Underbara helgJa vi har haft en hel helg ledig tillsammans ja o min sambo. De va välförtjänt och vi har haft de riktigt mysigt.
Fredagen blev de lunch ute och sedan film o 1,5 kg godis på soffan. Vi dosade bort ganska tidigt tror jag då bägge va riktigt trötta.
Lördagen bar de av till skenemarten vilket är tradition varje år. Samma skit varje år och vi köpte ingenting men de hör till att gå där. Dock så sa ryggen ifrån efter ett tag och bebis tryckte mot revbenen vilket va mindre skönt.
Söndagen kom vi på den bra iden att åka till badhuset. Jag har inte varit på Borås badhus sen ja va liten. De såg ut precis som jag kom ihåg de och de va sjukt mysigt att plaska omkring där. De blir nog fler besök där framförallt när man har bebismagen och slipper va slimmad för att inte skämmas. Bebismagen är underbart fin och den visar jag med stolthet upp.
Nu ska jag börja städa och göra C glad ♥
Kommentarer
Maria - fashionstars ☆

vad härligt :)

2010-09-13 11:28:57
URL: http://fashionstars.blogg.se/
lovisa

sv: förstår det:D snygg du är!

2010-09-13 11:44:16
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
My

Ingen orsak!

Fint här med mig också!

2010-09-13 12:15:48
URL: http://myafsolhem.blogg.se/
Angelica

Då vill jag se lite fina bilder på bebis magen. =)Tyckte mig se en biladapter till er bilstol på jobbet. Kika in nån dag så ska vi se vad vi kan lösa, kanske behöver ni nåt mer, nu när det närmar sig. ;)

Imorn är jag där heeela dagen.

2010-09-13 12:48:32
URL: http://angelicaheltenkelt.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0