Buzzador Bepanthen

För ett tagsedan fick jag hem ett paket från Buzzador där salvan Bepanthen skulle prövas. Joline bajsar en heeeel del så hennes röda rumpa är ett faktum. Har prövat salvan i lite över en vecka och rumpan är praktiskt taget helt fri från röda prickar. Jag rekommenderar salvan varmt och kommer byta ut min idominsalva mot denna.


Bli medlem på Buzzador du också. Just nu söker dom Småbarnsföräldrar !

Kommentarer
Killmamman

grattis till er fina tjej, kul!

2011-02-16 10:39:36
URL: http://killmamman.wordpress.com/
Sanna - Gravid i v.38

Sv: Haha jag förstr det! :)



Vi har förresten inte köpt några speciella krämer eller oljor eller så till Lillan. Bör vi göra det tycker du? Vi har idominsalva och babyolja hemma sedan innan, men vet inte riktigt vad man faktiskt behöver. Känns som att det finns så mycket onödigt också, därför tänkte vi avvakta, men det kanske är dumt?

2011-02-16 13:25:06
URL: http://saaanna.blogg.se/
Carolina

Åh, jag älskar verkligen den reklambilden. :) hihi.. Bebisrumpor är ju så söta och den har dom verkligen gjort klockrent :)



Svar: Ja, det ser ut som om du har en mycket aggressiv amstaff som äter bebisar till frukost. ;) Farliga djur det där. haha

Antar att min boerboel (som också är förbjudna i Danmark) också kommer dreggla och hugga efter vår bebis sen. ;)



Åh, jag blir alldeles varm i hela kroppen när jag tänker på faderskänslorna. Jag tycker det är bland det vackraste som finns, fäders kärlek till sina barn. Längtar till jag får se min sambo i papparollen. :) Min sambo kommer ju också få "huvudrollen" på sjukhuset vid födseln eftersom vi ska göra snittet. Tror det är en riktigt bra grej för fäderna att få bli så viktiga med en gång. :)

2011-02-16 13:25:21
URL: http://bluppan.blogg.se/
Tess

Jag har Inotyol..har inte provat Bepanthen än.

Men när hon väl blir röd i rumpan så smörjer jag bara på med Inotyol och så försvinner det inom ngr timmar. Annars har jag börjat att enbart använda torktvättlappar som jag själv blöter med vatten och lite olja, hennes rumpa är len och fin och inte röd alls.. :)



Grattis till lillfröken!

2011-02-22 18:34:24
URL: http://kakaombord.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0