är underbart nu när de är så vackert väder. Dom berömda vårkänslorna har ändrats o blivit Höstkänslor istället.
Jobbar idag sen är jag ledig till på söndag. Ska bli underbart om vädret håller i sig. Nu, på med kläder o sedan Jobbet.


Nya Familjemedlemmen Dogge

uppdataterar . .

. . Alltid vid denna tid har jag jobbat, idag är inget undantag. Va o köpte två baugetter innan ja åkte hem så de finns lunch till Castor imorn om han nu vill.
Finns inget roligt att berätta om dagen på jobbet, en död måndag som månmga andra måndagar på Harrys Borås.
Däremot helgen va kul, Halloween och folk gick in för de. Va få som inte va utklädda, jag sträckte mig så långt som djävulshorn och något som skulle likna ett sortr sår (sminköserna sög me sina gnuggisar) Orkar inte skriva något om detta egentligen men ja kan ju tillägga att jag personligen tyckte att dom som skulle sminka oss såg ut som översminkade transor. Eller ? --> HÄR

Har vart en kaotisk vecka överlag. Lilla Leon, Brorsans son kom ju till världen och i samband med de så tog vi över deras hund så de har vart full rulle här me våra vilddjur springande här i lägenheten. Kommer bli mycke jobb med hunden som verkar ha all energi i världen. Får se hur de går, nu blir de vänner o sen sängen.

Bebis

Nu har Leon äntligen kommit till världen. 2 veckor sent men ack så välkommen. Känner mig redan som en riktigt stolt faster till de lilla knytet
                                                                    
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥