Sjukhus

Igår kväll fick Joline problem med andningen och lät hes och hostig. Bägge mina föräldrar har haft lunginflammation och givetvis trodde jag att Joline också fått de. Hennes andning blev allt sämre och de gick undan så vi åkte upp till barnmottagningen. Febern som varit som bortblåst hade kommit tillbaka och nu hade hon 39.9. Vi kollade syresättningen och den var bra så hon fick iallafall luft. Vi skulle avvakta i väntan på läkare då Joline ändå verkade må bra. Men hon hostade till och började gråta, en gråt jag aldrig tidigare hört. Hon kippade efter andan och de lät dom hundskall från hennes strupe. Läkaren skyndade sig dit och konstaterade de jag trodde - Joline har fått krupp. De blev till att inhalera adrenalin med en mask för hennes ansikte. Detta gav henne panik och hon skrek så mycke att hon kräktes upp allt de hon ätit under dagen. Tillslut orkade hon inte skrika mer och somnade. Älskade vän, de gjorde så ont att se henne vara så ledsen och framförallt att JAG , hennes mamma, hennes trygghet gjorde detta mot henne. De slutade med att vi blev inlagda och har sovit här under natten. Nu väntar vi på att se om vi får bli utskrivna. En stor ros till personalen på barnmottagningen son skötte allt med bravur. Så ska personal på sjukhus vara !!


Kommentarer
frida

Oj stackars liten då...Noel har haft en jobbig hosta som kommit å gått ett tag nu, som tyvärr kom tillbaka nu i helgen.

Hur ofta hosta din lilla?

När vet man ifall de är krupp eller falsk krupp?

De e oftast bara på nätterna som han hostar..2011-10-02 23:15:04
URL: http://fritte.blogg.se/
Tess

Men lilla söta då! :(

Usch vad hemskt för henne och er men skönt att personalen fungerade bra, hoppas att ni kommer hem med en frisk och kry Joline snart. Kramar från oss!

2011-10-03 08:11:32
URL: http://kakaombord.blogspot.com
frida

Okej! Ja han e ju lite snuvig nu igen så de kan ju ha å göra me de oxå.

Hostan kommer bara när han sover, tycker de låter lika jobbigt typ som någon som har astma eller rejäl rökhosta! :SOkej, tack för dina tips !!:)Kanske ska prova me lite sånt vatten ifall hostan fortsätter så här på nätterna då :)

2011-10-03 23:08:17
URL: http://fritte.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0