Hipp hipp hurra

Grattis till Mattisa Brorson på 35 årsdagen. Nu bär de av på hmm kalas heter de väl.
Uppdaterar mer ikväll tror jag.

Så länge kan ni kolla på tårtan jag fixade till min underbara sambos födelsedag♥

Hoooppsan

Har totalt försummat att blogga de sista veckorna. Vi har haft semester och verkligen njutit i fulla drag. Jag börjar jobba igen på Måndag så jag får väl sakta men säkert börja vänka mig vid vardagen igen. Första gången jag jobbar och alla vet att jag har en liten bebis i magen.

Vi har hunnit med mycke minsann, vi har gått halva tiden av graviditeten 19+5. Fick ändrat datum på UL så den 12:e december blir nu den 18:e december. Ultraljudet var något i en klass för sig, både jag o Castor va helt mållösa. Så sjukt häftigt att se de lilla livet i magen.

Vi har även hunnit köpa en ny smidigare vagn, spjälsäng och en bilbarnstol. Lite kläder är såklart också införskaffat. Nu börjar tiden rulla på mycke fortare än i början. Vi har även hunnit med att veta att våran lilla/lille ska få en kusin. Castors bror och hans tjej ska också ha en knodd 6 veckor efter oss. Riktigt kul. Svärföräldrarna gillar nog att gå från noll barn barn till 2 på bara några månader.

Jag mår fortfarande jätte bra, kan äta och dricka allt. Njuter bara varje dag som går med de lilla livet i magen. Ska se om jag kan få fixat min telefon och lägga in lite bilder. Jag är ju rätt så tjock nu om man jämför med bilden jag la in sist.

På återseende ♥

Så länge får ni kolla på en bild på min underbara brorson Jaime. Bilden lånad av Anki


Hjärtat smälter, vilken kille !

Semestertider

Ja de är tyst på bloggen minsann. Vi har semester och njuter av de underbara sommarvädret vi lyckats lura till oss. Nu drar vi iväg till Bohuslän och njuter av ett par dagar där. Bjuder på bild på lille bebisen sålänge. Ta hand om er ♥