Alanya Baby . .

. . WOHOO kl 17.05 idag åker ja o C till turkiet. 2 veckor med vad jag hoppas SOL O BAD. Ska bli underbart. Detta betyder då att jag antagligen inte kommer att blogga under tiden vilket jag tror ingen går under för. Kommer uppdatera när jag kommer hem troligtvis så.

Ta hand om er


Dagens barn

Jaha så va näsflöjten inte rolig längre inte för att tvätta o packa e roligare men iallafall. La ner näsflöjten i väskan för att kanske ta me den till tuskiet och agera sån där gatumusikant.
Hur som, jag tog ut mitt odjur på en långpromenad när jag möttes av ett barn. Hon kan ha vart 8 år kanske och höll på o fippla me sin mobil, med sin handsfree inpluggad i öronen. Mobilen hon hade var en sådan :
Va fan, när jag var 8 år visste jag knappt va en mobiltelefon var så efter massa tjat så fick jag en Philips Fizz

Hur kommer sig detta? Dagens ungdomar 'hytter me näven'


WOHOO . . .

. . Kom på att de krävs inte mycke för att göra mig glad. Nu innan jag ska packa inför Turkiet resan rensade jag lite lådor och då hittade jag den- MIN NÄSFLÖJT

Ska spela hela dagen så de blir nog kanske inget mer bloggande idag . . .


Oväntad tår . .

Jag grät igår. Har svårt att ta till tårar om de nu inte är så att jag skrattar så ja gråter, de är rätt vanligt. Men sällan för jag är ledsen. Igår hände de, vet inte ens varför. Vi kollade idol, bara att meningen började med "vi kollade idol" är ju rätt sjukt. Men de gjorde  iallalfall, åt detta [HÄR]. Inte åt själva uppträdandet egentligen utan åt hennes reaktion. Ni får gärna skratta , sambon gjorde de.

C säger - Du har inte lipat på 2 ½ år men du lipar åt detta HAHA.

Vad vet jag, "tjejen" i mig kom väl fram. Oroa er inte, idag är allt som vanligt igen. Den inte lika blödiga Liza är tillbaka!-Blödig My Ass-
Ros till er

Älskar dessa två figurer, Linda med hennes dotter (min guddotter) Melissa ♥


Upprörda själar är något jag njuter av . .

Kommit fram till hur mycke alla dessa bloggar retar upp människor. Varför ? Ni känner ju inte personerna i fråga, varför låta er provoceras ? Ju mer elakt och brutalt de är ju bättre tycker jag de är. Hittat de perfekta exemplet på de [Lupum-Konsten att vara ett svin] där mina vänner har ni en kille som upprör mer folk än Bröderna Schulman någonsin kommer att göra lr irritera mer än vad Viktoria Silvestedt med sin "amerikanska" brytning.

Jäva Sthlm . .

. . Jävla Sthlm säger jag bara. Borås är en hop av okunniga bilkörare men Sthlm är FULLT av bilförare. När man kommer från en liten håla som just borås är huvudstaden enorm, svår att hitta i och traffikerad som fan. Kan man vägen så är de kanske lättare, men jag som har lokalsinne som en dement på hemmet svor och kallsvettades. MEN till historien hör också att jag tillslut hittade ( att jag har gps e la skit samma ) till Arlanda. Även de va stort och full knökat med folk, tillskillnad från landvetter som jag är van vid efter ett antal nattfikor där.

Nu är jag iallafall tillbaka i Borås efter 10 timmars bilåkande, och min soffa har aldrig varit skönare att ligga i . .

Ärligt nu folk . .

Känner att jag idag har haft en hel del djupa tankar going on. Kunde idag ha valt att skriva om mjaaa t.ex världs hungern eller varför inte den globala uppvärmingen. Men nej jag väler att skriva om nåt som för mej vart stort.

Innan jag hoppade in i duschen behövde jag kissa och ja gjorde detta givetvis. Då började jag fundera över hur många de egentligen är som kissar i duschen? jag satt dock på toaletten men iallafall. De verkar vara nåt som så många gör men inte riktigt vill erkänna, varför?


Kissar DU i duschen ? Let me know !

Trekant... ?

En dag ledighet hade jag, sen va de dags och servera mina kära medmänniskor sprit igen och de gjorde jag soooom vanligt med bravur. Började dagen med 8 grabbar från Sthlm. Trevliga, välklädda och lätthanterliga. Började med mat o varsin öl för att sedan pimpla i sig öl efter öl efter vin efter drink. Somliga hade vett att gå hem i tid medans somliga ville utnyttja öppetiden med råge. Dom oskyldiga grabbarna började genast bli allt mer "vulgära" i sin framtoning, inte så ja kände obehag på nåt sätt då jag är van att  höra både de ena och andra. Började oskyldigt med att vilja hålla min hand, till att sedan uttrycka sin kärlek till mig och berätta hur vacker jag var. okej fine, tyck de jag bjuder på de. Men sen kommer en oväntad kommentar:

Full kille: -Du kan inte tänka dig att ha trekant ikväll?

Förvånad Servitris: -HAHA ursäkta?

Full kille: - Ja, jag menar du vill inte ha trekant ikväll?

Lätt äcklade servitris: - Jo men inte med er iallafall

Deras kärlek till mej dog lite granna när jag inte ville delta i deras sexuella lekar. Detta ledde till att dom inte gav mig dricks men jag slapp iallafall ligga me dom. De blev inte bättre när jag vägrade servera dom öl efter vi stängt, dom förstod inte riktigt vad jag menade. Är de något oklart med : -Nej grabbar vi har stängt, tillståndet för kvällen är över. Fortsätt på hotellet ?
Förstod ni de ? Så som ja sagt så många gånger förr, alkohol gör inte oss människor smartare direkt. Men jag har iallafall roligt på mitt jobb.

Sov gott där ute imorn vid den här tiden sitter jag i bilen på väg till sthlm. De ni !

Vad är en rosa socka?

Lördag, 14.08 men för mig är de fortfarande morgon. Fastnade framför en vänner DVD igår och gick inte och la mig förrän 06. Detta resulterade, inte direkt överaskande att jag är trött idag eller iallafall seg. De går nog över tills jag börjar jobba ikväll.
Under gårdagen tillbringade jag min tid mest mett att liva upp personalen med min blotta existens. Va på extremt bra humör så de dansades vilt. När man jobbar på harrys så kan man beté sig i princip hur man vill, de finnsalltid nån idiot som är värre så man sticker inte ut direkt. Sen att man har HARRYS stort skrivet på ryggen verkar gå obemärkt förbi då även en kille frågade igår:
Killen: Ursäkta , men .... Jobbar du här?

Liza: nej varför tror du de.

Killen: Nej ja vet inte, bara tänkte . .

Liza: Nej men ja brukar gå klädd såhär alltid så.

(Killen tittar på mig flinar och frågar om vart toaletten ligger, jag svarar och han går iväg)

Efter en stund kommer han tillbaka efter att han antingen gjort "Ettan" eller "Tvåan".

Killen: Asså, jag tyckte du såg så ledigt klädd ut de va därför jag frågade.

Liza: Ledigt klädd, hehe. Då grabben ska du se när jag är ledig då har jag inte mycke kläder på mig!

( killen brister ut i en nästan grotesk skratt attack och återvänder till sitt bord, efter denna händesle tror han att vi är kompisar och han tilltalar mig som "hjärtat". )

Ställde mig i trappan igår för att kika över utbudet av fulla människor. De är så intressant o läsa människor. Dom är likt djur på savannen som lurar på sitt byte för att i rätt stund anfalla. De slutar antingen med att dom låser fast sitt byte och släpar med sig de hem till sitt bo. Eller så flyr dom, kanske skadade och sårade.
Alkohol har en rolig men också en ibland skrämmande effekt på folk. De är ju ett faktum att folk hör dåligt ju mer dom dricker vilket resulterar i att folk skriker nästan i falsett för att höras bland alla skrik. Men nu har de även blivit ett faktum att folk tappar synen på fyllan också. Ibland undrar man, hur fan kommer han/hon känna när hon(han vaknar upp imorgon och ser vad som ligger på armen och sover?
Borde göra en grundlig undersökning på detta . .

Slutar dagens inlägg med att uppmana er att skriva en fråga till 118 100:

-Vad Är En Rosa Socka?

- Skriv gärna när ni gjort detta !


Tinna . . Härlig Kvinna!

Jo men KUL att hösten är här och inte den fina hösten utan den hösten där de regnar o blåser så att fixa håret är ju inte att tänka på.
Längtar tills den där kalla, soliga, röd/oranga hösten kommer då man tar på sig en mysig kofta o ett par sköna stövlar. Men som de ser ut nu kommer de vara overall o snowboats.

Produktiv dag idag? Njea de vet jag inte. Skrivit en jobbansökan som faktiskt blev helt okej, Tack Jonas för hjälpen. För första gången känner jag att de är en riktig ansökan med personligt brev och ett Cv. Kanske t.o.m så dom verkligen läser igenom.

Fick förövrigt ett grymt kul Telesamtal idag, Tinna överaskade. Nästa fredag (2 dagar innan vi åker till Turkiet WOHOO) så ska hon ha middag och insisterade på att jag skulle komma. Givetvis gör jag de utan att ens blinka. Du är en underbar människa ♥

Funderingar från Borås

Vart ledig, på tok för länge kändes de som idag. Började efter 4 dagars ledighet me att jobba då de va match. Fotbolls supportrar är inget roliga, är nog inte ensam om att tycka de heller. Skriker och har sig och blir otrevliga om "deras" lag inte vinner. HELVETE de är bara fotboll och tro mig som här inte att ni skriker: "passa bollen", "han är fri" , "domarjävel de va ju offside".                                             I got news for you, de är tv!

Nästa onsdag ska fröken Liza upp till Sthlm och härja. Våran kära kökschef ska på nåt äventyr i USA och ska flyga från arlanda på morgonen. Så de blir till att dricka kaffe och ta en nattlig roadtrip till sthlm. Ska bli kul faktiskt, har lurat med mig Jennifer också så vi får väl stanna och utforska staden lite när vi väl är där. Så ser ni två förvirrade själar irra omkring på någon gata i huvudstaden så är de bara vi som utforskar.

Satt och pratade me Johan förut och han skickade en uppsats, han skulle skriva nåt liknande. Ju mer jag läste och ju mer jag pratade me honom insåg jag att de fan är dags för mig att börja studera. Eller iallafall göra något annorlunda med mitt liv. Jobbat som servitris i 6 år i princip och tyvärr (eller tyvärr o tyvärr) så är de ju också de jag är utbildad till. Frågan är vad jag vill göra, för just nu har jag ingen aning. Vet bara att jag inte vill jobba som servitris i 6 år till. Vet också att de finns en rädlsa, en rädsla till att våga pröva något nytt. De där steget är för mig extremt tungt då jag har en någorlunda trygghet. Någon som har förslag ?