Hetro Eller Homo ?

Ännu en dag avklarad på jobbet, vart än helt okej kväll faktiskt. Trevliga gäster och glad personal.
Hade även världens bästa grabbar på besök idag. Kourosh, Artin och David. Dom gav kvällen en liten guldkant då dom är grymt roliga.
Saknat Kourosh som fan då han vart i Bacelona, så helgen va rätt trist då vi egentligen skulle jobbat ihop. Nu är allt i din ordning igen vilket jag är glad för.

Dagens djupa diskussion gick i könsbytets tecken. Var mycke intressant och faktiskt rätt tankeväckande. Frågorna var som följer:
Om en tjejbyter kön och blir tillsammans med en tjej, blir hon då homosexuell eller hetrosexuell?
Om en tjej byter kön och blir tillsammans med en kille som byter kön blir dom homosexuella eller hetrosexuella?
(alternativt kan detta även gälla en kille men hursom)

Andra frågan konstaterade vi att svaret va att dom blir hetro, för oavsett så är de två olika kön. Tjejen i detta fall blir ju bara killen och tvärtom så de är ju egentligen inga konstigheter.

Men då är de första frågan som är oklar. Vi dividerade och hade oss men kom egentligen inte fram till någon vettig lösning. Alla tyckte givetvis olika och tillslut gav vi upp och gör de vi alltid gör när vi har någon fundering : Sms:ar 118 100.

Svaret vi fick var detta här:
Om ett par vars den ene parten har genomfört ett könsbyte definieras som ett homosexuellt, eller ett hetrosexuellt förhållande är upp till dem att bestämma. 118 100 tror att de tjejer som byter kön troligen gjort de för att de har en manlig själ från början. När könsbytet sedan gjorts så finns inget spår av någon kvinnlighet kvar och de kan då definieras som hetrosexuella.

jag tycker de låter rimligt, vad tycker du?


Kommentarer
Tinna

E du go eller!!!!! Vilka diskussioner!!!!! Skrattade gott må du tro. en del diskussioner kan bli väldigt intensiva och ändå inte ge något bra svar... så även i detta fallet. Stor kram mitt hjärta och vila hjärnan nu ett tag. Föresten så har jag meddelat din älskade mor att det faktiskt är ok att även hon skickar en liten kommentar på din blogg då och då!!! Kraaaaam

2008-08-28 16:25:07
URL: http://knapskan.webblogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0