Flyttkartongs Kaos..

.. De lever vi i för tillfället. Den 1 september flyttar vi till hus så därför är bloggen inte lika prioriterad nu de hoppas jag ni förstår. Men bjuder på ett par bilder från fotograferingen med Jenny Blad.


Älskade Barn ♥


Kärlek

Tidsinställt inlägg




Detta är kärlek för mig - Mormor och barnbarnsbarn♥


Semestertider

Ja nu är semestern i full gång ( att jag varit "ledig" sen i oktober är ju skit samma) så bloggen blir väl kanske inte super prioriterad för tillfället. Mycke som händer just nu, ÄN kan jag inte säga vad men hoppas på att få besked imorgon. Om de blir så är de glada miner här!

Bohuslän va super, och att träffa söta Linda på vägen va ju ett litet plus i kanten - glad flicka de där. Tror minsann hon blev riktigt nöjd med bordet också.
Att vara gäst i Bovallstrand hos min mormor är alltid lika underbart, hon pysslar och tar hand om oss och hon & Joline kommer väldans bra överrens. Att se dom tillsammans värmer i mitt hjärta. Min älskade mormor♥

Imorgon står de fotografering på schemat, Joline ska agera modell. Vi träffade en tjej som heter Jenny på våran Indien semester för 2 år sedan. Hon jobbar som fotograf och är GRYMT duktig. När vi disskuterade att vi skulle fotografera Joline var hon vårat självklara val. Så imorgon ska vi äntligen få riktigt bra bilder att ge bort och sätta på våran vägg !


Bohuslän nästa

Här i Borås öser regnet ner precis som vanligt. Vi flyr fältet och åker till Bovallstrand för att gå på klippor och njuta av havsluft. Älskar att vara där, de gör mig lycklig. Att vara där med familjen är ju såklart dubbel lycka. På vägen ska jag träffa på Linda och leverera ett bord. Postar ett tidsinställt inlägg lite senare. Ta hand om varann♥



Hoppas bordet blir bra hemma hos Linda


!!!!!!!!!!!

Idag älskar jag livet extra mycke !!
Igår firade jag min underbara Älskling på hans 33 års dag - Älskar dig.
Undrar minsann vad jag gjort rätt för att ha de såhär bra ?!
-Tackar och Tar emot-


Före & Efter

Mina pyssliga fingrar har varit framme igen. Här har ni resultaten.



Nu ska de traskas

Joline har inte visat något som helst intresse av att försöka stå upp. Hon är bekväm och de är inget fel i de, inte de minsta. Men Mamma och Pappa vill ju se henne sträcka sina knubbiga små ben. Så, vi köpte en gåstol. Hon älskar den, inte att gå i den men att pilla på knapparna så de låter. De är inte fy skam de heller !


Underbar dag

Att vara hos Farfar och BonusFarmor är inte helt fel!


Vardagslyx

Jaha minsann nu är de snart helg även för oss. Castor jobbar en vecka till så tills dess får vi njuta av helgen.
Igår njöt vi extra mycke och bestämde oss för att gå ut och käka på La copita här i Borås. Super mysigt och vilken mat dom har .. Joline fick vara hos våra söta grannar som själva är beräknade att få en Bebis om 9 dagar. Hon är sådär vackert gravid, bara mage och strålar verkligen. Är super nyfiken på vad som gömmer sig därinne!
Hursom, kvällen var super lyckad och de va lite lyx att gå ut att äta utan barn. Första gången sedan fröken kom till världen. Nu ska jag gå och handla för snart kommer Jolines kusin Jaime hit och fikar. Ha en fin dag!


Kakfat & Presenter

Hittade ett kakfat på village som jag tror jag betalade 30:- för, ganska överkomligt! Äger dock inga kakor för tillfället så jag ordnade annat småplock på. En fröjd för ögat.


Jag älskar fina paket och att slå in paket är något jag gör mer än gärna. Här har jag slagit in paket i gamla bibelpapper och pyntat med lite snören, blommor och vingar. Jag personligen skulle bli glad för ett sånt paket, undrar ifall Castor blir de. Paketen är nämligen till honom då han fyller år på Onsdag. Han tror dock att paketen tillhör inredningen, de är vad jag kallar bra kamoflage !


"Mamma jag är stor tjej nu"



Mycket blanade känslor nu ju mer Joline växer. De går ju undan också. Hon blir mer och mer ett litet barn istället för den lilla bebisen hon va för några månader sedan. Jag älskar allt nytt som sker men de råder konflikt mellan mina känslor. Jag vill ju att hon ska vara min lilla prinsessa som jag bär omkring som ett litet litet paket. Men ändå vill jag se vad för liten person hon kommer att bli. Som nu hör - äta kakan och ha den kvar!

Inatt sov Joline i sitt egna rum för första gången och de gick såklart jätte bra. 06 vaknade hon och var hungrig men efter att hon ätit somnade hon om till klockan 09 till hennes mammas stora förtjusning.
Dock har Joline blivit en riktig uppesittare ocg vill inte somna förrän efter 22. Hennes vanliga sovtid är annars 20. Någon som känner igen de?


HOPPLA

Jag beställde ju en Gunghäst till Joline förra månaden från en av Campadres kampanjer. Igår hämtade vi den på posten och nu står den så fint nedanför Jolines säng. Är den inte underbar?!


Badkruka?

Onej!! Den genen har ingen av oss fört vidare till Joline.


Något säger mig att den där lilla poolen kommer användas flitigt i sommar.


Bada Bada Bada

Jaha serru idag ska de badas. Jag ska INTE bada då jag är en badkruka utan dess like. Men eftersom jag bestämma vad Joline ska göra så ska minsann hon bada och kul ska de va! Skämt åsido - igår handlade vi en pool till fröken och vädret verkar samtycka med ett bad på altanen. Givetvis fick hon också en traditiomell badanka.


Kommer bilder senare under dagen. Nu ska jag se om jag kan få tillbaka snöret från min tröja, det har blivit Jolines favoritleksaker nuförtiden.


Pysslat

Joline somnade som en stock efter frukosten och då passade jag på att flytta om lite. Skruvade upp en hylla i köket och pyntade med lite mys. Vad tycks?



Ramen där de står MIN ÄNGEL var förut en helvit ram som jag fixat till, inuti finns bild på Joline och hennes fotavtryck.


Lundmyr Of Sweden

De har väl inte ungått bloggen att jag älskar Lundmyr Of Sweden märket. Joline har massa kläder, filtar och snuttefjur med deras fina hjärta på. Nu har Campadre en kampanj med just Lundmyr. Passa på att fynda bland fina kläder innan de tar slut.


Nytt på väggen

Jolines första mössa och napp pryder nu våran vägg!


Sugen på en egen anslagstavla?
Hojta till - [email protected]


Vardag igen

.. Så var man tillbaka från en liten minisemester från vardagen. Köpenhamn är verkligen helt underbart för en weekend. God mat & Dryck & givetvis de bästa sällskapet man kan tänka sig - Castor och Joline!

Men nu är de vardag igen och dags att ta tag i de vardagliga, vilket är mysigt de också. har ju turen att vara mammaledig och hemma med världens gladaste lilla bebis. Upptäckte i fredags när vi satt och åt på ströget att lilla prutten fått en tand, en liten söt liten tand i underkäken. Sylvass! Senare samma dag såg jag minsann en granne till tanden, så två små tänder har kikat upp och *peppar peppar* så verkar hon inte må så dåligt över de. Hon har dock vaknat på natten och varit väldigt ledsen men de räcker att man tar upp henne så åker tummen in och hon somnar om. Min lilla bebis så stor, men ändå så liten.


(Myser på Ströget - Köpenhamn)