Utvecklar ett beroende . .

. . .dessa celmentiner. Kan inte ens räkna hur många ja käkat idag.



WSPA

Fick hem mina uppgifter förra veckan. Donerar nu pengar varje månad till utsatta djur:
 WSPA - World Society for the Protection of Animals.
Hoppas min insats kan göra något för alla dessa djur. Gå in o kika, bidra lite ni me!





















Morgonpromenad

Finns inget som får mig på bättre humör på morgonen än när solen skiner. Hörde när ja låg med huvudet under kudden att de regnade men när ja gick upp 10 minuter senare så sken solen och de va nästan t.om lite varmt. Så denna dagen börjades med en morgonpromenad. Nu sitter jag och mumsar på en clementin o njuter åt korkade amerikaner på AFV.
Ska iväg o jobba senare idag men jag tror de blir en sväng på stan först. Ska köpa nya sneakers hade ja tänkt men har inte hittat nåra som fallit mig i smaken än. Hittade ett par i Gbg men nåt fick mig att inte köpa dom och de ångrar ja nu.

Vad ska folket göra idag?

Jag ska nu iallafall lägga mig på golvet och mysa me min hund
























Glass!

Givande dag på jobbet ? Nej inte så ! Va rätt lugnt faktiskt. Vi hade ju utbildning i Torsdags och våran grupp (Jag,Mana o Davide) vann mest
poäng i lite olika tävlingar som vi hade och idag skulle jag får mitt pris: En flaska vin. Givetvis glömde jag den på jobbet men skit i de de finns ju fler.

Jag o korre bestämde iallafall att vi ska till Lager 157 på onsdag, han har aldrig vart där så jag ska visa honom runt i Gällstad.

Övade mina shopping vanor redan idag då jag inhandlade ett halsband från Cocoo 
som jag fick ett riktigt HA begär av. Fick tipset från Kellys Blogg   då hon hade en tävling där vinsten va en utav dessa underbara Glassar
Får väl se när den behagar att dimpa ner i brevlådan.

Har ni haft en bra kväll annars ?
                                                                                                                                                                 

Lönehelg .

Lördagen är kommen, lönen är här och folk vill slösa. Åkte ner till Göteborg idag för att stilla shoppingtarmens ryck. Uj Uj Uj, känner att lilla Borås räcker och blir över en dag som denna. Folk va som tokiga, alla  ville bli av med sina pengar. Jag som hatar att knö trots mitt yrke fick lite lätt panik. De blev en jacka och sedan tillbaka till tryggheten Borås!

Nu sitter ja hos mina föräldrar och myser med deras 2 dagar gamla goldenvalpar, väldigt söta trots att dom inte har ögon. De pratas affärsideér hit och dit men jag håller mig på min kant här vid bloggen. Har ni haft en bra helg?
Jag är glad att jag inte jobbar iallafall. Pratade me Jennifer som berättade att dom hade haft kaos hela dagen/kvällen. Tyckte synd om henne men kände också tacksamhet till att jag sitter i lugn o ro utan att behöva vara trevlig o servera folk sprit.
Imorgon är de "pokerkväll" med jobbet. Jag ska  inte spela utan jag ska mest vara med och se till så . . hmm . . Mana vinner ! Jag suger på poker så jag ska bara värma me min närvaro. Återkommer efteråt och säger hur de blir OM de blir av vill säga. Alla som jobbar inom restaurang är rätt sega på Söndagen så. .
Ha en fortsatt bra helg iallafall, jag ska nog flika in med mina  kommentarer i disskusionen om den perfekta affärsidén.


..

Fredag 13.15

Jag är ingen person vars humör påverkad av vädret. Men detta gråa som pågått nu ett tag börjar tränga sig in på mina nerver. Är inte på dåligt humör men jag känner mig trött, trött för att de är mörkt 24 timmar om dygnet. Vetskapen av att detta bara är början på den tråkiga hödten och vintern gör mig lite . . Nedstämd?!

Drikcer min andra kopp kaffe efter att ha varit ute på promenad me djuret. Försöker planera dagen men de ser mest ut som en salig röra i mitt tänkande idag. När jag sitter vid datorn innan min dag riktigt börjat brukar jag lalla runt på massa olika sidor, läsa o ha mig. Idag orkade jag inte. Blev ett besök på         | Lupum-Konsten Att Vara Ett Svin|

Detta är en blogg som jag nog läser iallafall 2 ggr om dagen, den är annorlunda. Han verkar vara en kille som faktiskt har en o annan häst i sitt stall. De han skriver skiljer sig från mängden. Även  om jag kanske borde skaka på huvudet över hans inlägg så njuter jag. Läsvärd!

Åker o solar nu i hopp om att lite färg kanske får en på bättre humör i höstrusket .





Tristess.

Idag har vart en extremt seg dag. När ja har tråkigt då kan de hända att jag bakar. Idag blev de kanelbullar


Så här har ni bilder på min kreativitet denna onsdag!


Nu ska de utbildas


Vanlig dag (natt) efter jobbet, Diva i knät, vänner på tv och en sovande Castor i sängen.

Älskar att sitta o slösurfa efter jobbet de är härlig avkoppling. Oavsett om de vart mycke o göra så varavar jag ner såhär. De va match idag, och någpn måste hört mitt inre klagande då kanalen inte funkade och matchen inte kunde visas. Sura gäster men en glad Liza. Detta ledde till att jag o Mana i vanlig Tisdagsanda kunde gnälla o ha oss i baren. De gör vi galant!

Ledig imorn, då ska jag vika tvätt. Wohoo. Skönt när de är gjort men de är att få tummen ur som är de svåra.
Skit samma.

På Torsdag är de utbildning på jobbet. Inte riktigt fått reda på vad vi ska göra men de är iallafall Servisutbildning och merförsäljning. Allt för att vi ska sälja mer och tjäna mera pengar till våra chefer. Logiskt!
Ska bli kul då de är ett extremt kul gäng som jobbar där. Blir lite lunch o sånna saker, precis så som vi gjorde när vi öppnade för att lära känna varann. Så mellan 10-16 kommer Liza sitta i skolbänken igen och de ska faktiskt bli kul.

Har verkligen inget vettigt att skriva så jag avslutar . . . här !





Olustigt .

Denna årstid suger verkligen. Kan räkna antalet fina dagar de senaste med en hand, även om jag bara haft 3 fingrar. Vet inte om detta bara är borås eller om alla haft de såhär? Lider med er isåfall.
O förkylningen vägrar släppa och jag har inte tid att vara ledig, kommer få leva

 

 med denna FOR EVER. Jag mår inte dåligt men ja tycker personligen de är sjukt ofräscht att gå runt o va snuvig o hostig när du jobbar inom de yrket jag faktiskt gör, tänk om mina chefer kunde tycka desamma.
Vet inte om de är p.ga detta som ja känner en känsla av olust i min kropp men så känner jag iallafall, olustig! (snytpaus)

Skit samma, jag lever så va fan gnäller jag för. Men för säkerhetsskull ska ja gnälla lite till.
Jobbade hela förra veckan och med alla nedskärningar som alla företag gör kan ju inte vi vara sämre så vi e ju lite personal på MASSA gäster. Detta visade sig i Lördags då vi va 2 servitriser och en himla massa gäster. Detta ledde ju givetvis till usel  service. Anledningen va ju givetvis för lite personal men sen också vilka sällskap vi hade. Jag fick ju turen att ha Mc Donalds, den yngre generationen. Har aldrig varit med om ett lika krävande sällskap och så grisigt. Tror dom gav igen för hur illa folk beter sig på deras jobb. Problemet med dessa pojkar och flickor va att alla inte va 18 fyllda, vilket gjorde att mitt jobb blev svårare. Hålla koll på 20 ungdomar som givetvis vill dricka alkohol men inte får, de är inte de lättaste. De löste sig då alla belv utslängda kl 23 (skadeglad och ska aldrig mer ät på Mc Donalds). Denna kväll gjorde att jag hoppas att mina chefer inser att vi faktiskt behöver vara fler som jobbar. NU är de färdig gnällt.

Är ledig heeeeela helgen, ska slösa pengar och bara ha de allmänt bra. De va längesen ♥




Snart är de dags

Stackars Mana, hon har fått lunginflammation. Börjar detta inlägg med att säga att jag verkligen tycker synd om henne och hoppas hon kryar på sig efter 10 dagars sjukskrivning ♥

Andra dagen på min arbetsvecka är över, klockan är 02.17 och jag sitter me datorn i knät medans jag har vänner i Dvd:n, skön avslutning på denna afton må jag säga.
Vart två lugna dagar än sålänge, får väl se vad resten av veckan o framförallt vad helgen har att erbjuda.
Min chef med familj va där o käkade idag och servera dom är lite press för våran del. Alla vill visa sitt bästa då han faktiskt är den som har oss anställda, klarade de givetvis galant men iallafall!

Före jobbet idag shoppade jag, såndär shopping som gav mej lite ångest då jag EGENTLIGEN inte har råd (nu i vuxen ålder har ja äntligen fattat vad "egentligen" inte har råd betyder). Men, jag gick plus idag. Efter att ha satsat 80 spänn på en såndär jack vegas maskin som jag egentligen tycker e pisstråkig så fick jag iallafall ut 1100så de va ju okej. Allt som allt hade jag iallafall närmare 2000 kronor i plånboken. De betyder mer shopping för Liza.

Oj nu vilken dag som helst blir jag faster, håller tummarna för att ungen ploppar ut snart- börjar bli otålig.



Här inne ligger lilla Leon eller Nellie o gror o vägrar komma ut. Ser verkligen fram emot detta.
Bra med andras barn så slipper man allt tråkigt som skrik, matande o massa smutsiga blöjor.
______________________________________________

Tror ja ska äta upp min celementin o sen halvsomna i soffan, för att gå till sängen direkt vore ju extremt korkat!





(",)

Bra dag idag. Vet inte varför men de känns bra. Håret blev bra, sminket blev kanon o förkylningen ger med sig sakta men säkert.
Ska alldeles strax jobba och ännu en dag med att vara trevlig o serviceminded ligger för mina fötter. Jag och Emma gjorde ett galant jobb med att få våra gäster att känna sig speciella på våran avdelning i Lördags. Slutade med att folk ville pussas, där drog jag gränsen faktiskt.
Hade dock en gäst som va hos oss förra helgen som blev rättt dragen och av "misstag" tog han mig på mina bröst. Han insåg sitt misstag och gick hem efter de. Han kom i Lördags och bad om ursäkt och jag kunde inte annat än att brista ut i en enorm skratt attack. Men vi redde ut situationen iallafall, de va extremt kul att han faktiskt bad om ursäkt. Han hade tydligen tänkt på detta hela veckan och hade hoppats på att jag jobbade den kvällen så han kunde dela sitt tal med mig. Kul!

Nu ska jag slänga på mig kläder och åka till jobbet. Ha en Otroligt bra dag ♥






































Sjuk så sjuk . . .

Jag är sjuk. extremt sjuk. Så fort jag öppnar munnen börjar jag hosta o de kliar så i halsen att jag vill riva av den o kasta ut den från balkongen. De är okej att jag är sjuk, åroblemet ligger i att jag måste jobba idag. Fullbokat p.ga den där Oktoberfesten vi envisas med att ha varje år.
Hade jag suttit på ett kontor o knapprat på en dator så Okej, men servera mat o låta som man gör om man äter griffelkritor. de är ofräscht. Men tyvärr ed e så när mina chefer bestämmer sig för att sparka halva personal styrkan för att spara in pengar. Då får man ställa upp.

Annars har denna veckan varit lugn. Fick stillat min shoppinghunger i Torsdags genom att köpa saker som jag VERKLIGEN behöver. Mår alltid jätte bra när jag shoppat, oavsett de är nödvändigt eller inte.

Igår umgicks jag med Bror o hans tjej, som ska ha barn nu vilken dag som helst. Hon är så tjock så de känns som om hon kommer att explodera. Så snart så kommer jag att vara faster minsann.



Åker o solar nu tror ja ♥


.

Ledig idag o de ska firas med att gå ut en sväng. Borde inte de egentligen då ja e grymt förkyld o måste vara i toppskick för o jobba lördag. Vi får väl se hur de går . .

Hösten i sitt esse . .

Strålande sol, oranga färger o mössa. Bästa vädret för en promenad me mitt odjur ♥


Trött o Sliten




Söndagen kom fort minsann. Idag är de kolsvart ute dessutom, lagom kul årstid när de mörknar så tidigt. Går ju runt o är halvsovande hela dagarna.

Igår va en sådan dag när alla skulle ut o tidigt kom dom vilket ledde till katastrofal fylla igår. De spyddes lite här och där, hånglades i varenda hörn och tafsades på varann. Alkohol tar fram de bästa ur folk och deras förhållanden håller nästan aldrig efter en kväll ute. Verkar svårt o skilja på vem man hånglar med eller drar med hem. Sånna saker gör att jag älskar mitt jobb, skadeglad som man är lite till mans så blir min själ glad av alla dessa intriger.

Är så trött att de är svårt att skriva. Gäspar så ögonen rinner och då är de som att vara full o skriva. Sitter hos mina föräldrar nu, fått mat o kaffe. Underbart me Mammas mat, inget som slår de ! Ska försöka få tummen ur o sätta mig i bilen men de går segt. 1000 saker som kommer emellan. Nu åker jag . . . Snart!

Bull Mania...

Min kaffekokare är sönder! Ni ser ju vilka problem som försigår i mitt hem, Får åka o köpa en ny idag, vilket visserligen är roligt - Godtagbar ursäkt till att handla ! Eftersom det idag är kanelbullens dag (en ursäkt till att flöta sig i flottiga bullar) så måste jag ju kunna dricka kaffe till detta. Där fick jag minsann ihop de!

Nu har jag snart varit igång me jobbandet i en vecka och de känns som jag inte ens haft semester då de varit så intensivt och grymt mycke att göra. Nu kommer de igång igen efter semestrar o liknande. Att oktober kommit ska vi fira med oktoberfest med outfit o hela köret. Så har ni inget för er Lördag den 11:e oktober kom och se hur idiotiska vi ser ut.

Ska faktiskt gå och leta upp min höstjacka nu, se om jag kan ha samma eller måste köpa en ny.






































Välkommen hem Liza - Tack ska du ha!

Sådär va mina 2 veckor i värmen över, de känns nu 3 dagar efter hemkomst som de va evighetersen jag va där.
Jag har haft de grymt bra iallafall, 35 grader varmt o 28 grader i havet - Då kan t.om badkrukan Liza tänka sig att ta ett dopp. Så poolen byttes faktiskt ut när jag fått smak för de varma men dock oerhört salta vattnet.
Kommer inte orka skriva om alla grejjer ja gjort men jag har haft de bra och jag trivs med att vara hemma igen också trots att de har regnat sen vi kom hem. Den som tror att de alltid regnar i Borås har minsann rätt.
Sjukt hur fort man kommer in i vardagen igen!