wrooom wroom

Torsdag. Sol. Fotsvett. Glass. Bilkörning. Jobba.
Ungefär så kommer väl min dag/kväll/natt se ut och har sett ut. Solen, fotsvetten och bilkörningen är avklarat.
Eller aaa, solen finns kvar o fotsvetten likaså.

Har kört bil idag, de är såå kul. Nu när man börjar få kläm på de och iallafall känner sig som bilförare.Är rätt kass på att erkänna att jag har fel och kommer på i mitt tycke riktigt bra förklaringar på mitt handlande. Usch, Liza skärp dig nu. Ja så nu när Markus inte har tid o köra med mig får jag köra me en Man/gubbe som heter Göran. Inte lika kul dock men de ska ju göras. Skillnaden mellan Göran och Markus är att Markus är rolig o prata me om annat än bilar, Göran pratade i princip bara om hur ja körde o inte körde. Visst de är de ja är där för men de blir stelt o tråkigt. När de inte pratades om körningen så pratades de inte alls.  Hade hellre sett att Markus körde dom sista lektionerna med mig då ja känner mig tryggare me de men men . Jag kan inte få allt i livet och de är jag sur för. Så om Markus läser detta nu så tycker ja du ska boka om dina andra elever och köra med mig PLUS att du bokar uppkörning åt mig för ja vill kunna köra min bil!

Nog om de . . .

Försöker ta mig samman o göra mej redo för jobbet men ja sitter hellre på balkongen me Laptopen o Isthé än att sminka mig o fixa håret.  Ska ut me djuret också, hon tycker ja e grymt tråkig idag. Castor får hitta på nåt kul me henne sen. Nej nu ska ja ta tag i mitt liv o fixa mej för jobbet. Duscha framförallt.

Puss o Kram ses kanske på Harrys ♥


image77En vecka med enormt pengaslösande

Tisdag. Solen skiner o Liza är på OERHÖRT bra humör. Har vart en bra vecka, eller två bra veckor om man oxå tar me förra veckan. Summering? Here u go . . .

Som jag skrev i förra inlägget så hade vi ju personalfest i Tisdags. Alltid när vi är ute på äventyr blir de enorm fylla och likaså denna gång. Vi va på Ästadgård i Varberg o lekte lekar till förbannelse. Roligaste personalfesten någonsin trots att jag idag en vecka senare har kvar blåmärken. www.ästadgård.nu , rekommenderar de starkt för när NI ska ut på äventyr. Kommer lite bilder så ni får se Lite hur vi hade de. Vi hade två lag, Blått o gult. Jag va i Blått och vi vann givetvis, bara en liten parantes ! (klicka på bilderna för deras naturliga storlek)

 

P.ga denna bravad blev jag "ledig" på onsdagen, tackar Natalie som tog mitt pass trots hennes lika illa baksmälla, de e farligt att lova saker på fyllan.♥
De va skönt me denna vilodag då jag bytte från soffan till sängen och kollade på tv hela dagen. De gjorde att jag va grymt utvilad på Torsdagen då ja skulle ut o köra bil me körskolan. De gick bra, Markus är den bästa läraren. Iloge till honom som klarar av mej o mitt tjatter o dumma bortförklaringar till mina fel på vägen.

Fredagen skulle jag ner o kolla på mina söta vänner Emma och Sofie som hade klätt upp sig för bal. Dom va så otroligt vackra bägge två. Deras föräldrar måste gråtit floder, jag försökte men min tårkanal va blockerad.


                                                                        
Grattis till att ni klarat Gymnasiet me sådan Bravur! Kommer givetvis o stå längst fram o klappa händerna när ni tar studenten nästa Torsdag. Håller även tummarna inför imorn då betygen sätts.

Resten av helgen va lugn, Castor va på personalfest och jag o Emma gick ut o käka. Castors bakfylla i Söndags va olidlig för honom så vi tog de lugnt. Jag gjorde honom sällskap me sovandet på soffan faktiskt.

Måndagen va mer fullspäckad dock. Gick upp, hann knappt att duscha förrän min underbara Mamma o söta bror Jonas kom o knackade på. Vi skulle till gällstad och Lager 157 för o slösa våra pengar o de gjorde vi me Bravur. Castor hittade t.o.m en del, inte på Lager men i affärerna runt omkring. Va mysigt faktiskt.
När vi kom hem hann vi byta om, sedan kom Alex o hämtade oss och vi drog till Halmstad. Vi hade sett en bil där vi ville se lite närmare på. Castor fick ju ÅTERIGEN sitt körkort förra veckan så en bil är ju bra att ha då. Mitt körkort är på ingång me förövrigt.
Så ja, för att göra en lång historia kort: Vi är nu bilägare till en mycke fin Peugeot.


image75Sååå, detta va en liten summering på veckan som varit. Återkommer säkert igen !
Pinnocio, Ica Maxi och Pullallergi !

Den alltid lika efterlängtade Söndagen är här, heligt soffliggande och mys me familjen. Söndagar är den mest underskattade dagen på hela veckan.

Helgsummering är väl de som brukar tas upp i bloggen när de är Söndag så jag får väl inte vara sämre denna dag.

Kan ju börja me att vi fått Ica maxi i borås, de va ju inte från helgen men iallafall och likaså har vi fått en staty av pinnocio som så stolt står i en rondell i våran lilla stad. Detta har väckt stor uppståndelse både positivt och negativt då folk ÄLSKAR att ha åsikter om allt. De har debbaterats om denna Pinnocio och folk har rasat över att han ska pryda Borås. Invigningen i fredags va enorm, gator va avstängda, fyrverkerier smällde o folk vallfärdade till denna staty. När Ica Maxi skulle öppna sov folk utanför kvällen innan för dom första skulle få en hemtelefon som affären nu säljer för 150 :- . Invigningen där va minst lika stor som den för pinnocio. Jag kan inte hjälpa att fundera över : Har Boråsare inget liv ? Är detta de största som hänt staden ? Tanken på detta får mig att skratta samtidigt som de gör mig lite fundersam. Boråsare har inte mycke till liv är min summering av dessa två händelser.


image62


Har jobbat hela veckan, då även helgen. Har vart en rätt lugn helg faktiskt, vilket va rätt skönt. Fick mig en hel del sköna skratt igår faktiskt när en kille på jobbet skulle förklara att han inte mådde så bra. Grabben har inte bott i Sverige så länge så han är inte jätte duktig på svenska. Jag frågar hur han mår och han svarar:
"Jag mår bra, lite sjuk bara. Har pull allergi"
Fick kämpa hårt för att inte brista ut i en enorm skrattattack i den stunden. Sen när jag berättade om denna händelsen till mina kära kollegor va skrattet ett faktum. Vi behöver inte mycke för att skratta på de stället iallafall.
Träffade även på min bilskolelärare igår som va lite små sur på mig för att jag inte tagit detta me körkortet på allvar. Så jag lovade han att komma upp på måndag o se till att få fixat de sista. Undrar om han minns de, han va minsann lite små onykter. Ska undersöka saken!

Två arbetsdagar nästa vecka, vet inte ur jag ska klara av de men ja ska försöka iallafall. Imorgon har vi våran söta praktikant från Tjörn oc världens bästa Emma ska provjobba. Ska bli kul imorn faktiskt.
Tisdag är de personalfest, efterlängtad sådan. Vi ska till Varberg på fångarna på gården och de ska bli skit kul. En hel del nya ansikten som e skit roliga. Ska bli extra kul me Artin o Korven, våra kära roddare. Ja de ska bli intressant o se vad som händer då våra personalfester brukar spåra ur totalt på ett roligt sätt.
Återkommer med mer efter våra bravader!

Torsdag Förmiddag

Gäspar som en tok här på andra sidan datorn. Inte för att jag är direkt trött utan för att jag inte druckit kaffe än, eller nej ja vet inte om de är därför heller. Jag är seg bara, så säger vi.

Summering av denna veckan tänkte ja dra till me då ja inte bloggat på ett tag, blivit lite lat när de kommer till att blogga. Kommer alltid saker emellan har ja kommit fram till. Hursomhelst.

Måndagen va en dag jag inte sett fram emot direkt då de va Match. Borås Vs Göteborg. Jag hade gärna sett på matchen o hejjat fram Göteborg då dom tyvärr förlorade mot elfsborg me 3-0. De va iallafall full fart på Harrys och vi som brukar stänga 11 på måndagar stängde 01.15 och då va vi trötta. Men folk va nöjda iallafall, fick sin mat som dom skulle så de va inga svårigheter. Nu tror ja inte de är någon allsvensk match på ett tag, men snart drar EM igång o då får vi jobba .

Castor började veckan me att få körkort vilket jag verkar mer glad åt än han själv, nu e de bara jag kvar. Har vart seg me de men ja ska ta tag i de denna veckan hade jag tänkt.

va Hos frisören igår, nu har ja kommit en bit på vägen till o bli ljus till sommaren, är rätt nöjd me färgen nu men ja tror de blir en färgning till för att uppnå bästa reultatet.  Lägger mycke pengar hos frisören nuförtiden, men de e nog värt de, jag blir ju fin iallafall . .
Köpte en fin fin klänning igår, en riktigt sommar historia. Halterneck, rutig, rosa, luftig ooo den e så fin. Så fort ja får tillbaka min telefon efter den e färdig på service ska ja ta kort o lägga upp. Nu ska ja mysa med mitt djur iallafall..

image58


Ingen skam ?!

Torsdag förmiddag, solen lyser och Liza sitter inomhus me datorn i knät. Illa illa.
Idag är sista dagen me jobb för denna veckan, eller iallafall som de står på schemat men man vet ju aldrig riktigt. Men jag har iallafall räknat med att ha en helt ledig helg och bara umgås me min fina familj.

Blev 570 :- fattigare i början på veckan då en av mina gäster bestämde sig för att ta en springnota. De va jätte lugnt på jobbet och jag hade koll på dom få gästerna jag hade så jag fattar inte hur han lyckades eller hur han kunde me. Shit, folk har ingen skam i kroppen. Ju mer ja tänker på de ju mer förbannad blir jag. Vi får ju själva stå för sånt vilket egentligen är för jävligt men va ska man göra. Så veckan började inte så bra, men de e ju ett par dagar kvar så den kan ju repa sig rätt bra.

Igår va de match, borta men iallafall. Ibland undrar ja om Boråsare inte har en tv hemma eftersom alla av nån anledning drar sig till oss för o kolla. Hemlösa och snåla kan man kalla folket i denna stad. Va en heeel del folk och vi va bara två som jobbade och givetvis våran fin fina bartender. Så vi hade att göra men trots den kanske lite halvdanna och mycke stressiga service så va folk jätte nöjda.

Denna dagen började me bra då ja va ute me Diva träffade jag en SharPei valp. Ni som har sett dessa underbara hundar förstår väl att jag smälte som en glass i solen

image56Du ser ju detta lilla skrynkel paket skulle ju kunna skapa fred på jorden me sitt rynk. Ja, jag e så kär så jag spricker nästan. Diva är ju givetvis de sötaste jag vet, men efter henne!


Bekännande . . .

. . .Jag tror bestämt att ja är lite datorberoende. Våran har vart på lagning (ingen direkt förbättring) så ja har inte haft internet i mitt hem. Abstinensen har vart katastrofal då ja har fått hitta andra saker att sysselsätta min rastlösa själ med. Så nu kan mitt bloggande ta fart igen efter en evighet av icke bloggande. Finns säkert  nån ensam själ som saknar mej när ja inte är så aktiv som ja brukar/borde.

Egentligen har inget nytt hänt. Jag har jobbat som en blådåre de senaste, mycke p.ga alla idiotiska allsvrnska matcher. 15 timmars pass me med fyllon är inget jag rekomenderar faktiskt. Vad knappt människa efter de. Men nu e de ny vekca och nya tag . . Vilken klyscha men iallafall.

Jag och castor har firat två år, Grattis oss. Presenten blev Guitarr Hero till Nintendo Wii, de har vi har haft super kul me. Visseligen va väl tanken bakom presenten just de, att vi båda skulle kunna ha nytta av de. Han är ju snäppet bättre än mig vilket nog beror på att han faktiskt spelar gitarr på riktigt. Jag e så omusikalisk en människa kan bli så ja e nöjd me min inte lika bra prestation. Man ska va glad för de lilla sägs de.

Hursom så firade vi våran dag i Sthlm, tog en weekend där o hade jätte mysigt. Liza me sin tur blev visserligen sjuk samma kväll som vi kom upp. Men de hindrade inte mig från att håla skenet uppe o hänga me på saker o ting fast i kanske lite lugnare takt. Åt god mat o strosade omkring i den mycke fina staden. Uppskattar den mycke då man e där så sällan.

Duscha o sen e de jobbet som gäller. Puss o kram


image57