Trötta ögon . .

.. Idag är jag inte kaxig känner jag. Va en hel del att göra igår och de känns idag. De känndes igår med då både jag och C somnade på soffan. De e skönt att sova på soffan men att vakna där och ta sig till sängen, de e inte lika kul.

Va ju hos frisören igår och vågade miog på något nytt, vet inte än vad jag tycker om de. Tur att de växer ut iallafall. Kan ju också vara så att man vänjer sig med tiden, får se. Ska lägga upp bild sen så får vi la se responsen.

Sitter o klurar på vad jag ska göra inför våran 4:a årsdag. Den är i april men tiden går fort och jag är helt idélös. Förslag ?


Indien Wohoo

Vi föll så för Indien att vi har bokat resa för nästa år redan. Åker i februari och stannar i 3 veckor denna gång. Nu kommer de bli sjukt jobbigt att räkna ner tiden då de är över ett år kvar. Men de är de värt - Liza Hjärta Goa!I eftermiddag ska jag ÄNTLIGEN till frisören. De va längesedan och mitt hår ser ut som hej kom och hjälp mig. De blonda är okej då jag är blond i grunden men de svarta- suck! 
 

Gick med i www.vovve.net häromdagen för att hitta Kullsyskon till våran mupp Buster. Fick ett skrämmande uppvaknande där. 1 av Busters kullsyskon har avlivats vid 6,5 månads ålder för fel på höfterna. 3 andra har haft hjärtfel. Kenneln finns inte kvar längre och uppfödaren har försvunnit med den. Så imorgon kl 13 ska vi till veterinären för att se så att allt är okej. Håll tummarna, jag är orolig så de inte finns ord för de.
Gilla Snö ? Hmm neeej ..

Vad är de som händer? De bara snöar och snöar. Tittade ut genom fönstret igår kväll och såg hur snön föll och funderade på om ja skulle komma hem inatt. Jag kom hem!
Varför är vi inte kvar i Indien- Buhääää..
Nu har vi iallafall kikat in resa för nästa år, då blir de 3 veckor. Skönt va ?


Träffade ett skönt kompis par där nere, Jenny O Nicklas. Får se om ja iallafall får lurat med mig Jenny ner igen. Vad säger du ? *wink wink* Kolla in hennes blogg här och hennes underbara hemsida här. Grymt duktig fotograf mina vänner.

Nej nu ska ja snyta mig och sedan diska. Wohoo ..
Lekborgen

Trotsar min förkylning och åker till Lekborgen med den här lille skiten   ↓Brorsonen Leon♥


Snyggo

Kan inte sluta att tappa hakan av vackra Linda Hallberg. Hon är så fruktansvärt begåvad och häpnadsväckande vacker.Besök hennes Blogg och få inspiration


Snor o ännu mera snorFörkylningen tycks stanna ett tag minsann..

Goa Hjärta Liza

Ja en vecka har vi varit i kalla sverige. Ca 50 grader i temperatur skillnad, tror ni vi fryser eller ? Lite skillnad att traska på stranden och bränna sig på den oerhört heta sandstranden och traska omkring i HÖG snö o få pissevåta och kalla fötter.
Finns inte ord för att beskriva resan då den va så oerhört häftig att man måste se de med egna ögon. Om jag säger såhär: Vi ska boka en ny resa till Goa så fort de kommer upp på apollos hemsida.
Lägger upp bilder så får ni en liten inblick av resan som va en upplevelse utöver de vanliga.


Klicka på bilderna för deras naturliga storlek

De går inte förklara hur underbart de är ... Saknar stället något fruktansvärt. Så tacksam som fått uppleva detta med dig Castor ♥