Mvc igen . . .

Ja nu har vi varit på MVC igen och kollat så Bebis mår bra och de gjorde den minsann. Ingen Bebis som vill kika ut än verkar de som. Har tid igen på Måndag nästa vecka, kan ju hoppas att man slipper. Har även fått en tid till specialist mödravården den 30/12 för att kolla om jag ska sättas igång då eller inte. Jag kan ju hoppas att Bebis bestämmer sig för att kika ut innan dess såklart. Men på ett sätt känns de skönt att ha ett nytt datum att se fram emot. Blir kanske en Januari Bebis trots allt.
Nu ska jag strax iväg med mamma och hjälpa henne shoppa julklappar. Jag o Castor handlar inga alls i år vilket känns underbart skönt. Julen blir ju ändå lite upp och ner för oss så vi tar de som de kommer.

Vad har ni för planer idag ?












































Kommentarer
Hanna Z

Ja vi får hålla tummarna att dom kommer självmant:) Det vill man ju helst. Jag ska till mvc igen den 27e (samma som du?) och efter det kommer jag visst få gå på kontroller typ varannan dag på sjukhuset (jobbigt!) om bebis inte kommit.

Och är jag gravid då känns det som om jag lika gärna kan vara det några dagar till så h*n kommer i januari.

2010-12-20 13:12:19
URL: http://hannaz.se
Carolina

Skönt med att nytt datum att blicka emot. Att se ett slut. Det måste vara avkopplande på nå vis, trots att man längtar efter att den lille ska komma. :)



Önskar dig en fin måndag!

2010-12-20 14:41:17
URL: http://bluppan.blogg.se/
Carola

Bebben trivs för bra i magen alltså ;) Hoppas det tittar ut en liten snart! Måste vara jobbigt att gå över tiden?

Kram!

2010-12-20 14:41:38
URL: http://carolaros.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0