Bord

En bäställning klar och levererad. Älskar dessa borden!


Fullspäckad dag

Gårdagen var väldigt produktiv. Dammada, dammsög, fixade och donade. Nu hänger nytvättade kläder på torklinan i solen och jag ska försöka ta tag i dagen. En hel del på schemat idag. Ska vika tvätten som redan torkat, Bvc med prutten (undrar vad hon väger nu) , vattna, plocka ordning och packa. Packa jaha då. Ikväll åker vi och lämnar hundarna på hundpensionat för att sedan fortsätta mot Varberg där vi ska spendera natten för att därefter åka till Köpenhamn. En mysig helg i köpenhamn med min underbara familj, vad kan man mer begära ? Bloggningen kommer att utebli men ja ska se om ja kan få iväg ett par tidsinställda inlägg.
Bjuder på en bild på en underbar ängel jag köpte hos mysiga Stina häromdagen. Är den inte underbar?


Canvas

2 tavlor klara för att flytta hem till nya ägare!



Intressrade av en egen ? Fantasin sätter gränserna.
200:- för canvas med text!

[email protected]


Sommar ?

Är de såhär sommaren känns? Kan inte påstå att vi varit bortskämda med sol i Borås så när den väl kikar fram blir man en riktig solpundare. Man märker hur värmen tar på Joline och likaså på hundarna. Vovvarna ligger mest utslagna på altanen, gärna i skuggan. Joline är vaken och sover om vart annat men tycker om att vara ute hela dagarna. Nu tar hon en liten tuppis och jag håller på att fixa med lite beställningar på tavlor. Håller även på att göra en prislista som kommer komma upp med lite smått och gott. Men så länge solen är framme blir de inte så mycke dator häng.


(Sommar mys på gräsmattan - filten fick hon i 6 månaders present av oss)


06.35 ....

... För exakt 6 månader sedan förändrades våra liv. Vi kunde aldrig ana hur, men dom förändrades för alltid. 06.35 för ett halvår sedan såg Joline dagens ljus för första gången & vi blev dom 2 lyckligaste föräldrarna i världen. Vårat älskade lilla barn vad vi älskar dig, tack för att vi fått träffa dig♥


Midsommar = Ledigt = Kass Bloggning

Eftersom Castor är hemma med mig och lilla prutten så blir bloggen liggande på hyllan då jag såklart hellre umgås med familjen. Idag bär de av till väskusten för att fira midsommar i Bovallstrand hos min mormor. Jolines första midsommar. Min bror kommer även ner från gävle med sin familj så den firas storartat med kusiner och syskon. Ska bli super mysigt. Nu ska jag fortsätta packa men bjuder på en supersöt bild på lilla fröken!



Nähe de gick inte ladda upp bild ne!


Trött Mamma & Pappa

Vilken skum natt detta blev. Joline har sedan hon börjat med gröt och ersättning till kvällen börjat sova riktigt bra. 2 nätter i rad nu har hon vaknat och varit Jätte ledsen och skrikit rakt ut. Mer eller mindre otröstlig. När inte ens tutten hjälper då är hon ledsen. Igår vaknade hon med ett öronbedövande skrik och vi vyssade, pussade, försökte mata och hade oss. Tillslut kom de en jätte rap och hon blev sitt vanliga glada jag igen - en stund.
Efter ett tag va hon ledsen igen och så har de varit under natten. Ingen feber men jag märkte imorse att hon är väldigt snuvig. Känner i munnen om de kan vara tänder på G och visst känner man att dom ligger där och gror men inget som är på väg upp vad jag känner iallafall.

Nu har vi varit och badat med hundarna och Joline ligger i sin saccosäck och njuter av livet.


För evigt i mitt hjärta . . .

. . . & nu också på min kropp. Mamma älskar dig♥


Mamma jag Älskar min stol

Här trivs jag allra bäst. När jag inte kramas med Mamma och Pappa så är min bilbarnstol favoriten!


När hände de ?

När blev liten så stor? När blev de lilla spädbarnet som inte ens kunde vända på huvudet, när blev hon en sittande liten bebis?



De är extra roligt att ramla och rulla omkring. För ramlar, de gör hon !


Hipp Hipp . .

. . Hurra Hurra Hurra Hurra. Så va man 24 år - Grattis till mig!


Sommar tårta

Nu är tårtorna färdiga och jag njuter av min sista timma som 23 åring. Imorn fyller jag år och vem kunde ana att jag skulle ha min alldeles egna underbara familj innan jag fyllt 24.


Gunghäst

Föräldrar, titta vad jag hittade *trumvirvel*



Är den inte underbar ?
Den går loss på 1245:- MEN är man medlem på campadre så kostar den 619:-
Finns i flera olika färger nu då Teddykompaniet har kampanj hos campadre.
Är du inte medlem, bli de HÄR

Kan knappt vänta tills den dimper ner i brevlådan (eller avin iallafall)


GulliGarE ?

Lägger upp en video som kanske inte upprör lika mycket!


Hund & Bebis

De är många som undrar hur de går att ha hundar och Bebis. Här ska ni få se svaret på den frågan.


Hur spenderar jag dagen ?

Här får ni hur min dag kommer se ut - i bilder!



Avundsjuka?


Min håriga Bäbis

Tänk att lilla Diva blev 5 år igår. Min älskade håriga bäbis♥


Sommar & Sol = Kass uppdatering

Dålig uppdatering minsann, av olika anledningar. Sjukdom, sol och pyssel. Men nu är iallafall Joline och Castor friska, men nu är de min tur. Wohoo...

Hur som .. Har en fråga framförallt till er som läser bloggen som bor i närheten av Borås. Funderar på att börja sälja lite tavlor och bord här hemma, finns de intresse tro ?

Hojta till antingen här eller på - [email protected]