Ersättning ?

Ja nu va de kvällen som rumpnissarna skulle säga. Hör hur Pappa Castor nattar Joline och hur hundarna snarkar här nedanför! Njuter av livet i största allmänhet.
Vi har försökt att ge Joline ersättning som kvällsmat för att veta att hon får i sig ordentligt och kanske kan sova sig igenom natten men icke sa nicke. Jag ska minsann inte ha ersättning säger Fröken. Har provat NAN och Babysemp men hon spottar i glaset. Blandade bröstmjölk och ersättning ikväll och de gick sådär men inte riktigt som hon ville. Hur vande ni era barn vid ersättning?



För er som undrade om tavlorna så kostar dom 120 :- inkl frakt !


Kommentarer
Jannie

Klart bara de finaste grejerna är bra nog för damen!hi hi hi.

Jag kan inget om det där med ersättning,men det är inte så att det är för kall eller varm typ?Eller om hon inte gillar nappflaskan?

De kan ju hitta på allt de små...

KLART hon kommer att sova snart.Förstår absolut om börjar tröttna på att gå upp.Massa kramar

2011-03-30 07:10:35
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Emmy- Mamma till Jack och Link



Mina killar har tack gode gud aldrig varit kräsna vad gäller smak så det har gått bra direkt. Annars är ju tipset att man fasar in det men det har du ju redan börjat prova , man kan ju fasa in 30 ml åt gången. Annars kan du rova att ha en tesked socker i flaskan som du sedan fasar ur.

2011-03-30 08:57:42
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Sara

Jag gav Nova ersättning till natten när hon redan hade lagt sig för natten! Så jag ammade henne som vanligt och la henne vid 19 tiden. Sen vid 22 ungefär när hon var hungrig och så gott som halvsovande gick det utmärkt att ta flaskan. kanske kan testa? Kan ju vara skönt att veta inför natten att de fått i sig tillräckligt med mat. Nova låg mest och snuttade när jag ammade henne vid nattningen, så jag var jätte osäker på hur mycket hon fått i sig. Hoppas ni får en fin dag, Kramar

2011-03-30 09:01:30
URL: http://www.smuliz82.blogspot.com
en liten del av mig

Ja du vet ju våran historia om Neo och hela den biten, så Moa sondmatades ju från start när hon föddes och efter det blev det flaska & ersättning direkt när dom tog bort sonden. Amma gick inte för hon kunde inte. Så hon vet inget annat än. Jag har tyvärr inget tips om att vänja ett barn vid ersättning.



Varför vill du börja med ersättning om amningen fungerar?

2011-03-30 12:52:12
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Linda - Mamma till Anton

Hur varm är ersättningen? Anton va (då han fick ersättning en period) jätte kinkig om den var för sval, då blev det äckelmin och kväljningar.

2011-03-30 18:18:26
URL: http://lillapindi.blogg.se/
Hanna Z

Elliot har fått ersättning ett tag nu och han äääälskar det! Han gillar ersttning bättre än bröstmjölken faktiskt. Så han gluffsar glatt i sig och blir arg när det är slut, haha.

Vi kör på Semp och har gjort hela tiden. Det kanske är att äta ur flaska som hon inte gillar?



Jättefina tavlor här under förresten!

2011-03-31 09:44:41
URL: http://hannaz.se
frida

trodde de va nåt alla ungar gillade haha.. Noel käkar dock allt han får i sin flaska, bröstmjölk och ersättning både varm å kall haha!

2011-03-31 13:22:36
URL: http://fritte.blogg.se/
˙·٠•●♥ Ida & Jouline ♥●•٠·˙

Jouline åt det med god aptit =)

2011-03-31 21:29:32
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Micaela

Jag börjar märka mer och mer på min lille som är jämn gammal med Joline att han inte verkar bli mätt, och han går inte upp i vikt som han ska, få i honom ersättning är minst sagt lättare sagt än gjort. Har nu prövat att någon annan ska ge det så han inte känner min mjölkdoft, och han vet att jag har annan mat innanför tröjan. Har också prövat olika nappar, idag prövade jag en ny flaska och ny napp med nytt märke (MAM) och att hans farmor gav honom. Det funkade hur bra som helst. Alltså mitt tips är pröva nappar och flaskor osv. Vi körde på MAM 0+ napp 1.

2011-03-31 21:37:06
URL: http://Micaelahopstadius.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0