Onsdags Mys

Ledig idag. De ska ja fira me att gå till frisören och soppa lite onödigheter som man alltid behöver t.ex skor o byxor. Hoppas Castor inte läser detta så kan ja säga att de är gamla saker jag rotat fram nu när våren börjar kika fram.

Blev ni lurade igår, 1:a april och allt!? Jag blev de, jävla Mana. Hon skrev att hon fått nytt jobb o hade sagt upp sig hos oss, lagom nedstämd då hon e min favorit o jobba me.Lite ledsen o vemodig åkte ja till jobbet för att bi upplyst om att de e 1:a april o hon hade lurat mig. Sur för jag e så korkad men glad för att de inte va sant.

Ojsan nu ska ja bege mig . . .


NP: Lifehouse - Broken

Skunk kan inte lukta gott ?!


Nu sitter man här igen o kladdar efter att blogg.se legat nere ett längre tag. Är för längesen jag satt här för o summera hela den tiden så detta inlägget kommer bli som många andra, massa dravvel.

Diva ligger här o äter på en grisfot (barbariskt) som luktar . . . Kan tänka mig att de är så skunk luktar, de e den värsta tänkbara odör iallafall. Men om vi människor är så korkade att vi köper sånna sjuka saker till våra djur får vi väl stå vårt kasst. Nog om döda grisdelar.

image51


Är inne på dag 10 på min diet. Dieten går ut på att ta bort onyttiga fetter och äta regelbundet. De är bra och mycke mat men jag e inte van att äta så ofta så de har vart och är fortfarande en omställning för min annars misskötta kropp. Måste faktiskt ge mig en iloge för att jag skött den såpass bra som jag ändå gjort me små avvikelser. Sen har ja mycke o tacka min kära Sambo som mer än ofta förbereder maten för mig så jag i princip bara ehöver tugga själv. Tack ! ♥

Igår va de Jennys sista dag på jobbet, önskar henne all lycka på hennes nya jobb. Blandade känlsor faktiskt då man ändå jobbat ihop i 2 ½ år. Men men . . . 

Sko fortsätta me min frukost nu iallafall .. .. .. ..
image49