Matvraket ska vaccineras!

Ja nu är de dags för vaccinationen som man gör vid 3 månader. Hoppas Joline klarar sig från feber och alla andra biverkningar. Tycker hon haft sin beskärda del av sjukdomar för sina 3 månader.
Har försökt att prata med henne om detta idag men jag tror inte hon förstår! Vi får se om vi måste ta ett till pepptalk precis innan. Mammas lilla tjej!

Vet inte vad som hänt men den senaste veckan har hon börjat äta något makalöst mycke framförallt på nätterna. Hon kan vakna upp till 5 gånger på en natt och vara vansinnes hungrig. Mjölk finns de ju så de är inte så att hon inte får i sig. Imorse låg hon och åt i över en timme på bägge brösten. Någon som känner igen detta?
Kanske är någon 3 månaders grej ? Ska kolla med Söta BM Berit idag och se vad hon säger. Jag vill ju göra annat än att agera mjölkfabrik ...

Hur spenderar ni helgen mina vänner ?


Kommentarer
Julia

Jag är verkligen inte expert men har själv haft samma problem. Skulle tro att hon vill äta ofta för att hon vill få till ännu mer mjölkproduktion eftersom hon vet att hon kommer behöva mer när hon växer. Alltså inte medvetet så klart men naturen har löst det så, så säger iaf min BVC-tant att det funkar. Går därför i perioder hur ofta de äter så att tillgång och efterfrågan är i fas och det lugnar nog ner sig snart. Hoppas vaccinationen går bra!

2011-03-25 10:37:16
URL: http://logikenligtjulia.blogg.se/
Ida & Jouline

Jouline tackar o bockar =)

Lilla J blev jätte dålig efter sin 3 månaderspruta så jag hoppas att Joline slipper det.



Hihi BVC sa till mig att när J åt extra mycket det va då hon gjorde ett skutt på kurvan i både längd o vikt =)

2011-03-25 11:03:38
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Emmy- Mamma till Jack och Link



Dom har en jättekraftig tillväxt period vid tre månader!

2011-03-25 11:19:46
URL: http://artanimagen.blogg.se/
en liten del av mig

Hoppas vaccineringen gick bra! det brukar ju göra det, hoppas hon slipper biverkningar!



Helgen spenderar vi med att packa, rensa och kolla på hockey:) Vad gör ni själva?

2011-03-25 20:20:53
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Sara

Det är säkert en tillväxtperiod, tror det brukar ske för dom små runt 3 månader! Därför hon vill ha lite mer att äta, så hon kan växa och bli stor :D

2011-03-25 21:55:18
URL: http://www.smuliz82.blogspot.com
Tess

Oh, den där "gick" minsann Junie också omkring i idag, tills hon spydde ner den..

usch då, den där vaccinering var inge kul tyckte vi..och om 2 månader är det dags igen.. :/ Men det är ju bra för dem iaf får man tycka. Vi har varit och badat idag så helgen blir nog lugn tror jag, hoppas du får en trevlig en!

2011-03-26 00:35:10
URL: http://kakaombord.blogspot.com
frida

Denna veckan har Noel blivit ett rejält matvrak han oxå.. han går i och för sej mest på ersättning och pumpad mjölk nu så behöver ju inte sitta me han speciellt länge då de går fortare å mata me flaskan =)

Men nu vill han ha mat me 2-3 timmar mellan rum, innan kunde de gå 5.. å oj va mkt mer han får i sej dessutom.. förra veckan gav ja han 150 ml å de kom upp en massa pga att de blev för mkt.. men denna veckan vet ja inte va han har gjort, smyg töjt magen eller nåt haha.. för nu kan han få i sej 200 ml utan problem. :P Dock e han snäll å fortsätter sova hela nätterna så e bara på dagarna han ändrat sina matvanor !

Dock klagar jag inte då han behöver öka ett par gram för att komma ikapp bebisarna i sin ålder, den lilla mini skiten haha :)

2011-03-26 00:46:54
URL: http://fritte.blogg.se/
Jannie

Så söt hon är!

Men jisses,en timme??Det va inte dåligt det.

Hungrig tjej!Victor började att sova hela nätter när han var runt 3 månader,så jag kan tyvärr inte hjälpa dig med några bra tips där...

Hoppas hon klarar sig utan feber o elände!

Ha en fantastisk dag!Kram

2011-03-26 11:37:32
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Sara

Bebisarna har tillväxt perioder emmelanåt, så när de vill äta mer än de brukar göra vanligtvis så är dom på gång att växa! Och ju mer och längre dom suger desto mer mjölk finns det när dom behöver! Så man får nästan känna sig som en mjölkfabrik under tillväxtperioderna. Kramar

2011-03-27 19:58:36
URL: http://www.smuliz82.blogspot.com
Sara

Läser din blogg dagligen, och tycker den är super mysig... Men har sett att du inte publicerar mina kommentarer?! Skriver jag på ett felaktigt sätt eller glömmer du bara? Well.. jag bara undrade, du kanske inte vill ha mig som läsare, och då ska jag sluta läsa, den kanske bara riktar sig till nyblivna mammor och sådär..., Fick kanske den känslan eftersom mina kommentarer inte kommer med! Det är bara att hojta till om du på något sätt tycker mina kommentarer inte är något att ha...

2011-03-28 15:05:39
URL: http://www.smuliz82.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0