Kramp

Jag som såg fram emot att få en lugn dag på jobbet igår hade fel. De va rätt lugnt i början men de droppade på mer och mer och de känns alltid dagen efter. Ungefär som en bakfylla. Oj va längesedan de va jag drack nu. Hursom, tillbaka till ämnet ! Har sjuk kramp i höger ben, mest i vaden. Hur jag än vrider o vänder så släpper de inte. Läst lite om de och de är tydligen inte så ovanligt under graviditeten. Sen så är de väl ganska logiskt att man kan få ont i benen av att springa och stå hela dagen på jobbet. Tur att jag är ledig idag då!
Ska ner till stan sen o ser om ja kan hitta lite höst tröjor, nu när jag rensat garderoben så är den i princip tom. Får hitta goa oversize tröjjor som ja kan ha även efter att Bebis tittat ut. Typ denna ↓





























Just de ja, trillade in på en blogg idag och hittade Busters tvilling. Kolla hennes header och kolla på denna bilden av Buster.


Suttit och läst igenom alla inlägg om hennes Milton idag och om jag har skrattat. Läser om hennes lille Bus amstaff men de känns precis som att jag läser om Buster. Detta ger mig hopp, hopp om att Buster inte är så onormal som man ibland tror hehe.

Kommentarer
Jessica ♥ Gravid

ja visst är det härligt! har alltid gillat att bada i pool förut men det var extra skönt nu faktiskt :) längtar till vattengympan ^^

2010-09-29 14:48:08
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/
pimpXprincess

Fyfan vad söt han är! Och ja, jag håller med. Dom var fan lika! :D

2010-09-29 15:05:17
URL: http://www.pimpxprincess.se/
Jonna

Ja precis, dom hade pratat barnvagnar :) jag har en schäfer ja, Haley som är 3 år :) Är det hanar eller tikar ni har? Eller kanske en av varje? Det är verkligen babybbom, är rädd att man inte ska få plats när det väl är dags :S Kram!

2010-09-29 17:29:44
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Frida

Min vän som oxå är gravid har oxå haft problem med kramp i vaderna.. hon köpte stöd stumpor som hon har på jobbet, de hjälpte faktiskt sa hon :)

2010-09-29 18:02:08
URL: http://fritte.blogg.se/
Anna - Gravid ♥

Tack! ler

ja det är imponerande!

2010-09-29 19:36:16
URL: http://annacondas.blogg.se/
Frida

Okej.. fint var de :)

Får ta mej dit någon dag och kolla, skulle me vilja ha ett då ja har hört att de ska va lugnande för bebis både där inne och när den kommit ut om det är en liten bjällra i halsbandet :)

Tänkte ändå åka dit nån dag och hämta ut en sån där bebisbox som man får gratis.. man får passa på när det inte kostar något ;p



Jaa speciellt när det är första oxå, blir nog lätt att man köper på sej lite för mycket.. :)

2010-09-30 02:38:40
URL: http://fritte.blogg.se/
Malin

Det var en fin kofta - köp den!! Jag har sänkt alla ordinarie priser på Lunafigurerna nu.

Kram Malin

2010-09-30 11:40:50
URL: http://www.designofluna.blogspot.com
Frida

Jaa de kostar ju endel, men säkert bra kvallite på grejerna då me :)

Men alltid mysigt att bara få titta lite oxå :p

2010-09-30 20:44:54
URL: http://fritte.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0