Vinter Promenix



Såhär såg de ut i skogen idag. Väldigt vackert och så länge man klär sig ordentligt så är de underbart att vara ute. Ja är ju lite framtung så jag får akta mina steg bara.
Vi gick verkligen mitt ute i ingenstans och såg två polisbilar stående vid ett vad vi trodde va ett övergivet hus. Där tränade dom tydligen sina hundar och va i full gång när vi åkte förbi.
På vägen tillbaka åkte vi bakom polisbilen som tillslut stannade och klev ut. Jag med mina polisnerver blev ju skitnervös men de enda han ville veta var vad de va för hundar vi hade. Hans kollega hade trott Boxer medans han själv hade trott Amstaff. Trevlig polis men man är ju alltid lite skeptisk.

Nu sitter jag och kollar runt på lite Bebis saker på internet, lite önskelista inför julen kanske. Eller om jag ska ha en Babyshower. Frans And Friends har mycke fina saker som skulle vara fin fint i Bebis rum. Mysiga filtar och snuttisar t.ex.
Eller denna Nallen från Nalleriet 





De finns så mycke fint och jag blir helt sjuk.Har nästan slutat köpa saker till mig och lägger alla pengar på Bebis, helt underbart♥

Kommentarer
Nathy DeMecho - Gravid

Jättefina bilder! Och visst är det mysigt med snö.. så länge den inte börjar smälta och det blir slask.. :)

2010-11-10 15:55:30
URL: http://nathydemecho.blogg.se/
Jonna

visst är det mysigt ute nu! Vart gick ni någonstans?? Tänk vad tiden springer iväg, snart har vi våra små knyten här :)

2010-11-10 16:46:20
Jonna

Tack :)Jaha, där har jag aldrig gått. Blir att man håller sig till sina vanliga ställen. Bråt tycker jag är bra, speciellt nu när det är snö. haley älskar när jag kastar ut hennes liksak i snön så hon får springa efter och leta efter den :)



Ja visst känns det otroligt? Börjar det kännas nervöst nu? Inte roligt med förvärkar förresten, jag vet inte om jag haft det. Ibland gör det lite ont med jar har verkligen klarat mig ifrån det mesta verkar det som. Peppar, peppar! Kram till dig!

2010-11-10 18:52:03
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
Åsa

Kommer inte själv ihåg när jag skulle ha köpt något åt mig själv, det är ju bara bebis och bebisprylar som rullar runt i huvudet :) det måste ha varit amningsbh:n jag köpte sist åt mig...:P och det är ju inte alls bebisrelaterat...:P



Kramar

2010-11-10 21:24:48
URL: http://pyretiminmage.blogg.se/
Tina 21 år - gravid vecka 27

Vad tycker dina hundar om snön? :)

2010-11-11 07:38:10
URL: http://hejtina.blogg.se/
Yohanna

Verkligen skitfin, det är ju sånna FINA gosedjur man vill ha! haha.. Har så många - eller rättare sagt lillan har - å jag kräks på dem! haha.. Men en vacker dag har vi väl mer struktyur kanske när hon bär runt allt i huset.. innan dess är det inte lönt å göra fint ;)

2010-11-12 13:42:34
URL: http://maiplu.se
Bloggarmaja

vad mysigt det ser ut i skogen :)

2010-11-13 21:33:01
URL: http://bloggarmaja.webblogg.se/
Linn

Hej!



Vad roligt att se att du tycker om vår butik! Det gör oss jätteglada! Denna veckan får du 20% rabatt på hela sortimentet om du anger koden "stinalee" i kassan!



Och hundmänniska som jag är måste jag tillägga: vilka fina vovvar du har!



Mvh

Linn Ekberg

Frans & Friends

2010-11-17 09:30:55
URL: http://www.fransandfriends.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0