Svält

Vaknade i Måndags morse vid 05 tiden med en sjuk smärta i magen. Ovan smärta. Kunde inte somna om och vred och vände mig tills Castor fick ringa till vårdcentralen. Fick tid kl 10 men kom inte upp ur sängen.
Kved mig ner till soffan och tillslut pallade jag inte längre. Åkte upp till akuten vid 13 och efter många timmar fick jag domen - inflammation i gallblåsan. Ultaljud, blodprov och urinprov så konstaterades detta. Dom ville lägga in mig men jag ville inte lämna Joline då jag vet att hon är inne i en väldigt mammig perios just nu. Om jag jklarade av att äta lite så fick jag åka hem och komma tillbaka dagen efter för uppföljningsprover. Jag tvingade i mig en macka och lite saft, det var inget vidare alls. Men jag fick behålla de iallafall. Så tack o lov åkte vi hem efter vi hämtat ut antibiotikan som jag ska äta i 10 dagar. Som om inte de vore nog så ska jag fasta under tiden jag äter medicin. Snart 4 dygn utan mat så är jag lite hungrig :/

Ser man på ..

Nu är det Januari 2012 då kan man ju unna sig lite bloggande. Hur har ni haft det ?
Vi har hunnit med en heeeel del vi. Joline går som att hon alltid gjort de, väldigt sällan hon kryper nuförtiden. Tänk vad stor hon är - redan 1 år. Den 27:e december firade vi hennes 1 årsdag med dunder och brak. Så mycket paket, min fina lilla flicka ♥ Ja vi har även haft våran första jul med barn, vilken känsla. Att väcka Joline så hon får öppna paket och veta att hon ska träffa tomten för första gången. Hon var dock väldigt rädd för tomten men men.
Hon har nu 4 små tänder och det har fått henne att få ett helt annat utseénde, nu börjar hon bli stor.
Vi har även fått plata hos dagmamma, inskolning sker nångång i Februari - Hur ska de gå?