Hoooppsan

Har totalt försummat att blogga de sista veckorna. Vi har haft semester och verkligen njutit i fulla drag. Jag börjar jobba igen på Måndag så jag får väl sakta men säkert börja vänka mig vid vardagen igen. Första gången jag jobbar och alla vet att jag har en liten bebis i magen.

Vi har hunnit med mycke minsann, vi har gått halva tiden av graviditeten 19+5. Fick ändrat datum på UL så den 12:e december blir nu den 18:e december. Ultraljudet var något i en klass för sig, både jag o Castor va helt mållösa. Så sjukt häftigt att se de lilla livet i magen.

Vi har även hunnit köpa en ny smidigare vagn, spjälsäng och en bilbarnstol. Lite kläder är såklart också införskaffat. Nu börjar tiden rulla på mycke fortare än i början. Vi har även hunnit med att veta att våran lilla/lille ska få en kusin. Castors bror och hans tjej ska också ha en knodd 6 veckor efter oss. Riktigt kul. Svärföräldrarna gillar nog att gå från noll barn barn till 2 på bara några månader.

Jag mår fortfarande jätte bra, kan äta och dricka allt. Njuter bara varje dag som går med de lilla livet i magen. Ska se om jag kan få fixat min telefon och lägga in lite bilder. Jag är ju rätt så tjock nu om man jämför med bilden jag la in sist.

På återseende ♥

Så länge får ni kolla på en bild på min underbara brorson Jaime. Bilden lånad av Anki


Hjärtat smälter, vilken kille !

Kommentarer
Anki - mamma till Jamie

Tiden går undan :) Snart har ni en liten hos er ni också och det ska bli så spännande att få se det lilla livet <3Söt du är som lägger ut en bild på Jamie <3 Han saknar allt sin faster ;)

2010-07-29 15:53:49
URL: http://ankihansson.blogg.se/
|| mannen som kan prata om hundar ||

Ni kommer alltså att få en tidig julklapp :)Sv: Ja, ett liv utan vovvar vore inte tänkbart :)

2010-07-29 19:24:02
URL: http://www.henrikolsson.eu
Angelica

Vad härligt att du mår bra iaf.

Synd ni inte varit och shoppat när jag jobbat. Men vi lär väl ses igen. Vad blev det för vagn? Ni hade ju kunnat köpa en av mina...står och samlar damm i källaren.Ta hand om er!

2010-07-30 08:59:00
URL: http://angelicaheltenkelt.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0