Typiskt

Va väldans trött efter gårdagens sömnlösa natt vilket resulterade i att jag somnade direkt när jag la mig i den renbäddade sängen. Detta va dock inte långvarigt. Hade lovat att köra Castor till Göteborg så kl 05.30 ringde klockan. Nu är jag hemkommen och sitter som en zombie i soffan. Trött men inte tillräckligt trött för att sova. Tur att jag laddade hem världens "bästa" serie igår !


Va ute på promenad med djuren då jag fick sjuka sammandragningar så de blev till att vända hem igen. Känns att de börjar närma sig nu då jag känner av förvärkar och ett väldans tryck nertill. Ska äta lite clementiner nu och hoppas på att jag hinner sova lite innan jag ska hämta Castor igen ..

Kommentarer
Åsa

Jodå med magen är det toppen, men jag önskade ju nog att det skulle börja bli dags :)

Men hon har det så varmt och skönt där inne så det verkar nog som om det skulle ta ett par veckor ännu!



Själv då?



Kramar

2010-11-11 14:06:14
URL: http://pyretiminmage.blogg.se/
Frida

Haha ladda oxå ner de för ett tag sen.. vilken nostalgi :P

Va ju inte igår de gick på tv direkt haha!

2010-11-11 16:25:34
URL: http://fritte.blogg.se/
Jonna

Aha, fördmoligen därför vi aldrig träffat på varandra. Folk är nog rädda för haley också men det skiter jag i haha. Vi måste få till en hund date, vore kul och se om buster och haley gillar varandra :)



Ja visst är det så, minsta smärta blir ju "konstig" och man tänker, kanske?? Kommer säkert gå kanon bra när det väl är dags. Hela grav har ju gått skit fort, kan inte fatta att det snart är här. Hoppas våra små har kommit till julafton, myyys! KRAM

2010-11-11 21:29:57
URL: http://jonnaterese.blogspot.com/
lucke

Hejsan, planer för kvällen? :)

2010-11-13 19:11:35
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Tinna

Ja du Liza, nu är det inte långt kvar. Uj, uj så spännande. Tittade på "magvågorna" i ditt tidigare inlägg. Snacka om en ganska rörlig bebis!!! Med två rätt rörliga föräldrar...vad skulle det annars bli. Stor, stor jättekram (om än försiktig och jag når väl inte runt om längre kan jag tro)till dig från mig.

2010-11-15 14:29:35
URL: http://livsdagboken.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0