Sjukstuga

Älskade lilla Joline. Idag har hon varit så ledesn så ledsen och efter ett tag förstod jag varför. Stackarn hade 40 graders feber. Flytande alvedon kräktes hon upp så jag begav mig till apoteket och köpte stolpiller och nässpray. Nässprayen va mest i förebyggande syfte, alltid bra att ha hemma tänkte jag. Väldigt imponerad över hur pigg hon ändå är. Vart ledsen från och till vilket hon aldrig annars är men mestadels har hon babblat på och levt rövare som vanligt. En annan ligger ju i sängen och ömkar hela dagen när man har feber.
Vet inte om de beror på vaccineringen hon fick i Fredags, om de är tänder eller om de bara är så att hon är sjuk. Hursom, sjuk är hon iallafall och jag tycker så synd om henne. Nu innan läggdags har hon 38,9 och sista alvedonen ska hon få. Tänk vad hjälplös man känner sig.


När man är sjuk får man sova huuur man vill !


Tävling hos Ann-Charlotte

Va me & tävla du också om en riktig pysselpåse. Passar mig perfekt då jag är i pysselfarten nuförtiden. Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen.

Kika gärna in på hennes blogg ändå, hon är jätte duktig.
→ Ann-Charlotte


Glöm inte ..

.. Era mammor på Söndag!

Denna tavlan knåpade jag ihop idag. Rätt nöjd! Sugna på en egen ? Hojta till!


5 månader


Våran skatt! Idag var de 5 månader sedan vi fick äran att träffa dig för första gången.



Dagen firas med BVC, sprutor och feber.
7370 g och 68,5 cm lång. Min stora fina & duktiga prinsessa.

I present av Mamma och Pappa fick hon denna :

Den älskade Maileg kaninen. Hur söt är den inte ?


Underbar

Fick denna bilden av min bror nyss



Min brorson Leon tar en tur på cykeln ♥


P A N I I I I K ! ! !

Ja som rubriken lyder så fick jag igår panik. Paniken höll sig ända tills imorse när jag fick svar och blev lugnad.
Igår satt jag och pillade me bloggen, skulle radera min under blogg (bloggen som jag använder för att pröva mig fram med design och liknande) MEN de slutade med att jag raderade hela bloggen. Aaaaaah vad gör man ??
Förlossningsberättelse, graviditeten, magbilder, hundbilder, indien minnen allt ALLT finns på bloggen. Jag vet jag vet, man ska spara över till ett annat minne men nu hade jag inte gjort de och allt va borta - *poff väck*
Jag mailade supporten illa kvickt och fick inte svarförrän imorse så jag gick och la mig med ont i magen - men som ni ser så finns bloggen här idag så tack supporten! Nu har jag lärt mig de också . . .

Så idag ska jag "fira" med att åka till Fritsla tyglager och köpa något som jag önskat mig till Joline. Idag tar jag saken i egna händer


Jag fullkomligt älskar den och den kommer bli en fin detalj i hennes rum (fram tills att hon kan ta tag i den och tugga på den som allt annat)
Ska även förbi Horndals blommor idag och prata med dom om ett eventuellt sammarbete. Kul va?
De går rätt bra med pysslandet nu så jag står i valet och kvalet på om de kanske är dags att ta steget till ett eget litet företag ?!


Jag & Joline önskar er en bra dag ♥


Just Nu

Sämre kan man ha de va ?


I´m alive

Oj här har de varit tyst ett bra tag nu. Har måååånga bollar i luften just nu. Återkommer nog senare och berättar vad jag har i görningen♥


Viktigt

Bra att ha i hallen för att inte glömma viktiga saker


Vill du ha en egen ? 200 :- inklusive frakt

[email protected]


Sömntuta



4 timmar senare.

Klockan 05 hade jag en hungrig men ack så glad liten tjej som jollrade i sin spjälsäng. Då hade hon sovit 9 timmar i sträck så jag förstår att hon inte ville sova. Nu sitter hon och myser i sin babysitter med sin favorit leksak. Hon ser grymt fokuserad ut och ska stoppa in den i munnen o suga på den. När jag smakar på den inser jag inte varför hon ska envisas med att äta den när hennes banangröt är så god.
På tal om banangröten, där har vi en given favorit. En hel portion på morgonen och en innan läggdags. Magen verklar klara de bra.

Nu blir de vovve mys på golvet♥


Resultatet ! !

Stolen som jag fyndade för 50:- på loppisen är nu färdig. Blev mycke nöjd & är rätt säker på att den kommer att göra sig fint i Jolines rum ♥

Lovar en bättre bild senare. Tog denna med telefonen. Ska även visa lite annat jag gjort idag. PysselMamman va de ja !


Måla Måla

Här lyser flitens lampa


1 år

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej de är ingen vanlig dag
För det är Jamies födelsedag
Hurra Hurra Hurra

Grattis min älskade brorson ♥


Små detaljer . .






Lite små detaljer i vårat hem


Mysig start på dagen . .

 . .Ännu en gång tyckte Joline att 06 va en bra tid att starta dagen. De tyckte minsann inte jag. Så efter att ha myst henne till söms så låg vi i sängen till 09.30 - magisk sovmorgon!
Nu har vi ätit frukost, hon banangröt och jag kesella med fun light. Efter kladdkalaset med gröten så tog Jolines sig ett bad och denna gången gillade hon de igen. De går upp och ner de där. Men jag märkte att hon va rätt så skeptisk i början men när hon fick en mugg att leka med så var badskräcken som bortblåst.



Idag blir en lugn dag, känner mig lite halvförkyld så de blir inne mys med Joline. Kanske tar oss en liten promenad sen för att få lite luft. Annars kommer ja nog måla lite. Börja med renoveringen av stolen kanske ?!

Vad gör ni idag ?


Loppis

Ja då har man deltagit på en bakluckeloppis också, första och antagligen sista gången. Bra ställe om man har små krafs man vill bli av med, men för mig som ville sälja lite mer shabby grejjer för mer än 10 :- va de inget höjdar forum. Fick sålt en tavla och delade ut 13 flyers med reklam iallafall. Hoppas någon hör av sig, vore kul. Borden tyckte folk var intressanta men man märkte att promblemet låg i frakten.

Om någon av er som var intresserade av borden läser nu : Hemleverans inom Borås är absolut inte omöjligt!

Men nu har jag fått ut lite reklam iallafall, får se vart de leder.

Jag hittade en stol som Joline kommer få sitta på när hon blir lite större. Imorgon ska jag börja göra om den, ska bli kul att se vad de blir av den.

Här har ni iallafall före bilden -


Loppis

Nu beger vi oss mot byttorp för att se om jag får sålt några tavlor eller bord. Vi kanske ses ?!
Kanske bloggar från telefonen under dagen ♥


En första & En sista

Vilken underbar dag detta varit. Joline ville ha upp mig redan vid 06 och tyvärr så är de ju hennes lagar som gäller här. Inte mig emot då jag älskar hennes sällskap speciellt på morgonen då hon är som gladast. Men nu strax före 23 är ja ganska sliten efter en lång dag.

Sista gången på massagen idag, jätte tråkigt. Älskade verkligen den stunden på fredagar. Nu får vi fortsätta här hemma istället, de ksa också bli mysigt och en ny punkt på vecko schemat.

Joline stjärnade sig lite extra på massagen idag och vände sig från rygg till mage (ni föräldrar förstår ju den lyckan). Så stolt man blir vid sånna milstolpar. Snart kryper hon väl omkring och man får väl nästintill jaga den lilla busen.

Imorgon är de bakluckeloppis på Byttorps IP kl 10, fixat en del tavlor och bord- Ska bli kul och se intresset även om jag tror att de kan vara fel målgrupp där. Vi får se. Joline ska iallafall vara med Farfar och BonusFarmor ett par timmar där för första gången. De kommer bli kalas och jag hoppas att Joline inte är allt för mammig imorgon. Vill ju inte skiljas från en ledsen bebis, de klarar mamma hjärtat inte av . .

Vad gör ni i helgen?


kÄrLeK


Hur blev hon så stor ?

Vi har varit i valet och kvalet på om vi ska köpa ny bilbarnstol eller om vi ska vänta med de. Vi har kikat och pratat med återförsäljare och även med NTF. Man kör ju sin dyrbaraste skatt och då vill man ju ha de säkraste.
Vi hade Maxi Cosi Cabriofix som babyskydd och konstaterade att vi skulle fortsätta med samma märke. Nu har vi en Maxi cosi mobi, hur bra som helst. Joline sitter som gjuten där i. Liten blev plötsligt så stor.


Dagen idag kommer vara lika lugn och sansad som tidigare veckan har varit. Joline ville ha morgon klockan 06 så Mamma är väl sådär pigg. Älskar verkligen att vakna av hennes Joller, jag blir varm i hela kroppen. Men ikväll när hon går och lägger sig ska jag tala om för henne att de är mysigare att sova lite längre och vakna med ett leénde runt ... 09?
Älskade lilla skitunge♥


Njuter

Jag, Joline & vovvarna spenderar dagen på altanen. Hon trivs som fisken i vattnet i sin vagn - tummen upp för de köpet!


Nya bord i samlingen ..

Börjar bli färdig med borden till loppisen. Ett är present men annars är dom till salu.


Bildbomd - Jolines Namngivning!



Tack alla som kom och gjorde Jolines dag helt underbar ♥


Vilken helg ! ! !

Ja helgen sprang förbi lika fort som grannens katt när den ser Buster och Diva!

Nu är de officellt, nu heter våran dotter Joline Astrid Good. Namngivningen blev en succé och jag vill tacka alla som var där och gjorde Jolines dag så speciell. Massa värme och presenter och gudmor Emma gav utan tvekan den coolaste presentet - En helt egen rosa racerbil!


Hur cool som helst!

Denna helgen har vi även kollat på hus som vi ville hyra, men de va 24 stycken till som ville hyra de och lotten föll inte på oss. Jag är inte ledsen för de.
Istället fick jag för mig att möblera om de hemmet som vi faktiskt har. Så Joline har fått vårt sovrum och vi fick hennes - Kalas bra! Ska visa bilder imorgon.

Har även varit på Horndals Trädgård i Kinna och visat mina tavlor, så snart mina vänner kommer ni kunna köpa dom där. Kanske även borden jag gjort- vi får se, håller er uppdaterade.
Kommer en mer utförlig uppdatering under morgondagen.


Babymys . .

Idag står de mys på dagens schema. Mikaela skickade meddelande och undrade om jag och Joline ville följa med på Babycafé på öppna förskolan - Ja självklart. Ska bli mysigt att träffa andra mammor och deras guldklimpar. De är där vi är på babymassagen och de är väldigt mysiga lokaler.

Igår tog hela familjen en promenad ner till stan för att äntligen skaffa en ny telefon. Min har varit såå kass i mer än ett år och nu äntligen gick bindningstiden på TRE ut och om jag är överlycklig. Hatar verkligen tre och personalen på företaget, så nu har jag tele2 precis som sambon min. Givetvis är jag nu också ägare av en iphone 4 och so far mycke nöjd.

Vad gör ni idag?


Nöjd . .

Jag blev glad när detta mailet damp ner i inkorgen. Kul när folk blir nöjda!


Frida beställde denna tavlan, hon valde texten & jag utformade resten!


Namngivning

Joline har hållt låda sedan 06.30 imorse, överlycklig liten tös de där. Nu har hon fått gröt och ammats och sover nu som den prinsessa hon är i våran stora säng. De gör att hon ser ännu mindre ut!
Varning för bajs!
Nu är de inga små flickfisar i blöjan längre, sedan hon började med att äta vanlig mat så är de rediga laddningar där i. Hemskt ledsen men jag var bara tvungen att skriva de.

Hur som ..
... På Lördag är de äntligen dags för Jolines namngivning. De gick fort minsann. Bordsdekoration är fixad, idag ska jag skriva inköpslista på mat och ingridienser till tårtorna.
De är en del som ska fixas men jag tänker absolut inte stressa upp mig, blir saker och ting fel eller försenade så spelar de ingen roll. De ska bli mysigt att släkt och vänner kommer för att träffa Joline - de är de viktigaste.

Nu ska jag diska och plocka iordning innan Joline bestämmer sig för att hålla sin mamma sällskap. Tråkigt att fixa med sånt när hon är vaken då jag bara vill pussa på henne.
Kikade in i sovrummet precis där hon ligger med tummen i munnen och nedanför ligger hennes två bästa vänner ~Diva & Buster~



Underbar dag . .

Liksom alla dagar med min familj var denna en i raden av mysiga dagar.
Eftersom Joline äter mer och mer fast mat (tänkte skriva föda först men de lät skumt) så var de dags att införskaffa en matstol till henne. Så de blev en liten tripp till IKEA och givetvis fick vi med oss en del annat också men stolen och lite tallrikar till lill fröken fick vi med oss!

En något kladdig dam mumsar i sig gröt i nya stolen.

Vi testade ju sittdelen till vagnen häromdagen och insåg då att den inte gick att vända vilket jag var säker på att de gick. Men ikke!
Så eftersom de snart är dags med sittdel så insåg jag att vi nog fick skaffa en ny vagn.
En Babytravel Milano blev de då den går att ha vänd åt bägge håll - Mycke bra!
Idag tog vi premiärtur och de gick ju kalas.

Blev helt plötsligt kallt som attan också så de blev åkpåse. Joline verkade trivas iallafall.

Annars är pysslet i full gång hemma. Lördag den 14:e Maj så ska jag sälja tavlor och även sådana bord som i detta inlägg på bakluckeloppis. Så har ni vägarna förbi byttorp i Borås och är sugen på ett bord eller en tavla så kika förbi.


Före och efter ..

Före :


Efter: