Fortsättning Försäkringskassan IGEN

Jaha kl är strax efter 11, jag har varit uppe sen kl 08 och jag har hunnit bli sjukt förbannad. Har tyckt att detta med försäkringskassan har gått för smidigt och snabbt angående havandeskapspenningen. Jag har ju fått uppgifter så att jag kan följa mina ärenden via hemsidan och detta har jag gjort. Tyckte de såg lite tomt ut på mina ärenden då de stod att de fanns inga pengar på väg eller inga ärenden som höll på att hanteras. Jag lämnade in pappren i början på september just för att jag ville att de skulle behandlas långt innan de var dags. Jag var även nere med ALLA papper på kontoret för att de inte skulle bli fel. vad hände ? Jo de blev fel.
Jag fick beslut om full havandeskapspenning f.r.o.m den 19:e oktober. Borde vara klart där. Men ack nej, något papper har tydligen slarvats bort så jag fanns minsann inte med i deras system. Detta innebär att jag inte skulle få några pengar för dessa 2 månader. Hon skulle skicka iväg nya papper och jag hoppas innerligt att jag får mina pengar den 26:e november!




Kommentarer
Nathy DeMecho - Gravid

Det är väl det enda negativa med att vi ska ha barn.. vi kommer få ha mycket med försäkringskassan att göra! De verkar aldrig kunna göra något rätt..

2010-11-18 12:03:33
URL: http://nathydemecho.blogg.se/
Frida

Suck dom är fan inte roliga att ha me å göra..

Sitter i kö till dom just nu... plats 160 just ju.. jippi!!!

Fick ett brev att en av dom hade försökt nå mej i veckan flera gånger.. ja hae ett missat samtal i måndags hahaha... Flera gånger?!? Skit snack;p



2010-11-18 16:19:45
URL: http://fritte.blogg.se/
Micaela

Tack så mycket :)



De där med försäkringskassan är ett virre varr usch! Hoppas det löser sig för dig! Jag förstår knappt hälften av alla papper man ska fylla i osv.

2010-11-18 16:21:29
URL: http://micaelahopstadius.blogspot.com
Frida

Jaa visst blir man glad å alldeles varm i kroppen av att de dessa program :D haha!

Jag gillar inte alls dagens barnprogram. Går lixom inte ens å jämföra med vad vi fick se på hehe:P

2010-11-18 17:21:41
URL: http://fritte.blogg.se/
Angelica

En lång historia till att jag slutade. Men droppen föll när jag efter att hamnat på sjukhus efter ett Harrys besök (någon spetsade mitt dricka) så fick jag så hemska kommentarer att jag fick nog. Sa upp mig helt enkelt. Det bästa jag någonsin gjort! Mår så jävla bra!!

2010-11-18 19:06:06
URL: http://angelicaheltenkelt.blogspot.com
Jessica - mamma till Melwin

Det närmar sig mer och mer... ROLIGT och spännande =)



Hoppas du/ni mår fint och att ni får en fin helg du gubben och vovvsingarna... =) KRAMIS

2010-11-18 23:04:31
URL: http://jessicafrost.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0