Varför denna bloggtorka ?

Ja de kan man ju undra. Visst finns de en anledning till de.

Den 8:e April så plussade vi, 2 ggr för att vara på den säkra sidan.

'

Detta innebär att i December kommer vi att bli föräldrar om allt går vägen. Vi är överlyckliga och svävar på små moln bägge 2.
Så anledningen till bloggtorkan är att jag faktiskt legat och sovit den mesta av tiden. Tröttheten börjar avta nu somtur är. Så idag går vi in i vecka 13 och vi mår hur bra somhelst.


v 12+0
Borås Lokala Nyheter

Som varje morgon när jag är vaken vid 09.30 kollar jag på lokala nyheter. Jag skäms verkligen. Är alla Lokala nyheter lika ointressanta eller är just Borås så sjukt tråkigt?
Skit samma ..

Jag har hittat tillbaka till en gammal grej men som jag inte ätit på MÅNGA år - Kellogs Frosties. De är super gott och givetvis jätte onyttigt. Därför får de ätas med måtta. Jahopp nu lät jag lika intressant som lokala nyheterna.
Snart 12 och frukost avklarad

Vilken slapp dag detta varit. Gick upp strax innan 09 och inte förrän nu har frukost ätits o sängen bäddats. De går inte undan nuförtiden. Hoppas på att ja piggnar till i takt med att sommaren verkligen sätter fart.

Hörde på jobbet igår att Nelly.com ska öppna en tillfällig butik på Åhaga här i Borås under sommaren. Vad säger vi om de ? Gilla eller inte Gilla ?
Säga vad man vill om personalen på Nelly men dom har MYCKE fina kläder så jag kommer nog besöka butikenbåde en och två gånger.

Ska rota i kylen och se om de finns några jordgubbar kvar. Jordgubbs Manian tycks inte släppa !

Helena Louise Karlsson

Där har ni namnet på världens vackraste människa. En vän i vått och torrt som i dagsläget har de väldig tufft. Så idag tillägnar jag henne detta inlägg och detta kommer vara de enda som kommer upp idag.

HillaJordgubbs Mania

Jag har verkligen fått dille på jordgubbar. Kan äta hur mycket som helst. Äntligen är sommaren här.


Sommar

Detta tycker jag skulle sitta fintEller detta ..


23:e Maj 2010

Söndag.
Igen.

De är nääästan sol ute så de blir att dra iväg så vovvarna får bada.
Återkommer senare, ska sova lite till medans C är och tränar

Kan Dee

Ingen har väl missat Kan Dees Underbara kläder. Idag fick jag tummen ur och beställde hem ett linne. Längtar!

Svettigt

De är strålande sol och jätte varmt. Tänkte att ja uttnytjar de tillfället och tar med hundarna på promenad. Nu 50 minuter senare sitter jag dyngblöt. De va lite mer kvavt än ja förväntade mig så svetten är nu ett faktum. Duschen lockar men jag ska städa lite så ja tror svetten hittar tillbaka snabbt.

Som hundägre är mina vovvar såklart de viktigaste i mitt liv och komplimanger rörande dom är som balsam för själen. Mötte ett par med en mycket bångstyrig pudel som skällde och drog medans mina små (läs stora) vovvar va tysta, nyfikna men ändå lugna. Paret berömmer hundarna och säger att deras inte är de minsta lydig. De gjorde min dag. Så som ni kanke förstår krävs de inte mycke för att göra mig glad. Det går även åt andra hållet då ja kan bli sjukt irritead för minsta lilla. Humörmänniska minst sagt !

Nu ska ja börja städa för idag kommer Bebis Jaime på besök ♥


Tävling Hos Lindas Sminkblogg

Äntligen har min favorit makeupartist Linda en tävling som jag givetvis deltar i. Det är en utlottning av en hemlig goodiebag, vem vill inte vinna de.
Delta du också vetja. Klicka »HÄR« och kom direkt till tävlingsinläggetHåller tummarna !!!!

<3

Njuter av sommaren

Spontan semester vecka

Jag och min underbara Sambo bestämde att vi skulle ha en ledig vecka tillsammans. Så idag är det dag 3 på våran spontan semester. Sämre kan man ha de eller vad säger ni  ?

Har myst med liten Jamie, min nyafödde brorson 2 dagar i rad nu. Han luktar underbart och är Så söt att de gör lite ont i hjärtat. Så liten och oskyldig. Ville bara stoppa hoom i fickan och ta med honom hem. Tror Jonas och Anki skulle märkt de dock.
Va även och kramades med min nu i jämförelse stora brorson Leon. Han är också sådär sjukligt söt så man vill bara äta upp honom. Han har precis lärt sig säga glass och katt. Mycke viktiga ord att kunna !Nu är de kvällen

Ja kvällen är kommen och jag sitter i soffan med lite choklad och 2 mysiga hundar. Varit på möte på jobbet idag, ÄNTLIGEN är semestern avklarad och godkänd. Inte en dag för tidigt. Så nu har jag istället för 3 veckor lyckats få 5 veckor i sommar. Mysigt. Så nu är de bara att luta sig tillbaka i soffan o vänta på lille bebisen som ska komma till faster och hälsa på.


Vilket jävla skämt


Brorsan kom förbi på kaffe innan han skulle upp till BB och pussas med sin nyfödda son. Under tiden han va här försökte han få tag i försäkringskassan för att undersöka hur de låg till med hans ersättning då han ska vara hemma med den nya bebisen. På deras hemsida så är ALLT oklart oavsett vilket ärende de gäller, på telefon får du vänta evigheternas evighet. Kön är omänsklig. Så, vi tänkte att vi kan lika gärna drar ner och få saken klar direkt. Mhm, de gick la sådär. När vi kom var de nummer 93, vi hade nummer 124 och de var EN som jobbade. Så under dom 30 minuterna vi var där blev inte någon hjälpt. Försäkringskassan är ett jävla skämt!

Bebislycka

Så va man nybliven faster IGEN. På utsatt datum altså den 16:e Maj kom Brorsans lillkille till världen. Grattis Jonas och Anki till erat lilla mirakel.

Ojsan Hoppsan

De är tyyyyyst på min blogg nuförtiden. De har sina orsaker om man säger så, kan hända att jag berättar senare men vi får se.

Hur mår ni ? Njuter ni av de UNDERBARA Maj vädret eller sitter ni inne och kollar tv och surfar?

Själv ska de bli en mysdag med sambon, får passa på att umgås när vi båda är lediga och solen skiner.
Såå detta va allt fö nu, kanske återkommer senare under dagen.
Ta hand om varann