Converse

Ja nu tror jag att jag kan använda conversen för säsongen utan att behöva lägga tillbaka dom. Äntligen! Dessa två dagar har varit helt underbara och jag, Joline & vovvarna har njutit för fullt. Promenerat och invigt utemöblerna på altanen. Joline sover som en stock när vagnen står på altanen och blir även tröttare på kvällen av all luft.

Imorgon kommer svärfar hit en sväng och kramas med sitt lilla barnbarn och senare på eftermiddagen åker jag till kinna för att gratta Linda som fyller år idag - Grattis ♥
Sen är hela påskhelgen galet fullspäckad, vet inte hur vi ska hinna med allt. Frisören är nog de jag ser fram emot mest, har inte varit där på 4:a månader så de behövs.
Vi ska även på knytkalas på Lördag, har aldrig varit på de så jag vet inte hur de funkar. Vet ni?

(altanen förra sommaren där jag myste med hundarna och Joline inuti magen)


Kommentarer
Karin

vilken mysig uteplats!

2011-04-19 21:22:29
URL: http://karinolofsson.se
Jennie ♥

sv: gött, då återkommer jag kanske :)

hoppas allt är bra idag?

2011-04-20 10:41:56
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Lovisa

HEJSAN! Tänkte bara säga grattis, du vann min tävling om smycket!! :) Kan du skicka din mailadress till mig så att jag kan ge den till hon som ska skicka det? =D [email protected] , du kan skicka den till mig på mail om du inte vill skriva den som kommentar! KRAM :)

2011-04-20 20:57:48
URL: http://lovisalindstrom.blogg.se/
Tinna

Vilken underbar uteplats! Ja, vi har fått ett fantastiskt "sommar"-väder. Har gått i shorts och T-shirt hela dagen igår. idag komemr några av sönerna över och även en granne med sina två barn. Skall bli sååå mysigt. Ha nu en riktigt, riktigt go och glad påsk. Pussar o kramar till er alla tre

2011-04-23 04:03:08
URL: http://livsdagboken.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0